МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 25 319
  • 349
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте! Ще приемете ли още една мама? Имам три момченца-на 10г,8г и 3 месеца. Казват се Белослав, Искрен и Мартин. От Велико Търново сме.

# 256
Здравейте мили мами! Рядко пиша тук  Embarassed , но пък редовно ви чета. Радвам се, когато видя някоя от вас по ТВ-то. Радвам се, че има жени решили по един или друг начин да мислят различно и да гледат по нависоко! Децата са нашата радост и всички ние го знаем много добре. Не бих и си помислила да имаме по-малко от поне 3 деца.  Нещо съм се размекнала от вчера, когато видях един новороден бебешор и ме обзе онова мило чувство. Жалко е, че и трите съм ги родила със секцио и не е добре да мисля за повече деца, но Бог знае!
Относно дядо Коледа, да споделя и моето мнение. Ние никога не сме казвали на децата си, че има такъв човек или да пишем писма и т.н. Малко крайно от наша страна, но точно от тази гледна точка -да не бъдат разочаровани един ден. Както и да е... Но голям смях беше миналата година, когато мъжат на етърва ми се беше облякал като дядо Коледа и дойде в нас да им подари подаръците. Те не го познаха в началото и не знаеха как да реагират, гледаха мнооооооого странно, ние с баща им паднахме от смях. Понеже театрото продължи малко повече и те заподозряха кой всъщност е това. Аз си спомням, като бях дете разпознах веднъж белобрадия старец и също бях много разочарована, че тове е една лъжа ивероятно и сегашното ни отношение е повлиано от тази случка.

# 257
ВАля ,разкрита си!Беше кандидат -посланичка на добра воля в "Часът на мама".Аз лично те познавам по физиономия от преди.Е,добре си ни дошла! welcome

# 258
  • София
Не мога да не те поздравя Кабо Алма за успехите на баща ти! Радвам се, че някои от заслужилите хора наистина получават признание и удовлетворение от труда си. Сърдечни поздрави!   bouquet  Браво и за твоята адекватната намеса като преводач!

Каишеви, както винаги сте лъчезарни и усмихнати! Peace То май повечето многодетни са като вас.

Добре дошли на новите мами, а на новите бебчета желая щастливо детство и много успехи!

dtti, аз също съм от Стара Загора, само че от 6 години живея в София. Аз имам колежка от Сирия. Тя е само с едно дете и това е доста рядко срещано май. В същност тя е в България повече от 10 години и малко се е европеизирала. Grinning Мечтая някой ден да отида в Сирия и тя ми е обещала да ме заведе.

В нашето училище имаше среща със сина на Юрий Дружков, автор на " Приключенията на  Моливко и Сръчко" Моите каки ходят на СИП по руски и участваха в срещата. Боряна беше занесла нашата книжка, която е много старо издание. Човекът я питал на кого е тази книжка. Нашата Боряна казала: - На тати! Laughing И сега имаме автограф на корицата "Боряне и Данаилу на добрую память от автора! Удачи и добра!" Тати е много доволен!

# 259
  • Пловдив
Мислех скоро да не пиша - за да не пълня темата.... но не се стърпях!
Кабо   bouquet - поздравления - и за теб и за баща ти! Много се радвам за вас!
Много се радвам на новодошлите мами!  Hug
Гледах и Каишеви и ме хвана яд, че държаха да ги изкарат "мноого бедни", но бяха успели да уловят това, че има много радост в тази къща!

А за дядо Мраз или дядо Коледа( на който както му е удобно) аз лично го изживях мноооооого трагично - а бях голяма - някъде 5 или 6-ти клас - изобщо не исках да го приема, че го няма - сякаш някой много близък човек беше умрял..... И РЕШИХ - на моите деца - ТОВА НЯМА ДА ИМ ГО ПРИЧИНЯ!!!!!
и моите деца от раждането си знаеха, че мама, тати и роднините купуват подаръците, а си имаме един приказен герой с подобно име - но това си е само приказка. Да знаете какъв беше шока на учителките в детската градина, когато за да няма съмнения - самите деца си носеха подаръците и казваха на госпожите - ето моя подарък за да ми го подари Дядо Коледа...
Да знаете какви очи отваряха = сякаш бях извършила огромно престъпление - обаче никога не сме имали проблем с излъгана ( изгубена) надежда. Така че - никой никога не беше излъган и наранен.

Исках да благодаря на мамата, която покани семейство Пълхутеви( това е семейството с 5 -те деца, с което си направиха репортажа БТВ) останаха мноооого доволни, че имаха такова многодетно семейство - преди това мислеха да се задоволят с 4 детно - ама като чуха за 5 детно - очите им светнаха  Shocked . Исках да питам това семейство има ли нещо общо с производството на пчелен мед, защото в главата ми се върти такава асоциация - някъде съм го чувала "Пълхутев мед"....

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 20:37 от радеток

# 260
Ох, темата за Дядо Коледа ми е много болна. Ние също разочаровахме Пепи, когато беше в първи клас. Аз въобще нямах представа, че вярва толкова искренно. Мислех си, че подозира и ние само ще доизясним ситуацията. Да, ама не! Човекът си вярвал. Sad А пък ни беше поискал някакъв мнооооого скъп подарък и ни успокояваше, че ние нищо няма да плащаме. Дядо Коледа щял да го подари подаръка. И понеже не искахме да го разочароваме, че няма да получи желания подарък.  В крайна сметка се получи още по-голямо разочарование. Sad
Бях се зарекла с малките да не се получава така, обаче стана някак от само себе си, в празничните еуфории се увлякохме и сега Матей твърдо вярва в Дядо Коледа. Вече знам какво не трябва да му казвам, обаче не знам какво да му кажа Embarassed

Редактирам си поста, защото най-после успях да гледам предаването с Каишка.
Каишка, много, много сте готини. Цялото ти семейство е точно каквато си ти - усмихнати, чаровни и безкрайно мили.
Признавам си обаче, че не ми хареса как са ви представили - като бедни Close Всъщност какво значи да си беден?
Аз затова и участвам само в тв-предавания само в краен случай, защото журналистите в повечето случаи те употребяват независимо от това, какво мислиш по темата, която се обсъжда.
Здраве да е! Някои хора никога няма да разберат кое е ценното в живота Shocked

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 21:19 от *Галя*

# 261
Минавам по терлички ....само да поздравя ТВ-звездите ни   bouquet

Каишке , душко , няма що да те лъжа .Заплес съм голям  doh....хем Радето ( Hug)ми каза онзи ден за репортажа и аз пак забравих да го гледам ....Чак сега успях .
Сигурна съм , че много хора са ви завидели Любовта и щастието ви бяха уловени и от камерата ...еми , повече - здраве му кажи !  Благодаря  на sivanova  bouquet за линка (ти бе душко красива , що не ми каза че си sivanova? Добре че Рад ме светна ....ама чак след дни .)

Теди и аз съм фен на вашия тати  Peace Казвайте къде да гласуваме .

Кабо Честита титла на баща ти   bouquet
Радвам се и за твоята приятна  ТВ среща

Галче ама сме убавици  Mr. Green

Прегръщам ви всички  Hug

Пешеходке , момата порасна ,а.......

# 262
  • София
Исках да благодаря на мамата, която покани семейство Пълхутеви( това е семейството с 5 -те деца, с което си направиха репортажа БТВ) останаха мноооого доволни, че имаха такова многодетно семейство - преди това мислеха да се задоволят с 4 детно - ама като чуха за 5 детно - очите им светнаха  Shocked . Исках да питам това семейство има ли нещо общо с производството на пчелен мед, защото в главата ми се върти такава асоциация - някъде съм го чувала "Пълхутев мед"....
Скромно приемам благодарностите  newsm56.... Те са наши приятели.
Да наистина тяхна е фирмата за производство на мед.

# 263
сузиС май ти си единсвената мама тук дето е родила оперативно и трите пъти. ще ми кажеш ли как е с трето секцио, че аз вече имам 2. ако родя още едно дете и то ще е с операция. лекарите какво ти казаха?

# 264
сузиС май ти си единсвената мама тук дето е родила оперативно и трите пъти. ще ми кажеш ли как е с трето секцио, че аз вече имам 2. ако родя още едно дете и то ще е с операция. лекарите какво ти казаха?
Лекарите винаги са скептични относно повече оперативни раждания. И може би винаги се презастраховат със сроковете между бременностите.  Третото ми раждане беше 2,5 след второто и мина най-леко. Възстанових се доста бързо. Шегувах се, че всяко следващо раждане е по-лесно. Самата трета бременност определено беше най-тежка- с постоянни контракции, неразположение и т.н.  Добре е ако може да се изчака по-голям период за въстановяване и нова бременност/по време на второто раждане обещах на докторката ми, че ще изчакам мин.3г., но не го изпълних/.  За четвърта бременност за категорични, че не е здравословно и  опасно, но всичко според мен е индивидуално и винаги има изключение от правилата.

# 265
мерси много за отговора. искам да питам и още нещо, защото като те чета сякаш съм аз Simple Smile и аз съм с постоянни контракции, като при мен първия път беше най зле. при втората бременност дъщеря ми си изпати най много, защото все я ограничавах - да не излизаме че топло, че съм с контракции, не съм я вдигала година и половина и тя всеки ден ме питаше кога може. стоеше като куче на балкона и зяпаше децата, изобщо като се сетя и ми става много мъчно да не говорим колко й се карах защото все искаше нещо а то неможеше. та не ми се ще още веднъж да се повтори това нещо. и въпроса ми е как се оправяше с другите 2 деца при третата бременност? и после с излизанията как смогваше и количка и операция и още 2 деца?

# 266
  • София
Anaise,
Както и SuziS  е казала по-горе, винаги има изключения от правилата.Без да се впускам в излишни разяснения за причините, ще кажа ,че родих каката със секцио, но забележете - вертикално, т.е  разрезът почва малко под пъпа и продължава бая надолу...При втората ми бременност с близначките на теория всичко беше ясно - 3 години разлика, предишно вертикално секцио, два доста едри плода по 3кг и прочие причини в подкрепа на оперативното раждане.Ама не стана така...Вечерта в която постъпих в родилното с перспективата на по-следващия ден да се прави плановото секцио, се оказа, че макар и без контракции до момента разкритието е почти пълно Shocked, явно под тежестта на двата бебока ще да е било newsm78И въпреки моите отчаяни опити да убедя доктора в нуждата от секцио, последният не обърна никакво внимание на пазарлъците ми Mr. Green и след около два часа по напълно естествен път се родиха близначките..

# 267

Anaise
, и аз ще си кажа, нищо, че не ме питаш Wink И аз съм с три секцио, но имам почивка 6 години между второто и третото.  И при мен като при suziS всяко следващо секцио и възстановяване беше по-леко от предишните Peace.  Иначе, и трите бременности ги карах с много контракции, лежане и на системи Tired.

Саратед, страхотно!!! Hug

# 268
Честит рожден ден на Дивнето!

Пеши - весел празник!

# 269
Честит Рожден Ден на Дивна Красавица!

Да е жива и здрава, да радва цялата фамилия, да върти мъжете на малкия си пръст и да не ядосва майка си!

А с майка й да вземем да се видим, а?

Общи условия

Активация на акаунт