Тайната на дългата и здрава коса - 50

• 31 622
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
Това с чесъна направо ме разби! 6 месеца!!!  Crazy
А иначе ми е интересно дали маските с екстракт от чесън ще имат добър ефект...
Почвам отново да търся продукт за спиране на наелектризирането, пък да видим...  Thinking

# 196
CI, а какъв е начина според теб да поддържаме косите си хубави и здрави? Да използваме само професионални продукти? И нищо "забъркано" в домашни условия?  Rolling Eyes

# 197
ivilicious_blue, колко пъти ти си забелязала да имаш такива люспи? Питам защото и на мен ми с случи два или три пъти след баня ги забелязах, точно такива люспички, уплаших се много, защото аз по принцип дори и пърхут не съм имала никога  Shocked, но единият път бях сложила ракия и газ, явно съм си изгорила скалпа, а другите пъти може би е от недобре измит шампоан.
Така че се успокой. Нещата може да не са чак толкова сериозни. Hug
Добре дошла и на първата фризьорка в темата ни. Hug

ами чак сега усещам, че са люспи, иначе си мислех, че е пърхут, но се оказва че не е ooooh!
иначе тоя "пърхут" ми се появи с ползването на шампоана фитовал, което беше преди няколко месеца, не знам може и да е съвпаднало с ползването му, но аз за всеки случай го спрях още тогава и  до сега все си се мия с Урти Комплекс на Биофарма, след като една фармацевтка ме посъветва да си избирам шампоани на билкова основа

# 198
Здравейте, на всички стари и нови потребители  bouquet
Искам да ви се похваля, че за 10 месеца ползване на тривитаминол, общо 5 , от които почивка, постоянно получавам комплименти за бързо порасналата си коса, която в основите на косъма е с много по-дебел и блестящ косъм, отколкото старата коса, преди маската Hug
Косопад нямам Heart Eyes
Не ми се реже старата коса, защото предпочитам дългата коса, но когато новата мине под нивото на раменете ще съм на седмото небе dancing
Поздравявам, всички, на който маската влияе добре и много съжалявам, за тези който имат проблеми #Puppy dog

# 199
Magnolia,много се радвам ,че има професионалист между нас !!!

ivilicious_blue, не се притеснявай не мисля, че имаш нито себорея нито псориазис.
Наистина отиди на дерматолог да ти каже какъв ти е проблема и да те успокои.Аз преди време от един шампоан бях получела подобен сърбеж и люспички ,който се появиха точно в този период ,имам впредвид есенното застудяване. Малките косъмчета е възможно да ти се къса косичката или просто да падат по слабички малки косъмчета.

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 11:44 от si-si

# 200
Забравих да подчертая, че имам алергии от ужасно много неща, но не и от тривитаминола, има ли изобщо човек алергичен към витамини Peace
Алергии към почти всички медикаменти, всички странични ефекти и нежелани реакции съм получавала, но тривитаминола, или няма такива или просто при мен не се отразяват Rolling Eyes
Иначе за косата - пораснала е, не защото расте бързо, напротив! Порасна, защото полагах специални грижи за нея Mr. Green
Надявам се, да не объркам някого, но лошите ефекти, които хората получават, не са от маската newsm78
Алергиите ми не са само към медикаменти, просто не желая да спамя Wink

# 201
До колкото съм запозната може да имаш алергия към витамини, но прилагани вътрешно.  Peace

# 202
Аз исках да пиша за маската на Avon с маслина, ама си забравих.  Blush ooooh!

И аз съм доволна от нея, особено, ако се остави да действа, колкото е написано в упътването.  Mr. Green

# 203
 Ще я почвам и аз тая маска, чудя се защо по-рано не се намъкнах във вашата тема  Wink
А не може ли да приложим и триватиминол на миглите, кажете вие като по-вещи в химията Flutter

# 204
кажете ми моля ви някаква боя за коса-черна която не пада бързо ,защото много ми пада боята от тривитаминола .....досега ползвах на Лореал ама ще я сменя ама 3вит.няма много добре ми се отразява на косата......благодаря ви момичета за тази маска--- newsm44

# 205
кокетка не ти препоръчвам; ползвай за миглите рициново масло http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=243269.0;all  Peace  Peace

# 206
Значи черната боя не само на мен ми пада.  Mr. Green Аз съм с Лонда или Велла, ама пак пада. Избива ми на червено на мен.  ooooh!

За миглите Тривитаминол не препоръчваме.  Peace

# 207
Не се притеснявайте ,че ви пада черната боя. Според мен колкото е по-агресивна една боя толкова повече не пада. Освен това мисля, че здравият косъм по-трудно попива боята и по-лесно пада от него. Ето моята коса е суха и като се боядисам няма отърваване от черното.

А, алергия към витамини има особено когато се предозират....външно също...аз имам алергия към витамин Ц.

# 208
Мис Арк, от сешоара няма ли да стане по-суха и хвърчаща? newsm03

Какъв продукт ще ми препоръчате? Пяната много ми изсушава косата, иска ми се да е нещо като флуид. По възможност да е подходящо за ежедневна употреба. Нещо на "Глис"? newsm53

# 209
Ще я почвам и аз тая маска, чудя се защо по-рано не се намъкнах във вашата тема  Wink
А не може ли да приложим и триватиминол на миглите, кажете вие като по-вещи в химията Flutter
За миглите - за бърз растеж се мажат с рициново масло. Измива се една четка от стара спирала и с нея се мажат миглите. Само че се слага по малко, че като влезе в очите е гадно.

Общи условия

Активация на акаунт