МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 25 303
  • 349
  •   1
Отговори
# 285
Честит рожден ден на дивната щерка на пешеходната ми приятелка! Жива и здрава да е!От късмет и успех да не се отърва!

Цветке - много хубав днешен и спокоен утрешен празник Ви желая! Hug

Анаис - честита ти племенничка. Айде Wink покрай нея да се заразиш и ти!!!! Hug Mr. Green
Честит Рожден ден на  Лазар на Помилвана Hug Жив и здрав да е! Честит Празник

# 286
  • През девет земи в десета
Честит Рожден Ден на Дивна хубавица и на Лазар,да са здрави,щастливи и усмихнати деца  bouquet
Анайс честита племеничка,да ти е жива и здрава!!!
Наде на вас честито возило,безаварийно да си го карате travel

# 287
Цитат на: dtti

[color=blue
надя[/color] ако не е тайна за къде заминаваш newsm78,и как се празнува Байряма там-тук по улиците се изкарват люлки,батути,абе все детски занимания-вси4ки магазини за игра4ки работят-голям оборот събират,защото децата минават по къщите на познати и роднини и всеки има дава пари
Всъщност не отивам далеч - само до Кърджали. Празнуването на Байряма е съвсем скромно - събираме се роднини/т.е. тези на мъжа ми/ , има различни ястия, идват разни гости, ние ходим на гости, целува се ръка на по-възрастните, мъжете ходят на джамия, там се готви курбан, който се раздава на хората, и всеки носи в дома си. И това е общо взето - нищо пищно или тържествено. Хората в този ден гледат повече да се видят с роднини, познати, да побърят и така.

Цвете, все се канех да честитя титлата на татко ти.  bouquet И да отбележа, че крушата не е паднала по далече от дървото, а малките крушки - също. Искрено се радвам на успехите ви! Кажи какво друго освен личния пример /щото не всички може да сме все умни и успяващи/ помага, за да израстнат децата с любов към учението. Много ме вълнува въпроса , защото нещо с Дени сме го закъсали, откъм дисциплина най-вече, а оттам и с училището. Уж говорим, говорим, примери даваме, обещаваме, сделки правим , ама ефект - йок. Thinking

# 288
Влизам набързо,защото утре няма да имам никакво свободно време.Почерпете се за здравето на голямата ми дъщеря Никол и на свекъра също.
Честито на всички именици!С гордост да си носят името!Честит празник и на банкерите,на моряците-да се завърнат по домовете си живи и здрави,на съпругите им-да ги дочакат спокойни!

# 289
Честит имен ден на всички именници - майки,бащи,деца,съпруги и съпрузи!
Да е честито свещеното ви име,
да е светъл безкрайно земния път!
Много здраве и обич сърце да крепят,
очите с усмивка пак да греят
и да сбъдва душата желани мечти!
Пиги,душко,Лазар на Помилавана всъщност е петото дете! hahaha Joy

# 290

4естито на вси4ки именници

# 291
    ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

Миши,много сладко филмче.Докато го гледах се сетих как Рая като беше около 2-год. беше простряла котката.Имахме едно въженце,вързано ниско долу на балкона.Та чувам аз мяукане,излизам и гледам-котката-задните й крака на пода,предните-            във въздуха,а ушите с две щипки на простора.При нас палавата маймунка беше Рая/средното дете/
 Лек ден на всички!

# 292
  • София
ЧИД на всички празнуващи!

Маги,направо паднах от смях с твоята Рая. rotfImbo

На брат ми детето вече си има име,казва се Младен, на тъста.Да им е жив и здрав!

# 293

Теди,да ви е жив и здрав Младен!

Сетих се нещо забавно и с Деян.Като проходи пипаше все там,където не му е работа,като всяко дете,и накой все викаше-"не,не".Като го питахме как се казва и той отговаряше-Дея,ние си мислехме,че не може да си каже името,докато един ден правейки пак нещо непозволено,аз извиках "Деяне",а той се обърна и каза Дея-да.Горкото,то през цялото време приемало името си като Дея, а не-то като отрицание.

# 294
Честит празник на всички празнуващи! Бъдете здрави и много щастливи заедно!

# 295
дОБОР УТРО И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕНИЦИТЕ
bouquet
-НИЕ СМЕ мюсюлмани,но за Никулден все ходим при нашите и всяка година там,аз приготвям пълнения шаран и питката,обаче тази няма,защото майка ми е на балнеолечение,а баща ми ще дойде на вечеря у нас-да не му е скучно-пък и покрай пъстървата дето ще им правя,да си хапне от любимия му хуммос  chefи да пие арабски чай-да ви кажа тия дни от толкоз гостита и чайове ,само чашки за арабски чай сънувам hahaha-едни такива мънички като ракиените Laughing-даже си купих едни от фантастико,на които на бг език пише чаши за ракия Mr. Green,като поглеждам -те чаши за чай-а отдолу на етикета-пише на арабски,че са произведени в Саудитска Арабия Peace

Пешеходке-честит празник на твоята Дивна-едва разбрах от постовете за кой става въпрос-но ще се науча-не зная колко е голяма,но ще и пожелая едно универсално послушание и радост за мама
гледам и,че на Лучия също дъщеря и има РД-пожеланието е същото

Пешеходке-не съм в южните райони-в северните сме-Надежда,но се въртим къде ли не-в Борово е училището,в Овча купел родителите ми,в Сердика сестра ми-може да си ме виждала,а може и да е друга-с тия кърпи не може много да ни различи човек-малко като жълтата раса-за да ги различаваме един от друг-трябва да се концентрираме Laughingи да свикнем Wink

За секциото-това дето се е случило на Тед-е стахотно непредвидено обстоятелство-сега ако реши да има още-със сигурнос ще си тръгне едно нормално вагинално раждане Peace
В ливан-доста се учудих,когато разбрах как има жени ,които раждат по 7 пъти секцио #Crazy,или след две секцио раждат нормало newsm78
лекарите там са вдигнали летвата на безопасност-4 секцио и едно при предварителна преценка-останалото си е отговорност на поелите риска-
не съм чула за някакви нещастия с тая работа...Последната я родих там,бях доста  по-доволна отколкото като раждах тук Peace

Весело празнуване

# 296
Честит празник на всички именици !!!
Да сте ни живи и здрави ! Св. Никола да закриля всички ни !!!

# 297
Днес празнуват втори рожден ден - Лора и Дария! Късмет и здраве, мили дечица, търпение и щастие на майките ви!

Да са ни живи и здрави именниците днес, късмет на таткото на Илиева (тя нещо ни забрави, май) и кой още тати беше моряк newsm78? Във всеки случай - успешно плаване и завръщане!

Дуа, точно така - в Борово на спирката съм те виждала, в района на 20 -а поликлиника. В кое училище сте? 34, 36 -о?
Наде, лек път, да ви е честито возилото, леко да вози и да не се чупи!
Марги, сега как се справя Дея -не? Joy Мойта мома също май така ще си казва името - Дивна-не!
Да са здрави и щастливи Младенчо и Стефанийка, много радост да носят на семействата си ( и на лелите)!
Миши, ти ли си ме търсила? Чак днес пристигна новината до мен... Embarassed Rolling Eyes - тинейджъри, кво да ги правиш!
Теди, имаме 2 зелени и 1 синя, ако Перето може да ги измами нещо с виртуално СД - да ви я дадем назаем.
Да питам, книжката за лисичето и мечето нарочно ли е наобратно тук -там, или ние сме късметлии?

# 298
  • София
Пешеходке,мила,сигурно сте късметлии! Ще трябва да я рекламираме на Кабо Алма  Naughty Дай точното заглавие и ще го измислим.

Ох,горките деца  ooooh! В момента,в който четях за Деян и аз се провиквах по Йоан със същото "Не".Ами какво да ги правим като живеем в жилища,пълни с опасни за тях неща.

# 299
 Ние току що се върнахме от имен ден на 88-годишната баба

на мъжа ми,кояго го е отгледала-да ни е жива и здрава!
 Пешеходке,Деян вече порасна и общо-взето е кротък,но като си науми нещо може да бъде и много досаден и неотстъпчив.Не-то се чува по-рядко,главно за компютъра и телевизора,ако го оставим може да виси с часове пред тях.Явно цял живот ще има "не" за нещо.Голям проблем ни е обаче събирането на играчките,онзи ден пак го карам да ги събере,а тай ми вика"Да не съм чистачка."Викам защо си мислиш,че аз съм,а той-ти го правиш всеки ден и си свикнала./типично мъжко/.Но пък ако реши да подрежда,което се случва рядко,може да го направи по-добре от момиче.

Общи условия

Активация на акаунт