Аз също ходя при Стойков така че за първата ФМ няма явно да се притеснявам,но ми казаха че Димитрова идвала в Плевен и знам че доста по- рано трябва да се запази час затова питам
Пета анестезия за последните 3 години. Ще стана абстинентна после
Мултимама 
Но е хубаво,ако наистина си се навила. Аз честно казано едва ли бих направила втори опит,дори и да не бяха две наведнъж .Всичко мина леко ,но все пак шубето си е голям страх. Като Дикси и аз постоянно си представям какви ли не страхотии и докато не ги видях пред мен живи и здрави не се успокоих.То не че лошото не може да се случи по всяко време,но все пак ...
Моля се всичко да е наред и се чудя дали да убеждавам по-настоятелно сестра ми да ходи на тези изследвания.Аз не съм ,макар моята бременност да се води рискова,но тогава нямах интернет да се образовам,но честно и аз щях да се замисля дали да ги направя ,защото ме е страх от лоши новини.
...ама тази причина ,дето си я написала е най-малкото неоснователна.

Мултимама 
Ама тя, мечтата й като ученичка била да има момичета близначета и ето че се получи

Даже напротив. Но не мога да си представя какво бих направила ако ми кажат,че има някакъв проблем. Как се взима решение дали да си убиеш детето,защото е възможно да има усложнения и ако го направиш как ще може да си сигурна след това,че не си направила грешка. Някакви такива страхове ми витаят в съзнанието 

Но е хубаво,ако наистина си се навила.