Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какво причинява кошмари по време на бременност?
Какво е мнението на бременните жени за срещите и събиранията на майките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какво причинява кошмари по време на бременност?
-
Какво е мнението на бременните жени за срещите и събиранията на майките?
-
Какво е мнението на бременните жени относно замразяването на стволови клетки?
-
Какво е мнението за срещата тази седмица?
. Еййййй Nefertity, изобщо не съм разбрала,че ще има Бургаска среща - явно не съм прочела достатъчно назад. Запозната ли си с тези курсове "с 9месеца на училище" в ресторант Delight на Славянска- записах се на 26 да ходя- но се чудя ако някой някой вече ги е посещавал да каже как е и имали смисъл всъщност да се посещават
. Аз все още работя и немога да влизам редовно във форума, но ще се постарая да съм по-редовна... Хайде усмивки на всички от мене
??

И интернет не ни прокараха в събота заради снега, изобщо...НИЩО
Искам да ви се оплача-незнайно от къде и от кой но внезапно без да съм излизала последните няколко дни от къщи се разболях
Много ми е гадно,боли ме гърлото и ми е лошо,абе чуствам се като парцал. Кажете с какво да се лекувам ? Знам че не е хубаво да се пият лекарства,и не искам да пия,но незнам дали само с чай и лимони ще се оправя. Кажете някой лек за настинка ако знаете
. Сега вечерям яко мандарини и се надявам повече да не се раболявам
.
!