Още мъничко остана - скоро ЯНУАРСКА мама ще гушка радост най-голяма!

• 15 163
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Доня, дано да не е нещо сериозно, и ние от 1,5г сме в ново жилище и все още има довършителни работи, ето, пердетата на хола сега ги правим, сложила съм един чаршаф да не ни гледат.

# 241
Аууу, Копривке, айде, стискаме палци да не се налага да ходите по болниците тая нощ... (поне WinkPeace

Момичета, получих отговор относно лекцията:

Лекцията трае 1.5 - 2 часа (от което следва, че ще е удачно за 12 ч. да запазя места) и струва 2 лв.

Ами това е, по-късно ще броя и ще докладвам  Mr. Green

# 242
Лили,
ритничето го приеми за "дадено мамо!".  Решило е да е послушно момичето, щом си казала да не излиза още, значи няма  Hug И аз на моята маймунка принцеса съм и казала поне до 15-20 Декември да постои!

# 243
Доника, дъщеря ми се казва Катрин и празнуваме на св. Екатерина
А иначе синчето ще празнува на Антонов ден - Антонио ще го кръстим
Аз също нямам добри спомени от зъболекарите на  Дондуков, Кети така се беше наплашила от там, че едва успях да я прилъжа да й лекуват зъбите. Естествено при първата й зъболекарка. Но пък моя приятелка е доволна от там.
Лили, моля ти се малко остана, стискай зъби

# 244
нова тема няма ли да имаме, или по новите правила на 20 страници, да не ни заключат ей ся  Tired
аз да се оплача, днес за малко имах чувството, че ще родя на улицата, имах ходене до пощата, до банката, естествено с малката и с количката /20 кила/ всичко по стълбите качвам на ръце
и за капак на всичко влизам в банката и се насочвам към освобождаващата се каса и служителката сложи табелката, че е в почивка  ooooh! ще кажеш, че нито детето видя, нито корема
на реакцията ми- посочи колежката си, която обслужваше клиент- мамка му що живеем в такава държава  Tired
после едва се придвижих до работата на Ники, за да ме прибере и ми трябваха поне два часа за да ми минат болките и контракциите  Rolling Eyes

# 245
Копривчице имаш и моята подкрепа, дано всичко да си е наред   Praynig,бъди спокойна,макар да не ти е лесно.Много голямо желание имам и аз да дойда на лекцията в неделя,но с тия ремонти до последно няма да мога да дойда.Надявам се после да разказвате и взаимно да си обменяме опит.

# 246
Ох Мини, много неприятно, наистина хората са много интересни.  #2gunfire
В събота в Пловдив има лекция за кърменето, но само Данинчето ми е писала че не е в града и няма да дойде, Кали, Цвети, Невенче вие ще идвате ли?

# 247
За мястото на срещата нямам претенции стига да има с кого да отида след лекцията, за да се крепим ако е заледено.  Grinning

# 248
Лили, не можеш ли да се обадиш на доктора си? Сигурно сега няма какво да направи, но знам ли... Може би е добре да го уведомиш.
Говори с бебето и с тялото си и вярвай, че всичко ще е наред. А ние всички ще те подкрепяме.
Прегръдки!  Hug

# 249
Лили,и според мен е хубаво да звънеш на докторката ти,а не да чакаш цяла нощ Peace
стискам ти палци Hug

# 250
Момичета, благодаря ви за подкрепата.

Засега няма му звъня защото съсиреците спряха, в момента няма. Той така или иначе сега не е в болницата защото беше сутринта, когато говорих с него.
Утре сутринта така или иначе ще ходя в болницата...
Звъннах на мъжа ми да му кажа, че не съм добре и да вземе нещо готово за вечеря и мисля да не мърдам от леглото. Искам да си похваля детето за това, че откакто се е прибрал от градина си играе в стаята, подрежда си и ме слуша много, като че ли усеща, че не ми е добре и ме пази маминият златен.

Мини, много неприятни изживявания днес, много гадна тази служителка.....ама ти хич не се пазиш така като те чета...бъди по-внимателна, знам, че с малко дете е трудно, но трябва да се пазиш заради това в корема ти

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 19:51 от доня КОПРИВА

# 251
Доня, ти за съсиреци от кръв ли говориш, ако е така не губи време и се обади на лекаря си или в някоя болница за преглед.

# 252
Момичета......... Cry  Cry  Cry  Cry   Cry  Cry Да ви се оплача
днес бях на док, бебо е качил само 300гр за 18 дни, а освен това ме гледа с колпоскоп мисля че се казваше уреда и каза, че мисли , че имам кондиломи във вътрешността на влагалището. каза , че бебо може да се зарази при нормално раждане и да получи рак на пениса......Направо съм много разстроена, реве ми се а не смея да споделя с никого за да не плаша близките ми. кАКВО ДА ПРАВЯ, страшно се страхувам от това секцио - това си е рязане, касапска работа, толкова ме е страх................какво да правя, док каза още че в момента се пише историята на това заболяване - човешкия папилома вирус и не може да ми каже нищо със сигурност. ами ако не беше ме гледал нямаше и да ги види.........ами тогава.  Cry Cry Cry Cry

# 253
Соня, успокой се не е края на света да родиш със секцио. мисли положително... Hug

# 254
Доня, ти за съсиреци от кръв ли говориш, ако е така не губи време и се обади на лекаря си или в някоя болница за преглед.
Да, от кръв, но то не ми е така за първи път, а това, че спряха ме успокоява.
Аз нали бях 3 месеца с постоянно кървене та вече нищо не може да ме трогне Crazy

Соня, успокой се, секциото не е толкова страшно, а и ще бъде в името на здравето на бебо  Peace

Мисли позитивно Hug

Общи условия

Активация на акаунт