Отговори
# 195
ДАЙ БОЖЕ, АМИН ! Simple Smile
 Mr. Green Heart Eyes Hug

# 196
  • до вятърните мелници
Рецепта за Щастлива Нова Година

Вземи дванайсет хубави, пълни месеца.
Махни от тях горчивите стари спомени, враждебността и омразата.

Почисти ги добре от полепналия яд.
Изрежи всяко петънце от дребнавост.

Накратко,
Погрижи се тези месеци да са добре почистени от миналото.
Нека бъдат така свежи и чисти, както в момента, когато са излезли от склада на Времето.

Нарежи ги на 30 или 31 равни части.
Не е нужно да приготвяш всички наведнъж.
Не разваляй всичко така.
По-добре подготви всеки ден поотделно.

Във всеки месец сложи равни части:

Вяра.
Търпение.
Смелост.
Работа.
Надежда.
Преданост.
Щедрост.
Добрина.
Почивка.

Ако пропуснеш това.
Все едно си пропуснал зехтина в салатата.

Молитва.
Размишление.
И едно добре подбрано решение.

Добави и една лъжица добро настроение и щипка забавление.

Поръси с малко игривост.
И залей с пълна чаша чувство за хумор.

А, и не забравяй солта на живота!
Сподели с близките си и да ти е сладко.

Hug Hug Hug
Честита Нова 2009 Година!!!
Hug Hug Hug

# 197
ИДВА НОВАТА ГОДИНА ОЩЕ МАЛКО  ДА ВИ Е ЧЕСТИТА 2009
ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА
  bouquet  bouquet  bouquet

# 198

Пу първа за 2009 Simple Smile Личи си кой е дОма , нали Wink Mr. Green Party Whistling Heart Eyes hahaha Joy ...Танци, манци, музика, шум, балони, манджаре, BTV, и поне още 20 локални канала и новата година е успешна Simple Smile Mr. Green Всичко е документирано, но не е за показване, че си е направо компромат ...Хайде , бЕгам обратно към купона  Heart Eyes Hug Peace  bouquet

ps: Може да очаквате сурвакари след някой и др. час  hahaha Joy (имаме собствено ръчно направени сурвачки от БГ дряновици Mr. Green  - има ли желаещи да предложат яка гърбина Simple Smile hahaha Joy Mr. Green Whistling newsm78 Mr. Green )

Hug

# 199
Честита Нова Година!   ura  bigdance2  Tada dance

Да е здрава, мирна, спорна и плодородна Новата 2009 !

# 200
  • Истанбул
ЧЕСТИТА НОВА 2009 Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesДА Е МИРНА ,КРАСИВА И СПОРНА.НЕКА ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА ДА ОСЪЩЕСТВИМ ТОВА КОЕТО НЕ УСПЯХМЕ ДА НАПРАВИМ ПРЕЗ МИНАЛАТА,ПРЕДИ ВСИЧКО ДА СМЕ ЗДРАВИ ,ЗАЩОТО ВСИЧКО ОСТАНАЛО СЛЕДВА НЕГО!!!         Май все още реанимирате след снощния празник а пък ние от 7.30 сме на работното място .Хайде до скоро приятелки  bouquet

# 201
Честита да е Новата година,
щастливи да са в нея всички дни!
От старата година що отмина,
Ти само хубавото запомни!

С пожелания за здраве, щастие и спокоен живот през Новата 2009 година! Flowers Four Leaf Clover Close-mas: Nature Snowman Two Hearts

# 202
Щастлива и мирна Нова Година.
Да сте весели ,засмени.
Пожелавам ви много здраве и късмет , момичета.
 Hug Hug Hug
  bouquet  bouquet

# 203
Нека Новата 2009 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да ни дари с голямо щастие и здраве. С цялата си душа желая светла и хубава година!
 santa2 Nature Snowman Nature Snowman Close-mas:
П.П. Бенмари страхотни курабийки newsm10, а от твойта баница ми се падна "таз година булка, до година люлка"  Laughing Laughing че бука няма да съм, със сигурност, но за втора  люлка ми е рано още мисля  Laughing hahaha Mr. Green другите пожелания бяха-време/ с любимите хора/ и усмивки /да раздавам такива/, последните две повече ми харесаха  Grinning
  bouquet Hug Heart Eyes
П.П.2 Джорди страхотна рецепта, копнах си я в компа, мерси  Peace newsm10 newsm51

# 204
Честита Нова 2009 година на всички от вас които празнуват  Hug

Желая много здраве и щастливи мигове на вас и целите ви семейства!

Allahaismarladik!

# 205
Честита Нова Година baloni
здраве и късмет ви пожелаваме

# 206
  • до вятърните мелници
За много години, банда! Kissing Heart

Леле, Призмо, аз че съм и фенка на Неда, фенка съм, обаче на тая снимка е суууупер сладурка!!! Пу-пу, да ви е жива и здрава!

Снежи, то и аз я "преписах" рецептата, признавам си Blush

Момичета, дано да сте си пожелали нещо хубаво в 00:00часа, аз миналата година си пожелах Тео и ето, сбъдна се Heart Eyes страшно съм благодарна Heart Eyes  Praynig

Между другото коликите му сякаш взеха да позатихват (аз и преди време пак така мислех, но го почнаха отново), давам нови капки, изцяло билкови, които сякаш действат. Та по този повод искам да кажа, че ще се радвам да ми дойдете на гости, ей така, без кой знае какви уговорки, който когато му е удобно Blush  Майчинските ми свършват в края на този месец, а след това евентуално ще си взема и годишната отпуска (3-4 седмици), но като и тя свърши сигурно ще почвам работа отново Rolling Eyes Затова, заповядайте welcome  Който ми няма телефоните, давам на лични или по скайп

Хубав уикенд на всички Hug

# 207
За много години! Желая ви здраве, късмет и многооо мир и любов !-тривиални пожелания, но най-важните и ценните!
Джорди много малко време си в майчински  newsm78 Колко месеца е майчинството в Турция? тук е 2 години. Кой ще гледа Тео, докато си на работа?

# 208
  • до вятърните мелници
Ох, Цвете, не питай. Аз имам право на 4 месеца майчински общо и после 1 година, но неплатен. Въобще не може да се сравнява с БГ! Успокоявам се че има държави и с по-кратко, например Щатите. Там, доколкото знам е 2 месеца Shocked

Пък за гледането, не съм много сигурна как точно ще направим, понеже зависи дали ще съм на пълен работен ден или почасова работа. при всички случаи обаче свекървата и зълвата ще помагат... ще видим... на мен хич не ми се почва толкоз рано, обаче в нашата сфера лятото е мъртъв сезон и ако пропусна пролетта ще трябва чак на есен да почвам...

един въпрос, какво правите като се разхълцат бебетата? тео се оправя само като му дам да суче или като го оставя да реве известно време, но не ми дава сърце.... дали мога да давам чай от анасон повече от 2 пъти дневно? в какви количества?

мерси

# 209
Не го оставяй да плачи. давай му водичка или чай! Аз лекичко стрясках Иво-плясках му с ръце пред лицето , а той се разсмиваше и спираше да хълца. За анасона мисля, че няма проблем, но да кажат по-опитните

Общи условия

Активация на акаунт