Първокласник съм и най-обичам сам от книжката да сричам.

• 19 156
  • 331
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Lennyh,честит празник и от мен  bouquet,на всички именници,също Hug

# 256
  • No Line On The Horizon
Lennyh, да ви е жив и здрав и много да ви радва.
Честито на всички именници!

# 257
  • София
Lennyh,честит празник на малкото ти пораснало момче  bouquet Да ти е жив и здрав и само радост да ти носи.
На всички Андреевци-Честит Имен Ден newsm67

# 258
ЛЕНИ,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!!! Hug Hug
ДА ТИ Е  ЖИВ И ЗДРАВ!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 259
  • София
Lennyh,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ГОЛЯМИЯТ ЮНАК!  bouquet  bouquet  bouquet

# 260
Моят хубостник излезе малко на разходка. Написа домашното и вече е свободен Grinning
Лени, честит празник на твоето момче!

# 261
Момичета, привет!
Бих искала с Теди (сина ми, който е почти на 7 г) д се присъединим към отбора на първолаците. Аз от време на време надниквам във вашите теми и попрочитам туй-онуй, сверявам часовника  Grinning,  но не съм писала...
Първолакът ни е 2002 година роден, но понеже е в началото - на 26 януари - ходеше на детска градина с набор 2001. Затова тръгна на училище с набор 2001. Засега е много щастлив, чувства се по-голям, независим и свободен, но пък му понатежават от време на време домашните и то най-вече по писане. Математиката му е любима, а най-любими са му часовете по английски и голямото междучасие. Учи в 38 ОУ "В. Априлов" в София в класа на госпожа Рускова.

# 262
  • София,
LennyhЧестит Ви празник! Много здраве, щастие и успехи желая на малкия ти пораснал художник! Много да ви радва и да се гордеете с него! newsm59  Gift newsm59

ЧЕстит празник и на Всички, които празнуват днес  bigdance2

ДОбре дошла на мамата на ТОдор! Hug

И ние написахме домашната и се поупражнихме в сборника по математика, сега малко да почине и ще направим и една диктовка.
Днес никъде не сме излизали, мислех да го заведем на кино, но снощи нещо не му беше добре ужасно го болеше коремче и имаше разтройство, та го загрявах, давах му лекарства. Днес е по добре уж - няма му нищо, но нека си стои в къщи на топличко, явно е поизстинал тези дни, ами като вечно е разгащен, как няма да изстине в този студ!

# 263
Честит Рожден ден на Лъчо и честит имен ден на имениците!

ето моите идеи за подаръци - някои ги взехме, други ще почакат:
Комплект със семейни игри (като Не се сърди човече), домино, монополи, скрабъл, от комплектите, които се изрязват и лепят, Hot wheels (той поиска комплекта с торнадото и един голям камион, който изстрелва стрели и колички), Lego, комплектите с пластелин на Play Doh, книжки и енциклопедии.
За Макси празниците през декември и януари са много - рожден ден, Коледа, Нова Година и имен ден.

# 264
Честит рожден ден  на ЛЪЧИ  това значи късметче Hug Hug Hugда расте жив и здрав и да помага много  на мама.Да са живи и здрави имениците с името АНДРЕЙ(А) Ние домашното още в петък го написахме вчера  му беше свободен ден  и бяхме на рожден ден до 11 .Днес се е опражнявал и по БЕЛ и математика.Също беше детегледачка цели 6 часа.Много съм горда с юнака си жив и здрав да ми е   bowuuмамин помошник bowuu

ДОбре дошла на новата мама ТОДОРАН

# 265
  • област Софийска
Честит 7-ми Рожден Ден на Лъчи!!!
Да е жив и здрав, много да слуша и да радва мама и тате!!!

Ако има именици - и на тях Честито!!!
Ние досега правихме диктовка, пълна скръб, не знам вече. Мноооооооого е разсеяна моята щерка. Почва ново изречение и казва:"Ооо, сега започва с главна буква" и в следващия миг, след две секунди, си пише малката и хич не и дреме. Как са диктовките при вас?

# 266
  • Между гори и планини
При диктовките грешките са само изпусната буква (букви).
Вики знае, че ново изречение след точката се започва с главна буква, както и имената.

# 267
Честит празник на всички именници  Hug

# 268
Лени, честит ти рожденник!
Честито и на всички празнуващи!
Лиани, много съм учудена от мнението на "консултанта".  Не знам какви игри играе сина ти, ама всички, през които сме минали напоследък - Колите, Чикън литъл, Инкредибълс, Соник, Шрек, Костенурките нинджа, Спайдърмен.... и разбира се, Наруто, всички имат възможност за джойстик. Нашият го купихме за трийсетина лв преди 2-3 години. Брат ми си купува от по 10 лв и вършат същата работа. В настройките на играта трябва да пише дали има възможност, само не съм сигурна дали системата не го разпознава чак след като е включен.  newsm78
Сега ще ме навиете да купя Цитросепт. Самуил цял ден е пушка, а от два часа кашля отново по същия начин. Още се чудя дали да го пускам на училище. Много ще му станат отсъствията, но пък ако зазлее.... Дано на сутринта да е по-добре.

# 269
благодаря за топлото посрещане, момичета!
Ау, ми аз като ви чета, се чувствам като съвсем безотговорна майка. Ние не правим диктовки  Blush Но той така или иначе с голям зор понякога въобще пише домашното по писане, т.е. пише го часове наред... Мисля, че самото изкусуряване на буквите много го мори. Иначе засега поне пише без да пропуска букви. Но пък е доста разсеян и понякога забравя отстъпа в началото на параграфа, а случвало се е и главните букви в началото на изречението.

Общи условия

Активация на акаунт