ЛЮЛИНчета чакат маскарада,за да видят своята награда

• 14 040
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
  • София
заповядай Hug
хи хи хи,ние имаме

# 196
мммм,лигите ми потекоха.Мерси,знаех си аз,че гладни нема да останем

# 197
  • София
Деси,за теб специално!  Hug Wink

# 198
мерси,имам нужда Wink

# 199
# 200
Не се издържа вече...от 5мин. знам и вече ще се пръсна
 EFPвидях ги newsm44
обаче мгооого ме боли стомах(предменструални болки).Дали пък няма да ми дойде newsm12А и мног о се притеснявам,че боледувам толкова време,пих антибиотик.Ох,дано не ми дойде

Димяни,мерси,че опази тайната ми   love001

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 13:03 от `Деси`

# 201
`Деси`, честито!  bouquet Това не са предменструални болки Laughing Laughing Laughing вярвай ми

# 202
и ти ли си така?

# 203
Има ги от време навреме, аз за това в началото не повярвах, а си мислех че просто ми закъснява (което се случва при мен доста често) но след два теста  EFP започнах да вярвам така че не се притеснявай толкова, изчакай малко и на лекар  Laughing

# 204
Здравейте,сладурки!

`Деси` Страхотна новина Hug и спри с претесненията! Люлин се пълни с бременни майки  Grinning

blagovesta напълно те разбирам с декемврийските празници!Рожден ден,имен ден,коледа,Нова година , куп други разходи и всичко това в периода от 18 до 31 декември ooooh! Но пък колко положителни емоции.......... newsm68

След малко отивам да превърна виртуалните скалички в реалност newsm62

# 205
всъщност болките са високо и ми се гади,но това сега го забелязвам.Странното е,че болките започнаха след като си направих теста.Ако бяха почнали по-рано щях да го отдам на цикъла и изобщо нямаше да правя тест

# 206
А колкото до гаденето, това е нещо нормално, от вчера и при мен започна  Wink

# 207
  • София
Леле много бременни много нещо. Laughing Деска честито и лека до финала. Не се притеснявай за болките нормални са за ранна бременност.

# 208
  • София
Деска,хайде и тук честито!  Party
Лека бременност пък дано и аз се класирам скоро! Praynig
Болките са нормални! Hug
Аз имам сега също но и ми се и гади ще видим тези дни Rolling Eyes   

# 209
Такааа,ходих да купя календар за децата,голям,на колите,сега остава само да ги снимам и да сложа снимка Wink.Направих и скалички bowuu,за пръв път ги правя,но се получиха много добре Blush
Рецептата, моляяяя!

Не се издържа вече...от 5мин. знам и вече ще се пръсна
 EFPвидях ги newsm44
обаче мгооого ме боли стомах(предменструални болки).Дали пък няма да ми дойде newsm12А и мног о се притеснявам,че боледувам толкова време,пих антибиотик.Ох,дано не ми дойде

Димяни,мерси,че опази тайната ми   love001

Деси, Честито! Лека и безпроблемна! Здраво бебе на финала!
Ехааа, чак и на мен ми се прииска пак....
Пиши как е реагирал таткото на новината
и благодаря за пожеланията за брат ми. Той има нужда от дебела тояга по дупето, ама хайде....няма да е днес  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт