ЛЮЛИНчета чакат маскарада,за да видят своята награда

• 14 031
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Айде и един бебок за вдигане на настроението

# 226
  • София
Деси,наближава 17:00ч,как си,тупка ли ти сърчицето Wink

# 227
треса се,не мога да нацеля буквите на клавиатурата Laughing Laughing

# 228
детето от 3 дни е без биба.Забравихме я на село CrazyГолям рев пада като трябва да спи Cry Cry Cryденонощно беше с нея и се реших да я махна

# 229
реакция-ЗАСПАЛА на този етап Crazy Joy

# 230
  • София
Деси, що си овързала корема със синя панделка? Момченце ли искаш? Айде стана 17ч, каза ли на таткото? Чакаме на опашката...
Иначе, да, за по-сигурно пази платежното.
dgudge , смайваш ме с виждането си за дядото   Laughing.
Хайде нещо и от мен, преди да си е сложил червената роклА- .

# 231
  • София
зелке, ние ли сме най-големите клюкарки  newsm78

# 232
викам аз ЗАСПАЛА РЕАКЦИЯ Joy

не е синя,а лилава Mr. Green-неутрален цвят.Искам мома естествено...и без друго у наша тема  момчета преобладават,даже и по страниците hahaha
пишете повече,пускайте картинки.Довечера дзвер като като спи да правя тема.После два дни мъжлето вкъщи на релакс,филми ще си гледа...

# 233
  • София
 hahaha тъкмо щях да поправя далтонистката,че е лилава,а не синя.
Деси,ходи му купи биберон на детето,да не се мъчи.Ако си намери палеца,тогава ще се видиш в чудо.Моят още е с биберон,бях му я махнала лятото,но като тръгна на ясла пак му я дадох.Сега му е в устата само като спи,и това изобщо не ме притеснява.Отивай да купуваш,не го мъчи Naughty
Та кво викаш,момата зодия Лъв ли ще се пръкне newsm78.А таткото как така не е подскочил при новината,явно много го действаш да работи и на човека толкова му се спи,че нищо не може да го събуди Wink
Ами bifana,кво да ти кажа,ако не ми беше неудобно,до сега да съм и запалила главата да каже всички подробности Blush,имам и скайпа,но все пак доброто възпитание ме възпира да съм толкова нахална Whistling

# 234
  • София
Оффф... тоя малкия е чудо дадух му панадол и той след това посиак спринцовката и му я измих и дадох и нашия я скри някъде...... така я мрази,че няма да я намеря 100 %
Утре ще взимам нов Панадол! Rolling Eyes

# 235
Е,той тати се надяваше все пак да е станало...следихме овуто и т.н.,та не му е съвсем странно
що се отнася за бибата,ние имаме поне 5 ама той се улива-денонощно baby_neutral:

димяни,ние крием ключове,дистанционни,часовници  Crazy

# 236
  • София
Райън,крие само неща които не обича! Mr. Green

# 237
аха,с характер Flutter

# 238
Здравейте момичета Simple Smile
Честито на всички бременни и новозабременели Simple Smile Да изкарат най-леката бременност ида родят най-здравите и красиви бебчета  Heart Eyes
Мен друга треска ме тресе тая седмица. Димитър го заведохме да поживее при баба си в 8-ми, че нещо се скатаха с дядото тука и не можеше вече майка да идва да го гледа в нас. И сега съм разчекната между двете къщи, даже не знам коя вечер вече къде да се прибирам да спя. От една страна ми е малко съвестно,че го пратих там, от друга знам че ще му е по добре и ще се грижат за него...............абе странно ми е като ми е тихо в нас.
Митко крие каквото му попадне, но напоследък се научи да ни замеря с играчки и най-добре го прави с дървените кубчета..............ама много боли като те уцели по главата.
Айде споделих си терзанията
Лека вечер и здрави дечица

# 239
зелено човече,ако по принцип си от далече(по л.к.) трябва да си я смениш заради детски,еднократна помощ,акта за раждане на детето.Аз понеже от Разград,а там няма кой да ми върши нещата и си я смених-10лв. за 20дни

Общи условия

Активация на акаунт