Пробиотици?

• 623 167
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Как чай? Семената сваряваш и прецеждаш или как? Аз ги накисвам цели за през нощта и сутринта изпивам водата,но...няма никакъв ефект при мен, а и не усещам някаква голяма разлика във вкуса на водата честно казано... Rolling Eyes  Ти как точно го правиш?

# 181
В половин литър вода слагам 2 с.л. ленено семе и оставям да ври 5-6 мин. Охлаждам и пия на гладно. Има малко неприятен слузест вкус. Поне 3-4 дни поред повтаряй процедурата. Само да вметна, че лененото семе не се препоръчва при бременност!

# 182
Здравейте на всички. Отдавна не се бях включвала в теми, но тази за пробиотиците много ми допадна и реших и аз да споделя своя опит с вас. Имам 2 деца на 3 и 7 годинки и бих казала че са ми често боледуващи. По тази причина съм станала подвижна библиотека що се отнася до имунитет на децата. Често пиехме антибиотици и почти винаги след тях се борехме с дисбактериоза или с кандида албиганис и т.н. Давала съм какви ли не пробиотици , синбиотици постоянно чета и се интересувам кое е най доброто. Последно се спрях на Българските продукти, и мога да твърдя че излекувахме за 20 дни сериозна гъбична инфекция на детето ми /7 год/ . В последствие взех и за себе си и за мое много голямо учудване реших и моя проблем , за който смятах че няма оправия. Няма да казвам кои са за да не прозвучи като реклама. Но съм насреща ако някой иска да му споделя опита си.

# 183
А междудругото днес сутринта имаше предаване при Звездев, в което говореха за захранването на новородени бебета с пробиотици. Тези от които аз давам и за това са много подходящи, само да вметна . Хубав ден на всички.

# 184
  • София
Все пак тук постоянно се споделят названията на пробиотиците, нали затова е темата? Каква е логиката тогава да не ги напишеш?
Аз ползвам Лактофлор. Давам ги и без да пият антибиотици отвреме навреме. А при прием на антибиотик са задължителни, естественно. Взимам понякога тези за дъвчене, но по-изгодни са ми тези за гълтане- предварително ги разтварям в малко вода.

# 185
Все пак тук постоянно се споделят названията на пробиотиците, нали затова е темата? Каква е логиката тогава да не ги напишеш?
Аз ползвам Лактофлор. Давам ги и без да пият антибиотици отвреме навреме. А при прием на антибиотик са задължителни, естественно. Взимам понякога тези за дъвчене, но по-изгодни са ми тези за гълтане- предварително ги разтварям в малко вода.
така е права си, но все по често като чета попадам на забележки от рода на тук не е място за реклама и подобни, затова се въздържах. Но ок Биомилк Колон е пробиотична функционална храна с 1млр. на грам живи и латентни пробиотични бактерии на lactobacillus bulgaricus i Streptococus thermophilus - с това ликвидирахме гъбичката в коремчето. Спрях се на този пробиотик заради високото количество бактерии и вкуса който много се хареса на детето. С днешна дата продължавам да давам на децата от тези храни, но от другите им видове а те са доста. Моя проблем е по засукан - имах тотален запек и нищо не помагаше дори слабителните спряха да ми действат и също така дълго време бях взимала антидепресанти и коректори и след като ги спрях чувствах постоянна умора не можех да си седя на краката и още други неприятни неща - Пих 3 месеца biomilk power energi , да чукам на дърво вече нямам проблем със стомаха и общото ми състояние е добро . Докторката която дава консултации ми обясни че съм се детоксикирала един вид , а някой от аминокиселините които се съдържат в този продукт ми е помогнал за серотонина / хормона на щастливата мама / както аз го наричам.

# 186
  • София
На мен Биомилк Колон не ми помогна изобщо(имах адски запек след като отказах цигарите) . Но за сметка на това Лактера Колекшън, Лактера Фибри и Лактера Диджестиве(ако така се произнасяше изобщо Thinking ) ми решиха проблема и се чувствам отлично , откакто ги пия.Вече не знам колко опаковки поръчвам поред.Оправиха ми освен запека и колита.Вече не ми тежи така стомахчето.Но...трябваше да мине близо месец,за да усетя ефекта.Нали казват ,че е с натрупване и трябва малко време.Но оределено ги препоръчвам с двете си ръце за такива проблеми.А и като цяло се чувствам прекрасно Simple Smile Реших да пробвам и Линекс Форте, за сравнение, защото четох,че били още по-добри,но....май пак с се връщам на Лактерата.А и в Лактера има най-много възможни бактерии от всички други синбиотици. Peace

# 187
На мен Биомилк Колон не ми помогна изобщо(имах адски запек след като отказах цигарите) . Но за сметка на това Лактера Колекшън, Лактера Фибри и Лактера Диджестиве(ако така се произнасяше изобщо Thinking ) ми решиха проблема и се чувствам отлично , откакто ги пия.Вече не знам колко опаковки поръчвам поред.Оправиха ми освен запека и колита.Вече не ми тежи така стомахчето.Но...трябваше да мине близо месец,за да усетя ефекта.Нали казват ,че е с натрупване и трябва малко време.Но оределено ги препоръчвам с двете си ръце за такива проблеми.А и като цяло се чувствам прекрасно Simple Smile Реших да пробвам и Линекс Форте, за сравнение, защото четох,че били още по-добри,но....май пак с се връщам на Лактерата.А и в Лактера има най-много възможни бактерии от всички други синбиотици. Peace
  Да и аз съм давала от този дайджестив заедно с колона на детето и бях доволна. А за колекшъна съм чела че са 4 вида вътре,  а и цената е добра. Аз като цяло съм доволна от тези продукти.

# 188
след лечение с аб пих лактофлор
първия ден корема ми се бунтува доста,до газове то въздух...........на другия ден корема ми беше видимо по-плосък
пия го по 2 хапчета на ден,но не зная да ли е правилно такаhttp://zdrave-ot-prirodata.com/index.php?option=com_content& … d=6&Itemid=24
ще ми бъде интересно да я чуя мнения за него
лека вечер Hug

Още един глас от мен за Лактофлор  newsm10  Пия го профилактично и от този момент не съм имала чувство на тежест в корема , както и подут корем.   Hug

# 189
след лечение с аб пих лактофлор
първия ден корема ми се бунтува доста,до газове то въздух...........на другия ден корема ми беше видимо по-плосък
пия го по 2 хапчета на ден,но не зная да ли е правилно такаhttp://zdrave-ot-prirodata.com/index.php?option=com_content& … d=6&Itemid=24
ще ми бъде интересно да я чуя мнения за него
лека вечер Hug

Още един глас от мен за Лактофлор  newsm10  Пия го профилактично и от този момент не съм имала чувство на тежест в корема , както и подут корем.   Hug
Благодаря ти - точно това исках - повече мнения за конкретни продукти и за какъв  проблем са помогнали.

# 190
  • Бургас
Откъде купувате Лактерата?

# 191
  • София
От тук: http://mlm.daflorn.com/Laktera-synbiotic.category  Simple Smile
Обаждам се и поръчвам и на следващия ден, най-късно по-следващият, са при мен. Peace

# 192
  • Бургас
Много благодаря!Получих много ценна информация и ще се възползвам.

# 193
  • София
Няма за какво Simple Smile Препоръчвам ги горещо! Свършвам Линекса и пак се връщам на тях след няколко дни Simple Smile

# 194
Ние сме използвали Лактофлор и Коластра на Аквасорс.
И от двете съм доволна.
На детето съм давала главно Коластра при всяко разболяване.

Общи условия

Активация на акаунт