Пробиотици?

• 622 868
  • 1 257
  •   3
Отговори
# 135
здравейте,
аз искам да ви питам пробиотиците стават ли за бременни?ако да кои видове?каква дозировка се приема?
благодаря предварително bowuu

# 136
Разбира се, че са подходящи и за бременни. Могат да се пият ColActive, AFA, ЕМК и други, в зависимост от заболяването. Същото важи и за дозировката. Стандартно се приемат по 2 капсули дневно за подсилване на имунната система, а при настинки дозата се увеличава до 8 капсули. Обръщам Ви внимание, че ColActive и ColActive3 представляват коластра (първото мляко, произведено от майката, с което тя осигурява здравето и жизнеността на новороденото). В този ред на мисли, те не само са подходящи за бременни, но и се препоръчва приема им. Надявам се, че отговорът ми ще бъде полезен за Вас.

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 20:55 от joroace

# 137
  • Пловдив
Разбира се, че са подходящи и за бременни. Могат да се пият ColActive, AFA, ЕМК и други, в зависимост от заболяването. Същото важи и за дозировката. Стандартно се приемат по 2 капсули дневно за подсилване на имунната система, а при настинки дозата се увеличава до 8 капсули. Обръщам Ви внимание, че ColActive и ColActive3 представляват коластра (първото мляко, произведено от майката, с което тя осигурява здравето и жизнеността на новороденото). В този ред на мисли, те не само са подходящи за бременни, но и се препоръчва приема им. За по-обстойна информация можете да посетите www.aquasource-bg.com, където е обяснено кой продукт за какво се пие. В сайта можете да намерите и интервюта с водещи български лекари относно АкваСорс. Надявам се, че отговорът ми ще бъде полезен за Вас.

Тази тема не е за реклама,моля! NaughtyСтига сте приканвали хората да купуват боклуци!Имаме си достатъчно читави Български продукти!

Моля модераторите да обърнат внимание...

# 138
Госпожо, уважавам мнението Ви, но се опасявам, че некомпетентността Ви би навредила освен на самата Вас, а и на други хора.  Мнението ми се отнася единствено до продуктите, с които съм запознат достатъчно добре. Не съм запознат с други продукти, затова не съм ги коментирал. Извинете ме за предположението, но не смятам, че квалификацията Ви е на достатъчно ниво, за да определяте нещо, от което не разбирате, като боклук. А да не говорим, че тук не е място за саморазправи. Ще се радвам, ако не спамите повече темата, за което благодаря предварително!

Желая Ви лека вечер!

П.П. Редактирах мнението си и съм премахнал сайта, като комплимент към Вас.

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 06:54 от joroace

# 139
Отдавна никой не е писал в темата,но искам да попитам някой давал ли е от пробиотика за деца на Дафлорн YOUNG.Купих една опаковка и сега давам на синът ми на две години и девет месеца по две равни мерителни лъжички на ден.Та доволни ли сте от тези пробиотици newsm78

# 140
Предложете ефикасен пробиотик срещу вагинална гъбична инфекция.
Какво ще кажете за Лактофлор и Биозин?

# 141
  • Пловдив

Ентеросан имаи и такъв вариант.Потърси в нета...

# 142
Търсих в нета ,но искам някой преборил се с гъбичките чрез пробиотик да сподели...

# 143
а пробиотик за бременна с новооткрит гестационен диабет има ли?ако да какъв е и как се прилага?

# 144
а пробиотик за бременна с новооткрит гестационен диабет има ли?ако да какъв е и как се прилага?
Здравейте!
Пиша за първи път в темата... Бях бременна преди 3 години за втори път и имах много тежък "гестационен" диабет. По този повод бих препоръчала гледането на този филм: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=213225&hit=1 - "Горчивата истина за захарта", както и на "Храната има значение" http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=206690&hit=1 и консултация със стар дистрибутор на хранителни добавки, какъвто аз не съм.. Simple Smile
Надявам се да съм била полезна, защото много добре помня как се чувствах по време на бременността.

# 145
Здравейте:) Искам да попитам някои ползвал ли е пробиотици за отслабване, защото погледнах в нета и видях, че има и такива? Ако някои ги е пил може ли да ми каже дали имат ефект и на коя марка?  newsm78 newsm78

# 146
  • Бургас
http://www.fortex.bg/content/e14/e1260/e1270/index_BG.html
Здравейте,някой пил ли е от този синбиотик?Според мен е добре,че се пие по 1 на ден.Извинявам се ако сте го дискутирали,но не съм изчела цялата тема.

Здравейте:) Искам да попитам някои ползвал ли е пробиотици за отслабване, защото погледнах в нета и видях, че има и такива? Ако някои ги е пил може ли да ми каже дали имат ефект и на коя марка?  newsm78 newsm78

Гледах предаването на Гала и там говореха,че имат голямо отношение и помагат при отслабването,но не очаквай чудеса само от тях.

# 147
  • София

Позволявам си да копирам тук въпроса си, който е по-долу на 2 стр., но няма отговор.

Дофилус? Този пробиотик "помага при инфекции на пикочните пътища и на влагалището, предпазва от поява на гъбички след продължителна употреба на антибиотици".

Значи с един куршум - два заека, така ми го препоръча урологът!

Малко е скъпичък и затова питам за мнения от личен опит.

Как пък никой  няма мнение  newsm78 А има за жени, деца, мъже

# 148
Аз съм ползвала Биогая /течна/ помогна за борба с гъбечната ми инфекция, но беше комбинирана с антибиотик.
За малката използвам Ac-Zimes - това са капсули, който отварям и прахчето разтварям във вода, сок или направо в храната. Действа моментално. Като бебе така борехме гадните колики, а сега при лек дискомфорт на корема веднага стопират процеса.

# 149
 мама Меца, за съжаление нямам опит точно с този пробиотик - Дофилус, а с Ac-Zimes и с Lactoflor. Децата ми ги пият, повиши се имунитета им, а при Ейми се премахна упорития запек. За първа година не ни покоси стомашно-чревния вирус през лятото. Това е скромният ми опит с пробиотиците. Сега сме на Лактофлор, защото съдържа няколко вида бактерии и прочетох, че това е по-добър вариант, освен това е български вариант и е доста по-евтин. В Дофилуса има червена боровинка и оттам явно двойното му действие...

Общи условия

Активация на акаунт