Отговори
# 225
Мазнина , подправки и да не забравиш да надупчиш плика

А вода, бульон? Не знаех, че трябва да се дупчи... Blush

# 226
  • In a surreal moment!
може да , зависи какво ще печеш - винце , биричка също , но сподели , какво си намислила и така ще съм най-точна

# 227
може да , зависи какво ще печеш - винце , биричка също , но сподели , какво си намислила и така ще съм най-точна
Ще започна опитите с пилешки гърди с картофи.

# 228
  • In a surreal moment!
Не е необходима течност , но малко бира за вкус може - 50-60мл , не повече и соев сос също .
Мазнинка и подправки обезателно . Постели си тавичката с алум. фолио и тогаво положи пълната торба , че изтича понякога сос и много гадно залепва за дъното на тавата , а така само ще го изхвърлиш после и тя е чиста . Леко с игла се надупчва плика от горната страна - 5-6 дупчици са достатъчни , това е срещу пръсване .

# 229
Много ти благодаря, Кълбовидна Мълния  Simple Smile

# 230
  • София
Пепър стека стана супер. Много благодаря за рецептата!!!

# 231
  • Стара Загора
Купих без да искам фруктова захар, мислех че вземам кафява, но съм взела съседния пакет. МОга ли да я ползвам за кекс, и колкото гр. пише в рецептата за обикновена захар, толкова да сложа и от фруктовата или по- малко.

# 232
момичета,как правите манджа с праз Thinking

# 233
  • Абсурдистан
момичета,как правите манджа с праз Thinking

Задушавам празът нарязан на едри парчета /около 1 см/. Добавям домати, сол, черен пипер. Добавям ориз, ама не знам колко. На око в зависимост как искам да ми е съотношението праз/ориз. Ние обичаме с повече праз, така че на 7-8 стръка праз слагам 3/4 малка чаена чаша ориз. Добавям и вода. Всичко това изсипвам в тавичка и пека.
Може да се направи  ис месо, като предварително запържвам месото, изваждам го и в мазнината почвам описаната по-горе процедура, като в тавичката добавям и месото

# 234
Мерси Гери за светкавичния отговор,копвам си го Hug

# 235
Ще правим шаран на скара,но какво да има за гарнитура с рибата,картофи ли,но как или салатка ,каква?  Grinning Thinking

# 236
  • Стара Загора
Аз правих сварени картофи с праз и зехтин,  лимон може да  се сложи.
Уф сега видях часа сигурно сте вечеряли вече.

# 237
Аз минавам само  за да похваля TheNMaster bouquet

Напълних шаранчето по нейна рецепта и се получи доста добре Heart Eyes

# 238
  • на брега на морето
Купих без да искам фруктова захар, мислех че вземам кафява, но съм взела съседния пакет. МОга ли да я ползвам за кекс, и колкото гр. пише в рецептата за обикновена захар, толкова да сложа и от фруктовата или по- малко.

Каква е тази кафява захар? Аз купувам тръстикова, тъй като не е рафинирана, заради диетично хранене. Тя е подоходяща само за подслаждане на кисело мляко. Не е особено вкусна в кафе, а за чая мъжът ми казва, че горчи. Та истинската кафява захар може да не е подходяща за кекс. Има една, която си е рафинирана и само е оцветена в кафяво. Тя може да се слага в сладкиши.

А фруктовата какво представлява? Чувам за нея за пръв път?

Ето и моя въпрос: купих датска бисквитиера; бисквитките са сложени в книжни кошнички с накъдрени стени. Може ли да се пекат в тях мини кексчета? Моя позната си купува специални за тази цел от Македония. А ако ги има в България, къде мога да ги намеря? Нали се сещате как изглеждат в тези кошнички кексчетата - като бонбони и са прекрасни!

# 239
  • Абсурдистан

Ето и моя въпрос: купих датска бисквитиера; бисквитките са сложени в книжни кошнички с накъдрени стени. Може ли да се пекат в тях мини кексчета? Моя позната си купува специални за тази цел от Македония. А ако ги има в България, къде мога да ги намеря? Нали се сещате как изглеждат в тези кошнички кексчетата - като бонбони и са прекрасни!

Такива формички за кексчета, бели къдръвки във всякакви размери и от всякакви материали има в Пикадили и Била

Общи условия

Активация на акаунт