МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 25 354
  • 349
  •   1
Отговори
# 240
Момичета ,Теди е в "Часът на мама".Ейй,колко се радвам!

МНого се зареждам положително като гледам такива усмихнати семейства -Каишеви,Василеви ...предполагам и другите са толкова щасливо усмихнати.

Тединка,много са ти хубави и добри децата!

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 10:56 от mi6imadi

# 241
 Теди,страхотни сте,както винаги.Гласувам за вашия татко с две ръце.

# 242
  • Пловдив
Не знам защо не ви се отваря линка, сега го пробвах и работи. Иначе не съм го сваляла, пробвайте директно на сайта на тв2 в архива им с новините.

Тедивас, гледах ви.  Hug Страхотни сте, децата ви са толкова послушни и готини.
Ще гласувам за вашия татко, само не разбрах как  Embarassed, че Диди се беше разприказвал.
e-mail с името на таткото ли да изпратя?

# 243
при мен си се отваря идеално линка на Каишка Hug

# 244
Какво правите когато от писъци и мрънкане ви прескочат лимита на търпението и ви иде да ги пребиете или заключите в някоя затънтена стая. Правите ли го и ако не как се сдържате. Става дума за 2 глезени по рождение бебета, не за големи деца

# 245
Цитат
Какво правите когато от писъци и мрънкане ви прескочат лимита на търпението и ви иде да ги пребиете или заключите в някоя затънтена стая.
Чак пък да искам да ги пребия или затворя ... Thinkingмного крайно бе?!

# 246
Чак пък да искам да ги пребия или затворя ... Thinkingмного крайно бе?!

Крайно ама факт  Twisted Evil

# 247
Здравей,
Ти си във най палавата възраст,
аз да ги усмиря по някога играя с тях техните лудории
Направи се и ти на малка и виж какъв отбор ще станете.

# 248
Ники Фин,и на мен ми се случва,но търпя...
обикновено търся причината за писъците-ако е нещо ,с което не може да се играе не отстъпвам-казвам си ще пореве и ще му мине Peace
моята е на година и четири месеца-рано е за шамарчета,а за затваряне в друга стая-абсурд Cry
Исках да ви кажа ,че  семейство Каишеви е вече любимото бг семейство Wink-направо се просълзих от репортажа- чудесна си Каишке-Само така-а съпругът ти е истинско съкровище Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
:

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 15:13 от DUA

# 249
Кабо,много исках да гледам интервюто с Успенский,ама къде съм се отплеснала ,че и програмата сменила!А Чебурашка ми е любимия герой.Взела съм диск на децата и го гледаме всички.На него дори има разказ на Успенский как е измислил героя и филмчето.Обичам си Русия и руския.Кръвта вода не става!Ще го предам и на децата си.Още повече ,че баща им е отявлен русофил.
Тук май сме доста русофили!Пиги,Велина ...

# 250
  • София
Niki Fin,
Убедена съм, че ако не на всички, то поне на повечето от нас им е идвало  да предприемат някакви по-строгички мерки при прекрачването на границата от страна на малчовците...Ама твоите близначета не  са ли твърде мънички, едва ли са в състояние чак толкова да те вбесят newsm78..Чакай да поотраснат повечко, тогава да видиш...  Laughing
Каишка,
И аз гледах излъченото по ТВ2 и останах с много приятно чувство след видяното.. Heart EyesДори и през екрана някак се усещаше топлината на семейните отношения в къща, пълна с дечурлига..А те твоичките и музиканти даже, подплатяват задушевната атмосфера у дома и  с музикален фон PartyВ бъдеще, при една евентуална сбирка на лъчезарните многодетни мами от форума,от вас съпровода, а от нас пенето - две от трите ми девойки пеят във вокална група.Споразумяхме ли се? Wink

Имам едно питане, ще ви се стори може би смешно, но към кого да се обърна, ако не към мамите с много опит и дечица..
Както май по-назад казах, голямата ми щерка е в шести клас, но е на възрастта за пети, т.е 11 годишна..Колкото и да ви се струва странно, до днешна дата вярваше безрезервно в съществуването на Дядо Коледа.Не че съученици не се опитаха още преди време да я разубедят, но получавайки писмо подпечатано и с пощенско клеймо от Лапландия Mr. Green, тя си остана с вярата в Добрия Белобрад Старец.И тази година, с оглед на възрастта й и на това, че биха я подигравали за наивността й, реших да й кажа ...А тя взе, че го изживя тежко, даже се разрева, почна да ми обяснява, как празникът никога повече нямало да бъде същият.. #Crazy
Вече и аз не мога да я разбера - на моменти е чист пубер с всичките му симптоми, а в други моменти пък си е едно наивно, непораснало съвсем момиче..Някоя от вас, с по-големите дечица, как е постъпвала в случая?То не че  ще променя с нещо нещата, но поне да видя реакциите и на други дечица. ThinkingИ не се смейте, моля ви Naughty
Просто ми дожаля Sad, че й разбих илюзията, но не предполагах, че наистина вярва на 100%.Обеща ми обаче тържествено да не осведомява по въпроса близначките Mr. GreenЩе видииииим...

# 251
Кабо,много исках да гледам интервюто с Успенский,ама къде съм се отплеснала ,че и програмата сменила!А Чебурашка ми е любимия герой.Взела съм диск на децата и го гледаме всички.На него дори има разказ на Успенский как е измислил героя и филмчето.Обичам си Русия и руския.Кръвта вода не става!Ще го предам и на децата си.Още повече ,че баща им е отявлен русофил.
Тук май сме доста русофили!Пиги,Велина ...

Ах ти, не спираш да ме учудваш, аз съм завършила с руски,
И тъй като сателитът на Бг изчезна миналата година
Се върнах пак на старите си каналчета а то 4-5 руски.

Saratet,
Логично е да се развалнува така, трябваше по  рано да и кажеш
Мойта е на  е след 20 дена де ще стане на 13
Още в света на приказките, но тя почна 1 клас на 5 и половина
За което страшно съжалявам,не всички деца са еднакви,
някой са готови други не,жалко че аз не прозрях това по рано и направих същата грешка
 като дадох и малкият си син на 5 и половина години.
Много ми е трудно ама търпя, с учението де,
Направо се правя на маймуна вече, викам му да ми чете че аз не зная арабски
А той ми вика : Ти кво си мислиш че съм малък и не разбирам ли, зная че се правиш.

# 252
  • София
Аз за празника няма какво повече да добавя.Беше суууууупер!Искаме още.

Аз да се похваля-на брат ми му се роди син,днес в 15.00ч. Още няма име,но скоро и това ще стане  Wink Много сме щастливи.

Благодаря за хубавите думи,момичета. Аз малко се притеснявах,но нали тати беше добре  Wink А за гласуването и аз не знам как ще бъде.Конкурса продължава до юни,така че сигурно по някое време ще кажат.

# 253
Момичета, приключих с работата си (то нали отдавна почнах, де Wink) и ... установих, че още повече нямам време... Не, че не съм чела - моля, моля!
Да честитя, новия член на клуб Пълна къща! Деси, честита ти радост и гордост!
Относно така създаденото напрежение - мисля, че Жасмин иска да ни сподели нещо, макар да не е избрала верния тон. Така и не прочетох същинската и история, което ме навежда на мисълта, че чухме нещо такова. Жасмин, твоя воля - ако решиш да ни запознаеш с живота си, ще те подкрепим и ако се налага ще ти съчувстваме, което - знам, не топли, но повярвай - помага! Моля пишещите тук да не забравят, че освен щастие и радости, живота понякога не е постлан с рози. Лично познавам хора страдали от домашно насилие и от тормоз, който надхвърля не само възможностите на човешката психика, ами и надминава представите ми за същата.  Peace Нека не бързаме да съдим от заранта - времето (и модераторите) ще покажат, кой крив - кой прав. Имаше една фалшива многодетна мама - много ме потресе факта, че желае да се гмурка в дълбоката вода, пък - не знаеше да плува Joy!

Честити и весели празници на всички, които пропуснах!

Теди, ще спечелите - стискаме палци! Наистина си заслужава вашия тати! Още веднъж, благодаря за подаръците - страхотни са!
Ние сме в предстартова треска - остават по малко от 12 часа, от мига в който видях, моето сладко, малко прекрасно момиченце.

НикиФин, най редовно ме докарват до афект мойте магарета - ръка рядко вдигам, естествено на принцесата - никога до сега, изземам спорния предмет или разквартирувам спорещите. Често (когато и бебата е замесена), просто сядам на балкона и броя до ... 10 - мнооого, ама мнооого бавно. През това време, естествено - цари апокалипсис, но често докато свърши броенето и кавгата е отминала. Още - има един момент, който явно децата ми усещат, кога съм на ръба да прескоча границата и да започна с убийствата и някак сами си налагат прекратяване на кризата. Големия син, веднъж ми каза - моля те, пребий ме само не ме гледай така.

За дядо Коледа/Мраз/Никлаус и пр. при големия съмненията покълнаха още в първи клас (естествено от децата), 1-2 години поддържахме илюзията, че съществува, но в 3 клас той директно ми постави въпроса - т.е. знам, че не съществува и т.н. Реших, че е вече достатъчно голям и му казах - да, не съществува, но не е ли прекрасно, че вярваме в нещо толкова красиво и добро? На мен лично ми е много приятно да си мисля че съществува, да се държа добре и да се радвам на изненадите му.... Той помисли малко и каза - На мен също ми е приятно - нека си представяме, че съществува! Сега Кардам е вече 3 клас, най големия актьор на Коледа е батко му - само и само да не се усъмни малкия в нещо...

# 254
 Пеши,бях се притеснила за теб и мислех снощи да ти звъня по телефона,но се замотах и като гледам - то станало 21.30.Прецених ,че  екъсно!РАдвам се ,че сте добре!

НикиФин,наистина броенето до 10 и нагоре върши работа!

И аз вярвам в Дядо Коледа!Или поне искам да вярвам!  Joy Close-mas:

Общи условия

Активация на акаунт