МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 25 305
  • 349
  •   1
Отговори
# 270
Sarated, много добре се е получило при теб. Явно си попаднала на добър лекар, защото малцина са тези, които биха водили нормално раждане след секцио. Така съм чувала от майки, на които първото раждане им е секцио, а после са търсили лекар при който да родят второто си дете нормално.

Честит рожден ден на Дивната красавица на Пешеходка!Да е здрава, умна и оправна! Батковците много да я слушат!
Весел празник на цялото семейство!  ura  ura  ura

# 271
  • Варна
Това Дивно дете расте не с години, а с часове! Да е жива и здрава рожденичката, още много радост и екшън да пада покрай нея!

# 272
Чести Рожден Ден на Дивна!!!
Anaise, с децата някак си се справях. Хубавото е, че те са на близка възраст и много си играят двамата. Излизали сме и по време на бременноста ми и след това. И сега, когато излизам с тримата, големите се хващат от двете страни на количката и така вървим по улиците, после в градинката играят и така. Някак си съм настроена, че се оправям сама и нямам право да се отпускам. Децата си искат своето, но ако не съм можела да излезем са си играели вкъщи. Не мисля, че са лишавани от нещо, все пак не съм била толко зле, че да съм лежала повече време.

# 273
   happy bdЧестит празник в дома на Пешеходка! Да расте здрава и щастлива малката Дивна ! Весел празник !!! bdbaloni

# 274
зимна приказка хубаво е че си каза и без да си питана  Grinning останала съм с впечатление че тук всички имат нормалния раждания с някои изключения. но за 3 секцио не бях чувала Simple Smile
sarated кой е този доктор да се замъкна при него следващия път Simple Smile но при мен определено добре ми дойдоха операциите. Ема нямаше никога да излезе така се беше заклещила, а Орлин се роди с омотана пъпна връв целия лилав 2 седмици преди термина. Не си и помисля за нормално да ви кажа Simple Smile
ЧРД на Дивна само радост и щастие и пожелавам !

и да ви се похваля, макар и да ми се смеете, ама след 3 години за пръв път днес взех част от изкарани от мен пари....50 лева  Grinning

# 275
днес ще е ден за хвалби - сега разбрах че в момента ражда на брат ми жена му. ще им е първо бебе. много се вълнувам нещо, аз като раждах не изпитвах нищо, така се бях стегнала  Grinning знам че ще е момиче и чакам до час новината  Grinning

# 276
  • София
ЧРД НА ПРЕКРАСНАТА ДИВНА! ДА Е ЗДРАВА И МНОООООООООООГО ОБИЧАНА! АЗ ПЪК Я ВИДЯХ ПРЕДИ ДВА ДЕНА  smile3533 много е красива

Момичета,ние от подаръците имаме 4 еднакви игри за компютър-зелени.Ако на някой му се повтаря някаква друга игра,може ли да си ги разменим?

Помилвана,да ти е жив и здрав съпруга! Все така да се обичате! newsm59

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 15:21 от тедивас

# 277
  • София
Anaise,
да му направя тогава малко рекламка на доктора, а? WinkКазва се Веселин Дяволов и работи в Майчин дом.Много хубава новина за раждащата ти се племенница!Пожелавам всичко да е наред!
На рожденичката Дивна от все сърце желая много здраве, безгрижно детство и усмивки!

# 278
хе хе аз ще попадна от трън та на глог Simple Smile аз раждах при доц. Маринов в МД. Дяволов е на долния етаж в патологията нали така Simple Smile май само при него не съм била Simple Smile
а иначе аз си чакам брат ми да се обади ама за сега нищо. ще си чакам де Simple Smile

# 279
Момичета, трогвате ме - много ви благодаря! Тичам да приготвям 101 ястия и ако остане време ще сложа и коледната украса... То, всъщност гостите са за утре, днес по семейному ще се почерпим, но както казах на Директора - празникът е ДНЕС, та затуй ще се старая много!

Кабо, с удоволствие ще те гледам и теб и всички желаещи, но мога само сутрин или събота и неделя... Ако имате възможност - дайте да се организираме, а? И на мен ми е мъчно за вас!

Дуа, все забравям да те питам - да не би да си в Южните квартали? Много ми изглеждаш позната от аватара.

# 280
    Ч.Р.Д. на Дивнето-да расте здрава,весела и послушна!Щастливо детство й желаем!
     Ч.Р.Д. на Лазар на Помилвана-да е жив и здрав!
     Теди,ние имаме 2зелени и 1 оранжева,но от тях нещо блокира компютъра.

# 281
ЧРД на всички рожденници - в тази тема те са много !

днес най сетне се роди и племенницата ми 3.600 и 52 см  Grinning казва се Стефания. много се вълнувам  Grinning

# 282
Честита племенница на Анаис! Да ви е жива и здрава! Весело празнуване! Hug

Честит рожден ден на Дивната хубавица! Да е жива и здрава и все така да ви слуша! Laughing

Ние пък утре заминаваме при свекърва ми, тъй като в понеделник е Байряма, та да ги уважим хората, а пък и малко на спокойствие да отидем и на зелено.

Пък и да пробваме новата кола - купихме си Опел Зафира, така че една почерпка от нас: Popcorn cook cook

Така че отсега да честитя празника на тези, които ще празнуват в понеделник, особено на новите ни арабски мами! Hug

# 283
http://www.youtube.com/watch?v=rd1dQXhgNEk&feature=related

бях  забравила това филмче! Joy

# 284

4естито на вси4ки рожденници-да са живи и здрави и година изпълнена с много щастливи мигове,и 4естита племенница на Анаис

надя ако не е тайна за къде заминаваш newsm78,и как се празнува Байряма там-тук по улиците се изкарват люлки,батути,абе все детски занимания-вси4ки магазини за игра4ки работят-голям оборот събират,защото децата минават по къщите на познати и роднини и всеки има дава пари

вълшебна тук ве4е не раждат по много деца-средното семейство има по 3-4 деца,е има и такива с пове4е,но младите по една или друга при4ина ве4е не се решават на пове4е

Общи условия

Активация на акаунт