Кодове за Ла Редут 17

• 37 735
  • 501
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Момичета, имам един проблем, можете ли да ми кажете на кой е-mail да напиша до Ла редут, защото мисля, че ми обещаха един сак шопинг, а не са ми го доставили с нито една моя поръчка? ето писмото, аз ли не съм разбрала правилно или те просто са пропуснали да ми го доставят..?
...
И на мен ми бяха пратили това писмо и си чаках подаръка, но нъцки. Не получих нищо и когато писах с въпроса защо, Сабине ми отговори доста неадекватно, че в последните си поръчки съм ползвала еди кой си и еди кой си код (и ми ги изброи) и не можело да се ползва повече от един код  Whistling При положение, че  пратих цитат от писмото и че питах защо нямам подаръка, обещан от тях, а не поръчан от мен и какво означава това писмо-това беше доста тъп отговор, но не ми се обясняваше пак и пих една водичка  ooooh!

# 166
  • морето и сините вълни :)
Гледах ,гледах нямаше го този код 68993
А ето и самата оферта Peace
Дава БД и 20Е намаление ако нещата ти са за 55 Е Peace

# 167
  • софия
vessy1- ти къде писа първият път,че не са ти сложили подаръка в поръчката???
аз имам подобен проблем...не съм получила полареното сако (подарък) в пратката ,а е фактурирано Thinking
има и разминаване в теглото на пакета от френска стана е 1.800, а от бг-поща е1.100 newsm78
май тази разлика е точно в полареното сако
какво се прави в този случай???
има ли възможност да си го получа все пак , при все кода е от персоналните
сори ако някъде има отговора ,но от скоро права поръчки Praynig
  моляя помагайте baby_neutral Praynig Praynig

# 168
Момичета на мен ми излиза матрака и с двата кода от първата страница.От доста време съм регистрирана,но за последните 20 дена съм направила 3 поръчки.Сега пробвах кода като в кошницата имам само едно болеро за 5,99 и ми излезна без проблеми матрачето  Grinning

# 169
  • София
Момичета, имам един проблем, можете ли да ми кажете на кой е-mail да напиша до Ла редут, защото мисля, че ми обещаха един сак шопинг, а не са ми го доставили с нито една моя поръчка? ето писмото, аз ли не съм разбрала правилно или те просто са пропуснали да ми го доставят..?
...
И на мен ми бяха пратили това писмо и си чаках подаръка, но нъцки. Не получих нищо и когато писах с въпроса защо, Сабине ми отговори доста неадекватно, че в последните си поръчки съм ползвала еди кой си и еди кой си код (и ми ги изброи) и не можело да се ползва повече от един код  Whistling При положение, че  пратих цитат от писмото и че питах защо нямам подаръка, обещан от тях, а не поръчан от мен и какво означава това писмо-това беше доста тъп отговор, но не ми се обясняваше пак и пих една водичка  ooooh!
Ясно, значи няма смисъл дори да й пиша. Защото и аз ползвах всичките кодове... Ясно е вече.   bouquet
vessy1- ти къде писа първият път,че не са ти сложили подаръка в поръчката???
аз имам подобен проблем...не съм получила полареното сако (подарък) в пратката ,а е фактурирано Thinking
има и разминаване в теглото на пакета от френска стана е 1.800, а от бг-поща е1.100 newsm78
май тази разлика е точно в полареното сако
какво се прави в този случай???
има ли възможност да си го получа все пак , при все кода е от персоналните
сори ако някъде има отговора ,но от скоро права поръчки Praynig
  моляя помагайте baby_neutral Praynig Praynig
Аз не съм им писала, тъкмо питах къде пишете вие, а при теб май е ясно, че са ти го свили крадлите в Бг пощи.

# 170
  • Варна
Не е код, но е доста изгодно намаление на Rush collection:
http://www.rushcollection.com/netstorage/img/op/2008/1108_liquid … amp;UserAccessId=
Някой поръчвал ли е оттам досега?

# 171
  • софия
и аз така си помислих първо-че от бг пощи са го свили,но плика беше непокътнат newsm78там където се запечатва си стоеше френската лепенка с печата-много станно
мисля,че ако го отворят ще личи все пак е найлонов плик Rolling Eyes

# 172
аз преди няколко седмици ми липсваше половината подарък от чанта и протмоне имаше само протмоне писах на Сабине на имейла и ми го пратиха сега го чакам да пристигне

# 173
  • София
Не е код, но е доста изгодно намаление на Rush collection:
http://www.rushcollection.com/netstorage/img/op/2008/1108_liquid … amp;UserAccessId=
Някой поръчвал ли е оттам досега?

Имам някакъв спомен, че тези намаления не важаха за БГ  Rolling Eyes

# 174
мимичета вярно е за дюшека дава ми го наличен и сосиери към него Crazy

# 175
Вместо това ;64831 – черна лачена чанта с портомоне - 100% PVC 46 x 31 x 12 cm
  реална снимка
Са ми пратили това
38х26х10 см

# 176
МОже ли някой да ми каже как мога да намаля епилатор .Пробвах почти вси4ки кодове  Praynig

# 177
Ох, някой имали някаква информация за този прословут матрак защото от 2 месеца ми дава се че ще е наличен след 3 седмици. Тези французи на какво летоброене са

# 178
мимичета вярно е за дюшека дава ми го наличен и сосиери към него Crazy

и при мен беше така  Peace
явно при някои излиза в наличност, а при други не, но защо...  Thinking

# 179
Много ме е яд, до преди няколко часа ми даваше, че е наличен матрака. И сега седнах да си оправям поръчката и вече го няма. Направих и още една регистрация, и там ми изписва, че ще е наличен след 3 седмици. Нещо се объркаха французите и го пуснаха за няколко часа.

Общи условия

Активация на акаунт