Първокласник съм и най-обичам сам от книжката да сричам.

• 19 156
  • 331
  •   1
Отговори
# 225
Днес сме в почивка Laughing След обяд обаче малко ще попишем, че с този краснопис голяма мъка Confused
Навън е студено и много духа, така че ще си стоим в нас на топло. Нещо ме мързи даже да излезем Mr. Green

# 226

Joy Joy Joy, е няма такава песен! Как съм я пропуснала до сега!

An Mary, много е хубаво, че си водила Дияна в детски дом, аз на моя все му разказвам за децата сирачета, но не мога да събера смелост да го заведа. Вчера се скарахме с него, защото купуваме 5 бр. детски списания + че сме абонирани за NG Kids, а той ми заяви че трябвало да купуваме още две. Обясних му, че не може да се купуват всички списания, които излизат и че има по-важни неща, които трябва да се плащат. А той ми заяви "Не съм виновен че сме бедни"  #Crazy, как ме вбеси не е истина. Жестоко му се скарах и го заплаших, че една играчка повече няма да види. А най-много мразя глезени презадоволени деца, после той плака, защото го било срам от себе си ( тука вече ми стана смешно ) и въобще беше драма. Надявам се, че е разбрал...

# 227
  • Варна
Да се "похваля" и аз с първата забележка. "Ученикът яде в час!"  #Cussing out На въпроса защо яде в час - не можел да потърпи до междучасието - бил много гладен.  ooooh! Питам го: "Какво яде?" Той: "Не знам какво беше, нещо като закуска..." Crazy Снощи прояви инициатива за четене и писане. Определено не му е лесно четенето и срича без да разбира смисъла на това, което чете... Трябва няколко пъти да го повтори, за да разбере сам за какво става въпрос. Та правихме четене с разбиране.  Wink

# 228
 Моя вчера награби в магазина пет пакета Чипи Чипс и в единия имаше два лева.Каза, че имал идея другия път да вземем всички пакети и така щял да спечели повече.И тази реклама-баща ми е картоф от Самоков кой я измисли, само това повтярят из къщи, добре че баща им не им се връзва.

# 229
  • София
Ние досега малко четохме сега е малко почивка.След обяд иска да решаваме задачи.С математиката се справя по добре и затова предпочита да решава задачи, а не да чете и да пише.
Ji,и ние взимаме от този чипс само за да види има ли два лева и за картончетата,а иначе този много не го яде взима си на Ръфълс с кетчуп.Малката яде този на Чипи.

# 230
  • Между гори и планини
Здравейте и ние си стоим в къщи, на вън заваля дъжд...
Вики е наказан от четвъртък насам - отварям тетрадката за работа в клас, за да видя какво са писали по диктовка и.... намиран нарисуван бръмбар  Crazy А отдолу госпожата написала с червено "Къде е диктовката?!"  Скучно му било на човека  #Cussing out
Вярно, че има голям напредък в писането, особено откакто пише писма на снахата (щерката на Фантичка Blush) и в занималнята го хвалят, обаче това вече ми преля. После отварям учебника по математика и на половината задачи е писано с левият му крак, почти нищо не се разбира.... Обаче пак рисувани разни роботчета  ooooh!
Наказан е да седи на леглото си (на вторият етаж) в свободното си време и да не припарва до нито една играчка, до понеделник.
По обяд, когато брат му заспи и ние ще се упражняваме - задачи с неизвеестни до 10, диктовка и четене на приказка.

# 231
  • No Line On The Horizon
Мия си написа домашната от петък и сега ще правим диктовки, ще чете и ще решава задачи.

# 232
Ние почистихме цялата стая и дори апартамент. Браво на детето. Зад нейния фотьоил намерихме сандвич. Мухлясал.
За коледното тържество аз дадох зор , та чак доскандал се стигна. Но в резултат имаме ясен план. Играчката (или пари) се оказа играчка или гирлянд за елхата  Laughing

# 233
ние днес сме на мадаскар, обещах и ще ходим
тази седмица от училище ги водиха на опера "Алиса в страната на чудесата" нещо организирано от общината, много сме впечатлени - харесало й, цяла вечер ми разказва
и сега замислям ако има балет за деца да я заведа, едно време помня че много се бях впечатлила на лешникотрошачката

# 234
От колко часа ще ходите?

# 235
От колко часа ще ходите?

ами аз съм на работа до към 15-16 г и след това, давай мони ако искаш с нас

# 236
От колко часа ще ходите?

ами аз съм на работа до към 15-16 г и след това, давай мони ако искаш с нас
Ми може ,че изперка горката в нас .

# 237
  • Ланкър, планините Овнерог
Утре Констанца ще е на кино-маратон с баща си. Ще гледат един след друг "Мадагаскар" и "Дон Кехоте"(така ли се пише?  newsm78).

Тя казва, че няма домашно за събота/неделя, но нещо не ми се вярва особено  Thinking

От декември решихме да й спрем спорта. Не държи особено, а и щом ще ми играят по чорапи, нЕма да стане.

# 238
  • София,
Ние днес купихме ето това помагало по математика
http://www.book.store.bg/c/p-p/c-65/id-26352/zadachi-za-pyrvolac … elina-dineva.html
и сега решаваме задачи, исках да купя и помагалото за диктовките, но го нямаше в момента в книжарницата, та упражнението по БЕЛ с диктовките пак ще ми е трудно, че докато измисля текстове с взетите само десет букви newsm78

# 239
  • Между гори и планини
Вики реши 3 листа задачи за по-малко от 5 минути - без грешка!
Защо обаче прави толкова много грешки в училище, още съм в чуденка, явно много се разсейва  Confused
После правихме диктовка - е, не е като да е без грешки, но аз му дадох да пише за някакви бръмбари и той доста посбърка. Лошото му е, че когато сбърка, вместо да го задраска или поправи и да продължи да пише, той сякаш блокира, започва да проплаква "ох, сбърках, ами сега какво да правя?" и е ужасен.
Утре явно задачи няма да му давам, но ще препише част от един текст и ще има диктовка.

Общи условия

Активация на акаунт