Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за конзолите за видеоигри като Wii и PlayStation?
Какви са мненията за снега и какви зимни дейности са подходящи за децата?
Какви са някои идеи за подаръци за първокласници за Коледа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за конзолите за видеоигри като Wii и PlayStation?
Форумът съдържа различни мнения относно конзоли за видеоигри като Wii и PlayStation. Някои потребители хвалят Wii за нейната иновативна технология, енергийна ефективност, докато други предпочитат PlayStation 3 заради неговите графични възможности и функции. Освен това има дискусии относно цените на игрите и разпространението на пиратски копия.
-
Какви са мненията за снега и какви зимни дейности са подходящи за децата?
-
Какви са някои идеи за подаръци за първокласници за Коледа?
-
Какви подаръци биха искали децата за Коледа?
-
Вярват ли децата в Дядо Коледа?

, как ме вбеси не е истина. Жестоко му се скарах и го заплаших, че една играчка повече няма да види. А най-много мразя глезени презадоволени деца, после той плака, защото го било срам от себе си ( тука вече ми стана смешно ) и въобще беше драма. Надявам се, че е разбрал...
На въпроса защо яде в час - не можел да потърпи до междучасието - бил много гладен.
Питам го: "Какво яде?" Той: "Не знам какво беше, нещо като закуска..."
Снощи прояви инициатива за четене и писане. Определено не му е лесно четенето и срича без да разбира смисъла на това, което чете... Трябва няколко пъти да го повтори, за да разбере сам за какво става въпрос. Та правихме четене с разбиране.
) и в занималнята го хвалят, обаче това вече ми преля. После отварям учебника по математика и на половината задачи е писано с левият му крак, почти нищо не се разбира.... Обаче пак рисувани разни роботчета
).