КГБ = Клуб на Готините Баби - 49

• 18 159
  • 428
  •   1
Отговори
# 345
Бре,докато ви изчета,то обяд стана. LaughingМного сте писали бе!Снощи се въздържах от престоя пред компа,защото много ми се спеше.Тука сутрин ми налагат системен тормоз-я хазяина ще ме събуди,я на милото някой ще звънне рано рано.Незнам като тръгна на работа как ще се справям с всичко,а този момент наближава.
Анжела е по-добре,вече все по-рядко кашля,ама муцуната й цялата е черна от тези капки за нос....
Оф забравих си мисълта,малката тука ми натиска копчетата и докато й пусна музика и забравих...
Хамса,добре си дошла.
Гъбке мерси за закуската   bouquet
Приятен ден момичета,ще ви хвърлям по едно оченце днес.

# 346
  • в малка спретната къщурка
Имах планове,ама мерака ми се изпари.Май настроението ми е вързано с времето hahaha.
Слънцето се скри и мързела ме хвана hahaha.
Шпунц,снощи ми даде идея за ядене и заека вече се пече.Ама съвсем семпъл-сол,масълце,черно пиперче и малко бяло вино.От готворския и една запеканка newsm78,на Мастерче май беше рецептата.Дано всичко да е на вкус добре,че Фенчо ме лови бързо с мързела Joy.
Каже ли,че не съм вложила грам любов в яденето,познава,че всичко е хвърлено набързо в тавата hahaha hahaha hahaha.Ама и аз излизам веднага с отговор:Нямам излишна любов,че да я пилея и за манджите. hahaha
Мастерче,гледай да е с една дупка инструмента Joy
Танита,браво на теб,добре си се забавлявала. smile3501

# 347

Нямам време да ви чета,но видях вече и за топките и за свирките! Laughing
                               Мастърче,купувай за тези дето са без мъже в момента,пък ние както дойде. Joy Joy Joy И с каквото дойде. Peace
                               Лек ден ви желая ,момичета-кокичета! А,бе Джушка ,нещо ми се губи.И за Танчето вчера се чудех защо не се появи,а тя го е ударила на живот.Браво ,Танче!Ще усвояваме опита ти. Peace

# 348
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Джучка последния път не спомена ли за командировка.  newsm78
Или аз съм в грешка.  Thinking

# 349
Не се почесвай Жабче,командировка и много работа беше. Joy

# 350
Здравейте и от мен! Докато се натъкмя да седна пред компа, то станало обяд!
Хамса, добре си дошла! Дано ти хареса при нас! На нас ни е хубаво и затова си висим все тук.
Мастерче, успешен улов на разните музикантски стоки! И утре ще ни докладваш с по колко дупки си ги намерила! Joy Joy Joy
И чакам отзиви за новити обувки!
Танитка, браво на теб! Харесва ми твоя начин на живот!  
Фурийке, кат нямаш мерак, не бива да се насилваш - вредно е за здравето, пък то нали е най-важното!
Снощи ,за мой голям срам съм заспала рано, рано. Ами както бях замръзнала от разходката и после се сгрях с червено винце и Марин заспа, а аз пред телевизора и едно съм се размекнала и по едно време се събуждам, а той филма си върви. И бегом в топлото легло.
Май и лека нощ не сварих да ви кажа!? Embarassed
Хубав и успешен ден на всички!
За Джучка и аз мисля, че спомена за командировка и много работа.

# 351
                           Е,явно само аз не съм прочела за командировката,а само за работата. Mr. Green

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 11:57 от Didia

# 352
Не се почесвай Жабче,командировка и много работа беше. Joy

Все се чешам там дето не ме сърби.  Joy Joy Joy

Марси , то сутринта достъпа до форума беше с клизми.  ooooh!
Имаше проблем и нЕма Флизане.  Peace
А за дупките - ние сме със стаж , нЕма да ни уплашат дупките , ако ще като на лейка да са.  Joy Joy

# 353
  • Пловдив
ЗДРАВЕЙТЕ топчици и дудученца  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Пак ви хвана лигнята но това е добре и става весело. Joy Joy
От сутринта само ви чета и не ми се пише, че съм дигнала пак кръвното и не мога да мисля.Почвам да се чудя, че цял живот съм била с кръвно 60/90 а сега през ден ми е високо но егн  явно вече си казва тежката дума.Тъкмо дъвча пак здравец и започва да ми светва.Станах като тревопасно животно направо. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Хубав и весел ден милички. Hug Hug Hug Hug Hug

# 354
Eй , приятелко. Кво ти стана бре.  newsm78
Не се предавай , ако трЕбва ще ти накосим здравец.  Laughing
Колк го вдигаш? Кръвното де.  Joy

# 355
Зиче,неможе така бе жена.Няма ли какво да вдигаш,че с кръвното се заигра Joy

Ето че истинска любов се появява
Тъй наочаквано както летния дъжд
Ето че животът ни я предоставя
Красива, като цъфналата ръж.

И аз като тебе живея с мисълта за нея
И аз като тебе когато я няма копнея
Да си обичан- от това по-хубаво няма
Да нямаш любов – все едно си паднал в дълбока яма

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 10:54 от FURIQ_65

# 356
  • Пловдив
А МИ ЧОВЕК КАТО ОСТАРЕЕ СЕ СЕ ХВАЩА НЕЩО ДА ДИГА.. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ФУРИЙЧЕ ...Аз дигам и едното и другото да не остана валат...  Mr. Green SickJoy Joy Joy Joy Joy Joy
Жабче оня ден беше 90/140 а днес е малко повече Crazy ама за мен това е двойно особенно долна граница ..тъй като съм свикнала по принцип горната ми е 90 Joy JoyАбе луда работа но ще се оправим няма да се затриваме я .... Joy Joy Joy Joy Joy Набрала съм си цял букет здравец и преживям като кравите .. Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 357
Нема се предаваме , Зиче.  Hug
Жилави сме , ще деяниме още.  Peace

Аз изчезвам да преснимам едни докИменти и после пак Гюро Михайлов напост.  Joy Joy Joy

# 358
  • Пловдив
Хайде бягай и аз след малко ще излизам ще ходя на зъбар и по магазините да видя за някаква чанта да си купя за тоалета за сватбата. Peace Peace Peace

# 359
  • София
Добро утро ,момичета! Heart Eyes

Хамса, добре дошла! Hug

Аз отивам при майка ми, защото от земетресението насам започна да получава панически пристъпи и е ужасена. Не ще да разбере, че колкото повече мисли за това, толкова повече и се случват пристъпите. Направо е откачила от страх и само реве.Подлудила е и баща ми!

Хубав ден ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт