Още мъничко остана - скоро ЯНУАРСКА мама ще гушка радост най-голяма!

• 15 181
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • София
А, Алекс спокойно и тук спря Simple Smile
Търся някакви рецепти, че да готвя на родата, а довечера и аз ще правя пица Simple Smile Дай ми само за ядене да мисля напоследък.
Мюрвет, то камера имаме, ама надали ще се съгласят да снимат. Пък и може би ще има професионален фотограф, като се замисля.
Амелия, то още не съм се наканила да го водя, но и това трябва да свърша. Чакам последните кътници уж...Нещо не сме редовни в миенето - в смисъл на мен не ми дава го мия-той Шам...

# 211
 hahaha сега заваля... Като децата съм. А за другата зима ще купуваме шейни....... егати кефа.
За тези, който още нямат количка сега видях модел, който много ми допада. Не съм го виждала на живо, но ми изглежда много добре.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/3_171 комбинираните модели имам предвид.

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 13:02 от alex222

# 212
hahaha сега заваля... Като децата съм. А за другата зима ще купуваме шейни....... егати кефа.
и тук вали,но нямало да натрупа.аз още съм подвижна и не искам за сега поледици,за да мога да си перкам навън Heart Eyes

# 213
Доника, благодаря за Коледните клипчета Hug Сега ме запали да ги потърся повечето и в mp3 формат, че моят winamp не спира Hug
sisi_8227, писах ти на лични, защото май имаме еднакви мутации на кръвта и може да обменим малко опит:о)
Рокси, не се притеснявай...аз пия аспирин протект от началото на бремеността! Той е 115 мг и не влияе на бебето, а наистина разрежда кръвта и спомага притока към бебето! Пиши като се върнеш от другия лекар!
Лорини, много сладки покупки! Пу пу, много хубава бременна си...преди да забременея все обещавах на моето мило, че и за ще съм такава хубава....слабичка, пък с голям корем, но пуста любов към сладкото #2gunfire заприличах на хипопотам Embarassed...нищо следващата бременност ще се пазя повече!
Дайте наистина да определим час за срещата в неделя, за да може мамите, които няма да идват на лекцията да дойдат! Лекцията започва 9.30, но не знам до кога продължава (може Зозима да ни каже???)..хубаво ще е срещата да бъде веднага след това, че на този студ...

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.

Леле, сега се чух с една приятелка, която има дата за секцио на 29.11...така се развълнувах!

# 214
здравейте и от мен, седя пред компа, пия кока кола  и ви чета ( ехх,че кеф) направих си кратка почивка и след малко се захващам пак с  домакинството:)
вече нямам търпение да отида н апреглед -аз съм другата седмица чак и за съжаление скоро не сме гледали бебчо на видеозон ( иска ми се да го видя пак) но се успокоявам,че скоро ще го видя наживо ( живот и здраве) 
имате ли списък с нещата за първа необходимост на бебчетата  като памперси, първи дрешки, ха ... блокирах Rolling Eyes не се сещам друго какво ,помагайте ooooh!

# 215
преди да забременея все обещавах на моето мило, че и за ще съм такава хубава....слабичка, пък с голям корем, но пуста любов към сладкото #2gunfire заприличах на хипопотам Embarassed...нищо следващата бременност ще се пазя повече!

аз установих,че сега съм много по-прибрана-и коремът ми,и дупето...явно зависи и от бебчето,което чакаш-с Дари се подувах,и в лице бях бузеста и бях много по-неподвижна,а като качени килограми са еднакви и в двата случая си хапвам яко Embarassed
е,вярно е,че някои момичета/като Лорини/ без значение дали чакат момче или момиче,все са си слабички Flutter

# 216
Сладурки, привет!
Добре, че сте вие да ми кажете, че навън вали сняг. Аз съм се окопала в леглото, примъкнала съм си за ядене и пиене, зяпам ТВ, ровя в нета и въобще не знам какво се случва навън

Аз също съм на мнение, че трябва да измислим мястото за срещата в неделя предварително.
Може би няма да дойда на лекцията, но ако знам къде ще се събирате ще гледам поне дотам да се дотъркалям newsm78

Лорини, честити ти покупки, много сладки.

Аз вече започвам с коледното настроение в къщи, вчера поставихначалото с коледен календар за Калоян. Много сладък, сега само трябва да накупя дребните подаръчета, да стане 1 декември, да му го закачим и да започне човека да си отброява дните.
Другата седмица ще направим и коледните сладки  Party
Тази година имам страхотни сладкарски бои, а ако взема, че родя преди Коледа ще ги рисуват с баща му!

# 217
Благодаря ви за подкрепата милички Hug,ще ходя утре на преглед,защото сутринта говорих с док и е много ангажиран днес.Веднага ще докладвам
Бебка,не ми казаха никакви подробности,Стискам ти палци за прегледа довечера,ти при д-р Иванов ли си?
Пазете се мамчета и хубав ден Hug

# 218
Момичета, аз пак за кратко се включвам (писна ми вече да съм все за кратко  #Cussing out), ма кво да се прави...

Та за срещата в неделя - сега ми хрумна едно заведенийце в една пресечка на Витошка - много е приятно, надявам се, че няма да ви се стори далече, щото пък и районът си е гаден откъм заведения.. (поне аз не ги знам.. newsm78).  Та вижте го и си кажете тежката дума  Mr. Green:

Пицария Уест

Рокси, прочетох само, че имаш нужда от кураж - е, стискам палци и аз, и всички чакаме добрите новини Wink  Hug

# 219
Здравейте януарки.
Ето че пак се появявам.Имах проблеми с нета ама одеве бях до офиса на доставчика и сега няма проблеми.До преди час тук беше изпекло едно слънчице   Nature Sunny, а сега страшно притъмня и започна духа силен вятър.
Добре съм момичета.Благодаря ви, че мислите за мен. Hug Hug Hug
От вчера съм в 45 дневния болничен, но утре ще хода при доки да си го взема и да си пусна последните изследвания.
Засега толкова от мен.Прегръщам ви всички и ви желая приятен ден.

# 220
Куку ето ме и мен!

Рокси - стискам палци всичко да е наред и така ще бъде!   bouquet

Лорини - просто си прекрасна на тази снимка!  Peace

За неделя, ако не ми мине котка път, мисля да се класирам за лекцията. За сбирката след това - където и да е ще бъде походът на пингвините, неминуемо! Heart Eyes За съм ЗА предложението на Сиси, ппингвинските ми кълки имат нужда от раздвижване.

# 221
  • Пловдив
Привет и от мен!
Ууууууууу,че мрачно и ветровита стана на вън.Обаче няма сняг  SadМай е само за в леглото.........или пък за пред камината.С чаша чай в ръка...........
Невенче-радвам се,че всичко е на ред при теб! Hug
Мюрвет-честити ти пердета.И нашия хол си седи по щори вече 2 години,ама най-късно до пролет вече трябва да се взема в ръце и да поръчам някакви пердета.
Рокси77-не се притеснявай мила!Ще видиш,че всичко ще е на ред. Praynig
С тези коледни песни и клипчета ме заразихте и мен с едно Коледно настроениееееееее..........и нали само за манджи мисля,от сега съм замислила какво ще се готви за Коледа,че мъж ми е Христо и у нас много народ се изсипва на този празник.
Пловдивчанки-на 08.12 може да се съберем на срещичка от 12.30 ч./веднага след лекцията/в някое заведение по главната,че да е удобно и на Мини.Обаче аз нещо не мога да се сетя за такова с детски кът,та може би Мюрвет ще има идея.
Приятен следобед!  bouquet

# 222
И аз съм ЗА заведението, което предлага Сиси! Само дано не е много студено (нали вече говорихме за проблема с якетата на някои от нас:о) и дано не е заледено (че да не правим земетресение на бебчетата)!
Лорини, сядам да чета линка...струва ми се интересно! 10x

# 223
Направих си баницата и сега хапвам блажено...и да се похваля, сама си точа корите...ама понеже ме стяга корема от време на време, ги точих седнала...ако ме беше видял някой много щеше да се смее...ама сега....
радвам се че снимката на аватара ми ви харесва...да се изфукам тогава, правих я сама...като изненада за коко, само дето още не съм я направила...
някой да знае някое фотостудио, в което да правят голям формат на снимката...понеже аз искам да е поне 50 на 70... даже и по-голяма ако може да си я сложим в спалнята над леглото Simple SmileSimple SmileSimple Smile

P.S. много е готино като има повече активност и има с кой да си лафиш  Hug Hug Hug

Мюрвет айде да покажеш пердетата, като ти остане време...да им се порадваме и ние...

barboran4e радвам се, че мога да съм полезна...и на един да е, пак е нещо...пък и за нас като за първи път е много хубаво Simple Smile Simple Smile Simple Smile...а бебето от аватара ти е мнооооооооооооооого сладурско...

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 15:26 от lorini

# 224
Алекс, тези колички на Giordani много добре изглеждат, а и цените са доста прилични! Дано някоя мама е ползвала, за да даде мнение!

Общи условия

Активация на акаунт