Отговори
# 210
CHESTİTA NOVA GODİNA.

Нека Новата 2009 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да ни дари с голямо щастие и здраве. С цялата си душа желая светла и хубава година!
 santa2 santa2 santa2 Close-mas: Nature Snowman newsm17 newsm17 newsm17

# 211
  • до вятърните мелници
мерси Цвете,
номерът със стряскането не върви при нас, още е мъничък и не разбира, а мен ме е страх да го стряскам много
обаче като му дадох малко чайче с лъжичката се оправи. само се притеснявам колко чай най-много е добре да изпива на ден....

абе, майка като идва сега за Коледа и каза нещо интересно. Тук в Истанбул новогодишната украса била по-специфична (различна) от тази във България. на вас направило ли ви е такова впечатление? питах я да обясни какво точно има предвид, но не можа да ми каже. стана ми интересно, но нали не излизам много много и не мога сама да преценя....

# 212
Джорди Иво имашв колики само 2 вечери, но се справих с топло вълнено парцалче на корема и малко индийско орехче в млякото. След това профилактично му давах по 15 капки Еспомизан или Сап-симплекс. Дано бързо отшумят и Тео се успокои!

# 213
Сакън, не давайте индийско орехче на бебета! Воден извлек от него е силен халюциноген, не е никак безопасно.
Хълцането е стряскащо за майката, но не съм чула да е опасно за бебетата. По-добре да си хълцат  Grinning

Весела нова година на всички!

# 214
Лелеее sladka hapka  :shock:,джорди -извинявай!
Иво една вечер много се дра, свивак рачета,нито капките, нито топлото вълнено парче плат не помогна. След 4 часа рев звъннах на моя приятелка и тя ми каза да му сложа в шишето с мляко малко индийско орешче (на върха на ножа). След 10 минути Иво спря да плаче и се успокои. Но наистина не знаех, че е опасно.
Джорди  Hug още веднъж извинявай!
Момичета ние с Иво заминаваме утре до Велико Търново! Дано да не ни затрупа снежецът ! Имаме нужда си починем малко! Но няма да ви изпускам и от ще упражнявам контрол Wink

# 215
Цвете, не се притеснявай - този съвет е много разпространен, но като доста други (осоляването на бебетата или изпъването на крачетата), не е разумен. Преди време имаше доста теми за индийското орехче във форума, сигурно не си обърнала внимание, а и то човек не може всичко да е чел.

Ние се върнахме вчера от най-студената Нова година. Бяхме на Рибарица, в една вила, която не беше отоплявана от миналата зима сигурно и в стаите беше арктически студ. Стопли се на 4 ден, като си тръгвахме. Добре, че в близкия Тетевен се продават духалки, а и ние си носехме шалове - така си изкарах почивката - с яке и шал в стаята. Абе, каквото и да си говорим - у дома е най-хубаво  Grinning

# 216
За индийското орехче, майка ми донесе от Бг, да го ползвам като му никнат зъбки,реве и не може да заспи. Аз една вечер му дадох, уж да заспи по-бързо, но нямаше голям ефект, пак се будеше 2-3 пъти след това. На следващия ден, като се събуди така ме гледаше все едно не ме познава  Rolling Eyes и целия ден беше сънен. Реших втори път да не му давам  Naughty

Тео и Неда са големи сладури  baby_neutral

Джорди гледам имате активна гимнастика, аз докато се усетя, че има такива хубави занимавки и той Дениз пораснал  ooooh!
За украсата, на мен първите години ми направи впечатление по Таксим лапичките във формата на полумесец със звездичка, както е турското знаме, стори ми се малко националистично. Незнам майка ти, дали е имала това предвид.
За идването у вас, много благодаря за поканата, но колата е продадохме, а не ми се ходи по рейсове с бебе в студа, за сега нашето идване се отлага, щеше да ми бъде приятно да се видим  Hug Peace
Цвете майчинството 2 години сигурно е с неплатеният отпуск, чух че скоро го направиха 1 година платено, до скоро беше 9 месеца.
Приятно изкарване във Велико търново!

Ние на нова година си бяхме тримата в къщи. При нас дядо Коледа малко закъсня, но затова пък братовчед му Дядо Мраз донесе двойно повече подаръци, за компенсация  Joy hahaha Дениз беше във възторг от новите играчки, даже имаме снимки, като ги кача в компа, ще пусна и в албумчето
За сега чао от нас!
  bouquet Hug Stop

# 217
Майчинствотро по мое време беше 2 години-по 170 лв на месец, а след това започват да ти изплащат само детски. До скоро беше 9 месеца по 90 % от заплата, на която си се осигурявал преди да излезеш в майчински и след това до навършване на 2 години на детето-по 170 лв на месец. А сега може и да е 1 година, както казваш, но след изтичането и, поне още една година си в майчински и отново ти плащат 170лв на месец. Аз дори дочух , че ще се гласува от парламента- 3 години да е майчинството. То с тази драма покрай ясли и градини може и до 6-та година на детето да гласуват , майката да е в майчински  Laughing

# 218
Честита Нова Година!
Мили мами, мога ли да ви разсея малко от бебешката тема? Можете ли да ми кажете малко повече за актрисата Седа Сеян? Много ли е популярна? С какво точно печели симпатиите? Свързано е с работата ми, затова искам да чуя чисто по женски коментари тук. Ако някой иска да знае с какво точно се занимавам, ще напиша на лични, за да не правя реклама тук.
Благодаря предварително!

# 219
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МОМИЧЕТА! Дано новата година ви донесе много здраве и щастие!    bouquet

Нямам много време да чета и да пиша. При мен едно и също, на работа - вкъщи.  Rolling Eyes На нова година бяхме с Диляра  Hug и си прекарахме страхотно!  Simple Smile

Сънбийм Добре дошла!  Simple Smile
Седа Саян в момента освен, актриса е и певица и ТВ водеща на една програма за жени, която я дават всеки ден по канал де. И е известна с това, че доста помага на нуждаещите се хора и за това има доста хора, които я тачат и уважават. Също така е известна с многобройните си връзки и бракове. Но за нея не може да се каже, че е една от най-добрите гласове в Турция.

Неин музикален видеоклип: http://www.youtube.com/watch?v=dX7xYiXNt7Y
http://www.youtube.com/watch?v=fM8BaMW2fuw

# 220
Здравейте и от нас! Тук е  голям студ, но за съжаление сняг почти не е валял. Много обичам, когато по Коледа и Нова година вали, но ще трябва да почакам до следващата, май.
Джорди, не се тревожи за хълцането. И Мелис страшно много хълцаше, но постепенно спря. В болницата още ни предупредиха, че е съвсем нормално и да не се притесняваме.
sladka hapka, как е малката хубавица Мери? Адаптира ли се вече? Качи ли Нюйоркските снимки вече!?
Sunbeam, многоо е популярна в Турция. Аз много не я харесвам, но е народен тип жена и вероятно затова е обичана. Доколкото знам преди и била пълничка, но е успяла да свали доста килца и сега има страхотна фигура. Миналата година се ожени за един млад певец. Тя по-скоро е showwoman, отколкото певица напоследък.
Бз, гечмиш олсун! И по-малко болести през Новата година!
Снежи и на мен ми се падна "таз година булка, до година люлка" от на Бенмари баницата с късметите, и то два пъти!  Laughing Laughing

Heart Eyes

# 221
  • до вятърните мелници
мерси за успокоението, момичета Hug

Цвете, не се тревожи, аз и без друго май нямам индийско орехче в наличност Laughing

Ох, писна ми от туй гадното време. Да вземе да се поразведри малко, че и ние да си покажем нослетата навън. Вече повече от седмица не сме излизали с Тео и леееекинко почнах да се спичам... Айде няма ли някой да идва към нас?

Бенмари, къде се покрихте, надявам се сте здравички?!! Взимай Харито, и идвайте насам да ни запознаеш  Wink

Европейките, вие като стане въпрос за гости в Азия и незнайно защо се умълчавате, а hahaha

Стефи, чета че из вашия край понатрупало снежец Grinning Как е положението?

А в София, Гхосн?

Да сте здрави и силни пожелавам на всички Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 13:04 от Джорди

# 222
Сняг вали-тихо и приятно! Само, че на мен ми се провали пътуването до Търново. Съобщават по новините за обилен снеговалеж и щом във Варна има сняг си представям какво е към Търговъще и Търново. За съжаление ще трябва да отложа пътуването  Sad - не ми се рискува сама с детето да закъсаме насред нищото!
Как сте всички? Много сте мълчаливи. Хайде всеки да се похвали какъв късмет му се падна от баницата. На мен 2 пъти ми се падна нова къща, а на Иво нова кола  Laughingтой така и така всеки ден получава по една играчка-задължително кола Laughing Да видим на мен кога ще ми се осъществи късмета и как точно  newsm78

# 223
Sunbeam Здравей  Stop първо да те питам, останали доволна от маските? Grinning Ако са хубави и ние да си купим Peace
За Седа Саян, аз също не съм фенка нейното предаване, поради това че разговорът се води тип махленски, леко клюкарски- обсъждат се семейни драми, кой какво казал, какво направил и т.н. Поведението й е народно, незнаМ дали е такава наистина или е нарочно за да печели симпатии. Но иначе е с добро сърце-помага на нуждаещите се. Аз пък съм чувала, че има много пластични операции, незнам дали както казва Кайги сама е успяла да свали килограмите, или с помоща на липосукции  Wink   А като глас изобщо не я признавам  Sunglasses

# 224
  • Истанбул
Хайде и аз да понапиша нещичко, преди Принцеската да е закрила сезона! По_специално за Седа:  тя е наистина народна жена, родена в един от кварталите на Истанбул, известен с кабадаитата и кавгаджийството си. Момчетата от тази махала са готови винаги да се сбият за честта си, своето, на семействата,  на сестрите си или онеправданите хора. По правило те не крадат, не лъжат и са със своеобразно чувство за дълг и чест, а пък жените им (майки, сестри и пр) винаги стоят зад тях, оправдават ги за постъпките им и се гордеят с тях и винаги са готови и те да се хванат за косите и да се включат в кавга!!!  Simple Smile) Та тази Седа е част от тая култура и по случайност на съдбата стана известна първо като певица, после имайки пред вид характера й на мерт жена (мъжка жена), дето не си пести думите и поставя всеки на мястото му с безцеремонния си характер й дадоха едно толкшоу да й гледат сеира, той взе че се хвана и така от години "имаме честта" да й се наслаждаваме! Simple Smile)). В програмите си поучава жените как да се държат с мъжете си, как да им угаждат или да им дават отпор, според случая, как да гледат децата си, кога да ги водят на лекар, т.е. дава акъл на простичките и неуки жени от народа, като понякога най_безцеремонно ги кастри После дава помощ на бедни, урежда операции на болни и нуждаещи се, като по тоя начин си прави хем реклама, хем прави реклама и на всички фирми, за които става дума в програмите й, т.е. спонсори си има бол. Даже и къщи раздава, помагат й общините... Ta така с наща Седа!! А доколкото за операциите й, вярно ги има бол, но не вярвам да си е правила liposuction, защото никога не е била чак толкова дебела.  bouquet bowuu

Общи условия

Активация на акаунт