Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако намеря болно коте на улицата?
Какви са препоръките за участие в пресконференция на СНБМ?
Какво е значението на живота според разказа за чекмеджето на съпругата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако намеря болно коте на улицата?
-
Какви са препоръките за участие в пресконференция на СНБМ?
-
Какво е значението на живота според разказа за чекмеджето на съпругата?
-
Какво е мнението на майките за отслабването и поддържането на форма?
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Браво и за твоята адекватната намеса като преводач!
То май повечето многодетни са като вас.
Мечтая някой ден да отида в Сирия и тя ми е обещала да ме заведе.
А пък ни беше поискал някакъв мнооооого скъп подарък и ни успокояваше, че ние нищо няма да плащаме. Дядо Коледа щял да го подари подаръка. И понеже не искахме да го разочароваме, че няма да получи желания подарък. В крайна сметка се получи още по-голямо разочарование.
Всъщност какво значи да си беден?
....хем Радето (
.... Те са наши приятели.
и аз съм с постоянни контракции, като при мен първия път беше най зле. при втората бременност дъщеря ми си изпати най много, защото все я ограничавах - да не излизаме че топло, че съм с контракции, не съм я вдигала година и половина и тя всеки ден ме питаше кога може. стоеше като куче на балкона и зяпаше децата, изобщо като се сетя и ми става много мъчно да не говорим колко й се карах защото все искаше нещо а то неможеше. та не ми се ще още веднъж да се повтори това нещо. и въпроса ми е как се оправяше с другите 2 деца при третата бременност? и после с излизанията как смогваше и количка и операция и още 2 деца?
И въпреки моите отчаяни опити да убедя доктора в нуждата от секцио, последният не обърна никакво внимание на пазарлъците ми
И аз съм с три секцио, но имам почивка 6 години между второто и третото. И при мен като при suziS всяко следващо секцио и възстановяване беше по-леко от предишните
.