Още мъничко остана - скоро ЯНУАРСКА мама ще гушка радост най-голяма!

• 15 180
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Бърборанче, какво става с Данчето, не се е включвала отдавна newsm78?
И аз сготвих за родата, хляба се пече...остава да newsm79 1dishes и дошло време да вземам шефчето от ясла...И да ме пита човек какво правя по цял ден, не мога да дам смислено обяснение newsm78
Специален поздрав за всички то Снежанки не сме, ама Мами Коледи hahaha
П.С. Втора страничка подред съм първа-егати и съвпадението Joy

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 15:49 от Доника

# 226
Кали, заведение с детски кът,  newsm78, може би Мак Доналдс, така или иначе никой не пуши, иначе може и в детския кът на Каменица на стълбите, там има и кафе. Ако Мария, ходи някъде да каже, моето вече е доста голямо и не търся такива заведения, също и в Халите може да го остави в детския кът а ние да седнем на кафето.
Лорини, след около 15дена ще са готови и веднага ще снимам, надявам се и тв секцийката да е готова, за да покажа един завършен хол с бокс.  Crazy
И браво за баницата, и аз точя кори, даже правя къпана баница, която е голяма играчка.
А на мен тези дни музата за готвене ми се изгуби нещо...
Джорданито са добра марка, многооо по-добра от Чиполино, Бертони.

# 227
на мен ми монтираха щорите newsm44 newsm44,даже ми е останал и плат от тези в детската newsm78,сега ще взема да ли полегна,че като прибера Дари от яслата,нямам мира Whistling,напоследък я взимам към 6ч.,че до 22ч ме подлудява,а Дани напоследък има много работа и се налага сама да се справям smile3514

# 228
  • Пловдив
Лорини,Мюрвет-браво на вас с тия точени баници smile3501Аз това с точените кори го смятам за върховно постижение в кулинарията/може би защото аз не мога да точа/.Аз я карам на питки.........и взеха все по-добри да ми се получават.Не само че стават за ядене,ами вече и добре изглеждат Wink
Доника-мерси за поздрава!

# 229
ейййй и аз съм тука
на 14 януари ми е термина
но аз ще раждам с планирано секцио и може би ще е 8-9 януари

# 230
mimi7373 welcome welcome welcome

kali-m-g не е чак такова постижение...има къде, къде по-сложни манджи...аз каквото не знам как се прави го проверявам в нета...и така...

# 231
Киша, снимки снимки снимкииииии.

# 232
Аз също съм за за тази пицария Уест, не е много далече, а който не може да се кандилка дотам като мен винаги може да се метне за две спирки на трамвая, аз и от нас ако идвам пак с този трамвай пътувам, така че на мен ми е екстра. Ако никой няма против направо да се уточним за час. На мен 11 часа ми се струва ок, вие как мислите? Според мен лекцията едва ли ще е повече от 1 час...

Мацки, завидях ви за баничката...аз също правя баници и много други неща, но в момента нищо не мога да правя да му се не види и ми липсват да ви кажа..., а и на мъжете в къщи им липсва домашните вкуснотийки. Сефа готва колкото да има нещо за ядене, че като се завъртя повече около печката и става страшно. А нали и кухня нямам още...
Надявам се до беба да я имам частично поне  Praynig

# 233
Киша, снимки снимки снимкииииии.
аз съм компютърен инвалид Embarassed Embarassed Embarassed,все забравям как да ги сваля от фотоапарата Embarassed Embarassed Embarassed.иначе стана супер,след дългото ми обикаляне и оферти от 500 до 2000лв #Crazy

# 234
Киша, мъжа ти като дойде тогава, но непременно да ги видим.
Доня, а ти къде се скатаваш, сглобиха ти спалнята и сте в новия апартамент, а снимки никакви  Naughty

# 235
На мен 11 часа ми се струва ок, вие как мислите? Според мен лекцията едва ли ще е повече от 1 час...

Лили, аз преди малко пратих едно лс на мацката дето пусна съобщението за лекцията, та я питах колко време отнема... Ще почакаме до утре по някое време и ако не е отговорила ще звънна все пак да запазя места за 11 ч. - и аз не мисля, че ще отнеме много време.. (въпреки че отворените врати на Токуда бяха бая... май около 2 часа и нещо отидоха...)
А пък като се прибера довечера, ако намеря време ще ни преброя Wink Ако пък ли не - утре сутринта, за да знаем все пак колко калпака ще сме...

А за времето - ами сигурно ще е студено... Ама не е толкова далече, така че ще се справим Wink По тоя повод - вчера отивам до магазина и срещам един колега, който бачка в другата сграда и като ме видя (аз палтото си го закопчавам само отгоре малко и коремът ми стърчи  hahaha) ми вика - ти що не вземеш да го завиеш това?  hahaha  Много смешно ми стана... 

# 236
..Доня, а ти къде се скатаваш, сглобиха ти спалнята и сте в новия апартамент, а снимки никакви  Naughty

Хвана ме по бели гащи Mr. Green
Всъщност, истината е, че никъде не е съвсем довършено, все още имам багаж по кашони и чували по стаите и засега нямам какво да покажа.

Мъжът ми е поръчал плоскостите за вградения гардероб, та трябва до 10-на дни да станат и да го направи и да си посъбера багажа най-накрая и ще ви пусна някоя и друга снимка поне на стаята на Калоян

В спалнята още нямам пердета ама това е защото искам хубави, а хубавото е скъпо, все има някакви
по-належащи неща и пари не остават Confused

Налепили сме по прозорците на спалнята едно такова мекичко прозрачно матирано за да не ни гледат комшиите и не искам да ви я показвам такава незавършена Wink

Момичета, току що от мен изпаднаха някакви съсиреци, не големи, но съсиреци. Утре съм на док. ще видим той какво ще каже. Ще се наблюдавам тази вечер и дано не се наложи да търчим в болницата по спешност Praynig

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 17:44 от доня КОПРИВА

# 237
ааааааааа Naughty Naughty Naughty КОПРИВКЕ да ги нямаме тия...никакви болници, никакви такива...още ти е рано...да стискаш кълки и кажи на малката още да не тръгва, че и е рано...поне до средата на декември викам аз да си нямаме януарчета...
момичета аз май на лекцията няма да идвам, но ще се постарая да дойда на срещата...надявам се Коко да си е тук и да ме докара...иначе ще трябва да го мисля...айде аз отивам на гости малко при родителите ми и после пак се прибирам...

# 238
  • София
Копривке, без изненади! Потъркай беба от мен и и кажи никакво излизане поне още 2-3 седмици Heart Eyes Стискам палци всичко да е Ок Praynig Praynig Praynig

# 239
Казах и!
Потърках я!

не ми отговори, само ме изрита...
Какво ли значи това??? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт