Пробиотици?

• 614 655
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 825
За триците съгласна!  Аз добавях и счукано ленено семе. Веднъж като излезеш от порочния кръг нещата се нормализират. И аз бях като теб след като родих. И от тези отрови - главоолие, кисело настроение ... неприятна работа. 

# 826
Аз добавях и счукано ленено семе.
+1

О, главоболието...подкараше ли ме корема, веднага ме удряше и главата... Sick

# 827
За триците съгласна!  Аз добавях и счукано ленено семе. Веднъж като излезеш от порочния кръг нещата се нормализират. И аз бях като теб след като родих. И от тези отрови - главоолие, кисело настроение ... неприятна работа. 
И аз дълго време закусвах с трици и ленено семе с кисело мляко (смляно) поради същите причини  Mr. Green Мисля, че трябваше, за да има чакания ефект на регулация, да се изпиват и 2 чаши вода след това. Да ви кажа, освен че ми беше просто вкусно, не мисля, че даде някакъв ефект в областта, за която ги приемах...

# 828
След колко време се усеща ефекта от пробиотика. От седмица го пия, може и да не съм попаднала на моя, но няма подобрение.

# 829
Каква е концентрацията на живи бактерии ? Ако е око 2 милиарда може и 3 седмици да трябват.

# 830
Каква е концентрацията на живи бактерии ? Ако е око 2 милиарда може и 3 седмици да трябват.
Това, че трябва да са колкото се може повече, ми е вече абсолютно ясно, за което благодаря  Sunglasses
Според теб, колко е най-добре?

# 831
10 милиарда в дневната доза.

# 832
yavor 1980, можеш ли да ми кажеш какво е това като съдържание в такъв случай:
Лактобациликус ацидофилус 0.50 billion CFU   7.16 mg   
Бифидус бактерия лонгум 0.50 billion CFU   7.16 mg
newsm78

# 833
Ами това е пробиотик само за профилактика. Общия брой от 1 милиард е доста малко. Поне пише ли дали има ПРЕБИОТИК ?

# 834

Препоръчаха ми ги тук, казват се Colostrum на LR, пише че имат 1 милиард пробиотични бактерии във всяка капсула.

# 835
Една капсула Лактобацилус Ацидофилус на Аквасорс съдържа 22 мг (което осигурява над 50 милиарда жизнени клетки, а 1 капсула Бифидус комплекс (3 вида бифидус: B. Breve, B. Longum, B. Infantis) - 22 мг (което осигурява над  50 милиарда жизнени клетки. И са в пребиотична среда.
Имайте предвид, че тези цифри изписани на опаковките обозначават броя живи бактерии към момента на производство. След това намаляват, особено, ако не са съхранени в пребиотична среда.

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 15:40 от fata_morgana

# 836
Уау!

Сега, yavor1980, това за първи път изкача - значи ли, че има видове пробиотици - такива за профилактика, както казваш ти, и други? Какви? Мерси Simple Smile

# 837
Виж, аз не съм лекар, но тези с >  10 млрд живи бактерии в дневната доза за мене са "силни" пробиотици. В благодарение на тях от почти 2 години не ми се е налагало да вземам имодиум, смекта и лопедиум. Аз периодично си имам проблеми със стомаха и се оправям с чайове и пробиотици само.

# 838
Виж, аз не съм лекар, но тези с >  10 млрд живи бактерии в дневната доза за мене са "силни" пробиотици. В благодарение на тях от почти 2 години не ми се е налагало да вземам имодиум, смекта и лопедиум. Аз периодично си имам проблеми със стомаха и се оправям с чайове и пробиотици само.
Значи, може би те не е редно да се пият за проста профилактика, регулация и примерно, както при мен проблемът е балониране?  Rolling Eyes И може би не трябва да се пият дълго?

# 839
над  50 милиарда жизнени клетки. И са в пребиотична среда.

Баси , как не съм го знаел това. Някакси ми е минало покрай ушите. Е много скоро ми се очертава да го пробвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт