ЛЮЛИНчета чакат маскарада,за да видят своята награда

• 14 027
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
Деси, честито     bouquet  , лека  preggo  и здраво    ylinfant на финал. Дано да имаш помощ, че ако си сама ще  е голям зор. Аз изкрейзвам на моменти, но пък съм щастлива, че ги има и двамата.

# 241
 blagovesta мерси.Живея със свекър и свекърва и има кой да помага Hug

# 242
  • София
За кой магазин говориш? А, ти от къде си, та Люлин ти се струва голям  newsm78?

'Ми от Русе съм, ако има значение, но живея в Люлин от скоро (идваме от Дианабад) Embarassed За този магазин има реклама в седмичния вестник за Люлин: ако събереш 5 поредни броя на вестника и ги покажеш в редакцията, получаваш карта за отстъпка в 10 магазина/заведения. Единият е детски и пише така: Бебешки магазин - пазар Сан Марино Nо 40, срещу оръжейния магазин. Честно казано нищо не ми говори  newsm78

`Деси`, в момента имам личен лекар наблизо, но не го ползвам, защото имам застраховка от работата. Но ще трябва за мъжото да изберем и за Точкото също, та ще се презапиша и аз, за всеки случай. Така че събирам информация и мнения за лекар в 12 ДКЦ. А за личната карта не искам да я сменям, защото тук (в София), сме под наем. Детски няма да вземаме, защото ме осигуряват на реална заплата, не, че е висока, ама няма да се впишем. За акта на раждане какво значение има личната карта  newsm78 И честита ти радост  Hug

# 243
 зелено човече май за акта не трябваше,а само за детските и еднократната помощ

# 244
  • София
зелено човече май за акта не трябваше,а само за детските и еднократната помощ

А, добре, че и аз така бях разбрала. Детските не ме хващат, а за помощта имаше голям срок, до 3 години или подобно, все ще стигнем до Русе, живот и здраве  Hug

# 245
  • София
Не знаех,че вече темите се заключват чак на 20 страница! Grinning

Райън заспа и аз кротнах с него! LaughingАма ме боли кореееееееееем  ooooh! по точно яийчницитеее ад ви казвам! Confused

# 246
Димяни стискам палци да е за добро
и моя пъпеш спи вече.Той още не знае,че ще става батко Joy

# 247
  • София
А,дано!
Пъпеша ще разбере като надуеш корема! Party

# 248
  • София
Днес нещо темата замря  newsm78

# 249
# 250
Димяни,разтупка ми се сърцето Heart Eyes
Дани,викам аз пишете,слагайте картинки да пусна новата тема,че имам време ама никой нема

# 251
Елке стига вися там горе,драсни нещо   typeuu
ето кой ще ни попее

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 21:20 от `Деси`

# 252
  • гр.София, далече, далече на Запад
Леле Деска, така се развълнувах, напълниха ми се очите Hug
Пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност, едно бързо раждане и най - красивата мома Mr. Green
Шапка ви свалям на всички със второ бебче.Аз засега трудно се оправям и с едно Mr. Green
Та щом ще минаваме на музиканти, ето един и от мен Mr. Green

ПС.Дамяни, чакаме и от теб хубавата новина Praynig
Хубава и спокойна вечер от нас!

# 253
zitta,аз просто живея със свеки и не ми е проблем и още 3 да ги наредя hahaha

# 254
  • гр.София, далече, далече на Запад
Създай и работа тогава за следващта петилетка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт