Кодове за Ла Редут 17

• 37 716
  • 501
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Много ме е яд, до преди няколко часа ми даваше, че е наличен матрака. И сега седнах да си оправям поръчката и вече го няма. Направих и още една регистрация, и там ми изписва, че ще е наличен след 3 седмици. Нещо се объркаха французите и го пуснаха за няколко часа.

Ами то пак не е сигурно, че ще получат матрака. Току виж го сменили с друг подарък.....  Thinking
И аз пуснах с пътните чанти и ми ги даваше налични, ама като чета май прахосмукачка ще получа.

# 181
  • София
Много ме е яд, до преди няколко часа ми даваше, че е наличен матрака. И сега седнах да си оправям поръчката и вече го няма. Направих и още една регистрация, и там ми изписва, че ще е наличен след 3 седмици. Нещо се объркаха французите и го пуснаха за няколко часа.

Ами то пак не е сигурно, че ще получат матрака. Току виж го сменили с друг подарък.....  Thinking
И аз пуснах с пътните чанти и ми ги даваше налични, ама като чета май прахосмукачка ще получа.
Значи да не се ядосвам,че не го хванах.Щото и на мен ми го даваше наличен,аз докато се натуткам да пусна поръчка,нъц!
Ще търся нещо друго.И аз направих нов акаунт,там също вече не ми го дава.

# 182
и при мен се случи да нямам подарък

мислех, че не са ми го пратили, но сега ме карате да се чудя дали не е "изчезнал" по пътя newsm78
даваше ми го наличен и беше включен в поръчката

# 183
мимичета вярно е за дюшека дава ми го наличен и сосиери към него Crazy

и при мен беше така  Peace
явно при някои излиза в наличност, а при други не, но защо...  Thinking

Tова въобше да не ви учудва.От извесно време наблюдавам, че това им е тактика и за някои определени артикули,които ту ги има до обяд,ту след обяд за по няколко часа.Сега може да е така и с  активността на някои по- яки кодове, а пък какво ще дойде е отделен въпрос.
За липсващите подаръци им пишете.В последно време им стана обичайна практика да пропуснат да изпратят подарък щом нама разлика в грамажа при изптащането и получаването на колета. Почти винаги се правят на неразбрали и първият им отговор е неадекватен. Имах случай с неполучена чанта и им писах,при което Сабине ми отговори,че е изчерпана и заменена с друг подарък,който е в кашона ми.Върнах им отговор,че такъв просто липсва и че не е коректно от тяхна страна, че така стигнахме до развитие. И нека да си ви пращат подаръците веднага,а не в следваща ваша поръчка.Само при тройните кодове- с тренчовете и саката ще стане по-трудно,макар че не би трябвало да откажат подаръци при условие,че не са анулирали поръчките,а са ги изпълнили.Мое мнение...

# 184
Здравейте,
цял ден вкарвам кодове и не мога да открия такъв за БД:(

# 185
  • София - Бургас

Здравейте момичета ,
днес получих пратка с код 68918 , но получих http://i32.servimg.com/u/f32/12/42/04/99/dsc00518.jpg  Sad
да знаете че с този код не изпращат комплекта за маса от 12 части /set de table / + 4 чаши/tasses/ + 4 чинийки+4 лъжици/cuilleres/ - розово и лилаво 
Но пък якенцето много ми хареса Simple Smile и съм доволна  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9082234

# 186
МОже ли някой да ми каже как мога да намаля епилатор .Пробвах почти вси4ки кодове  Praynig
Аз го намалих с 22241 на 39.90 евро. Не знам дали още е активен този код, но ако не си го ползвала, можеш да опиташ.

# 187
Вместо това ;64831 – черна лачена чанта с портомоне - 100% PVC 46 x 31 x 12 cm
  реална снимка
Са ми пратили това
38х26х10 см

И аз чакам лачената ако не ми я изпратят ще ги убия.А като си вкара кода какво ти пишеше на цвят?NOIR?

# 188
МОже ли някой да ми каже как мога да намаля епилатор .Пробвах почти вси4ки кодове  Praynig
Аз го намалих с 22241 на 39.90 евро. Не знам дали още е активен този код, но ако не си го ползвала, можеш да опиташ.
mersi,ama ne deistva pri men

# 189
Кой епилатор искаш да намалиш?

И аз ползвах 22241, но беше преди 2 месеца Simple Smile Едва ли още работи..

С наближаването на намаленията все повече намаляват работещите кодове  Twisted Evil

# 190
  • Бургас
Ето два кода и от мен:
42501 - 30% или 15% намаление на играчки, БД при 90 евро
46124 - БД при 60 евро

# 191
  • Все на втория етаж
И аз да питам за този код 39802 , само за дрехи ли става? Сложих една играчка с този знак новата колекция, но не стана нищо.

# 192
  • БУРГАС
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9588485& … Single=true&k
мога ли да ги намаля тези бодита с нещо на прикс мини са.

# 193
  • Варна
dès 90? d’achats facturés
Mon code offre spéciale :  42501
Monsieur ____, Vous avez récemment manifesté votre intérêt pour l’espace jouets. Pour être toujours plus proche de vos attentes, nous avons sélectionné le MEILLEUR des jouets pour vos enfants à petits prix et une multitude de bons plans sur les marques. C’est le moment de faire plaisir à vos petits… A vous de jouer ! Et pour faciliter vos achats, nous vous avons réservé un autre avantage, exclusivement pour vous : la livraison gratuite dès 90 euros d’achats ! 

Нямам идея за какво е кода, може би ако поръчката е за 90 Евро от играчките, нещо става, ама не разбирам...

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 22:44 от Toni_baraboni

# 194
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9588485& … Single=true&k
мога ли да ги намаля тези бодита с нещо на прикс мини са.
да с кода за тренча

Общи условия

Активация на акаунт