Първокласник съм и най-обичам сам от книжката да сричам.

• 19 156
  • 331
  •   1
Отговори
# 240
И аз до сега диктувах. Прави грешки. Утре пак. Имаме и домашно по БЕЛ, но го оставихме за утре.
Помагалото показано от Семирамида го използваме в училище. Има доста задачи за решаване.

# 241
и ние го взехме това помагала,като нещо допълнително за вкъщи-да се упражнява
хареса ми- Peace

За Коледно тържество--нищо незнам,
не успях да ида на родителска среща и разбрах само, че ще се приготвят подаръчета за всяко дете
ще има театър,

На 18.12 има рожден ден,и само за това говори -подаръци избира ooooh!
на кой ще дава покани ,
само това й е в главата Laughing

# 242
  • Ланкър, планините Овнерог
....

На 18.12 има рожден ден,и само за това говори -подаръци избира ooooh!
на кой ще дава покани ,
само това й е в главата Laughing

Какво говориш? Ние вече ги раздадохме. На 14.12 ще празнуваме  Crazy

# 243
е,има време де
още менюто не съм направила ,
от клуба не съм ги взела поканите още
рано е според мен Thinking
 Габи  към 4-7 .12 ще ги раздава поканите   Thinking

# 244
  • No Line On The Horizon
Мия е на 12.12  Laughing

# 245
и,,сигурно сте писали  ,но....
Габи си избра  оня ден някакво бебе ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
дето му растяло зъбче--около 90 лв е  ooooh!

Предното й желание беше -книжка-Как се става принцеса
и блестящ гел за коса
тези дни се надявам да я разубедя  и туй бебе да отпадне Praynig Praynig Praynig
исках да й взема часовник на HSM,но за късмет свършил и нямало да получават Sad

незнам дали вашите момичета го гледат този филм http://www.vbox7.com/play:7f3b3d68
дават го по Джетикс,но Габи му  е фенка. Laughing

# 246
  • Варна
И Сиси го гледа но е луда фенка на Хана Монтана... ако не гледа филма, слуша музиката и и куфее- много е смешна. Обещала съм и раница с нея, че "старата" от суркане по земята и подритване има скъсано отдолу. ooooh!

Във вторник ни е първата родителска среща, някакси се вълнувам  Grinning. Може би защото го няма гадното подтискащо чувство което ме преследваше около родителските срещи на брат и  Rolling Eyes, надявам се така и да продължи още дълги години.

Днес украси елхата, цял ден се помотва и рисува. Не и давам допълнителни и диктовки... почиваме си и двете/и трите ако броим и баща и Simple Smile/.

# 247
  • Ланкър, планините Овнерог
Тази година реших по-от рано да запазя час за РД-то, че друга все се сещам една седмица преди събитието  Mr. Green и няма часове, където искаме. От темата за Детските клубове разбрах преди 2сед., че часовете за "нашия" са били заети до 04.12 вкл., та се разбързах да не увиснеме. И като отидох за капаро, ми връчиха поканите. От тогава мрънка да ги раздава, та тази седмица "кандисах". Баш на рождения й ден(10.12) сме на РС  bowuu Подаръка отдавна е подарен и в употреба(PS2). Сега ми е трудното, като ме пита някой какво да й купи, че после идва и Коледа  ooooh! УДжасТ.

Тантура гледа H
2O, този(Хана Моната) не го бях чувала.[/b]

# 248
  • Варна
 Grinning Ей тази хубавица е.

Много декемврийски рожденничета има. Simple Smile Наистина е трудно с подаръците при толкова празници накуп. И моя Гого е декември, на 29ти... нямат край купоните. Laughing

# 249
  • София
Днес ходихме да разгледаме за джойстик за компа(за подарък на Роско),но се оказа,че не вървели с повечето игри  Sad и сега сме на изходна позиция с подаръка за коледа.Поне малкото е още лесно,каквото и да му вземеш все ще му е интересно.А на тези дето имат и рожденничета този месец съвсем не им завиждам. Stop

# 250
Поредният вирус ни нападна. Самуил кашля като магаре. Даже не знам дали в понеделник ще може да отиде на училище. Това му е трето или четвърто заболяване, откакто е тръгнал на училище. В градината ми се разболяваше на два-три месеца по веднъж, а ходи непрекъснато от двегодишен. Какво е това вирусоляване в училище, косата ми се изправя! И сега ако зарази и бебето....  ooooh!
Иначе днес въпреки гадния ден го заведохме в Капела плей, за да подивее и наистина цяла Варна се беше изсипала в мола. Чакахме половин час за паркинг! И не правихме никакви диктовки или упражнения... като ви чета, чак ми става съвестно, че не подхождам сериозно по въпроса...
Лиани, как така джойстиците не вървят с игрите? Почти всяка компютърна игра става с нормален джойстик.

# 251
  • София
donka,така ни каза в техномаркет еднин консултант Rolling EyesКаза,че повечето компютърни игри са пригодени за клавиатура и мишка и много малко поддържат джой падове.Ако имаш друга информация,моля сподели Simple Smile
 А за разболяването ние сме обратно.В градината нямаме пълен месец за 5години,чак последната година боледуваше само веднъж в месеца и за кратко,иначе...не ми се спомня.Сега обаче е по-добре.Дали заради цитросепта или просто си израства.

# 252
- отварям тетрадката за работа в клас, за да видя какво са писали по диктовка и.... намиран нарисуван бръмбар  Crazy А отдолу госпожата написала с червено "Къде е диктовката?!"  Скучно му било на човека  #Cussing out
Oлинце, много ме досмеша за този бръмбар /на теб сигурно не ти е смешно/
Той Вики вместо да  напише, решил да го изобрази. Защото изречението е било: [ На баира има бръмбар ]. Човекът го е нарисувал.
Кристиан досега сливаше думите...сега обратно ooooh!. На въпросната диктовка ето как ме беше изтипосал :[ Мама ми е риба ] Улучил ми е зодията. Laughing От страх да не слее нещо за всеки случай разделил. Или : [Нина е не мирна ] Обяснявам, обяснявам...В петък са правили контролно по български. Ще видим пак как ги е украсил нещата. Laughing
Сега Крис е на бабин дом..да разпуска малко.

# 253

Момичета почерпете се за здравето на малкия ми художник. Днес става на цели 7 години! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дано стане по-послушен и по-ученолюбив!!!

# 254
  • Варна
Lennyh , да ти е здрав и все така талантлив, по-послушен и ученолюбив!   bouquet Много радост на всички в къщи.  Hug
Днес е Андреевден. Ако има именици - честито и на тях!    bouquet

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 11:04 от mar4ela5

Общи условия

Активация на акаунт