Аз малко късно се включвам, но и ние бяхме в Пловдив, в Пазарджик, прекарахме си страхотно! Кате били сме по едно и също време на Хижа Здравец. Аз също направих доста снимки, но ще ги пусна по-късно. Когато се върнах от болницата бяхме взели доста неща и за каката, а и у нас почти всички приятели донесоха подаръци и за нея. За нея беше доста тежко този период, трудно се адаптира, беше ме страх да оставям бебето само в нейно присъствие, носих го навсякъде с мен, веднъж го беше захапала по ръката и нещо друго му беше направила, но съм забравила какво
Мони от вчера е болен има висока Т, и леко червено гърло, не ми е ясно какво му е, засега сме само на нурофен и хомеожен. Да видим
Невенска, много ми е интересно да чета как е живота при вас!
Хайде лек ден, че имам много работа........
Дано отношенията ви и за напред продължат в същия дух
Иначе моята бременност си е като първата-никакви симптоми, никакви неразположения, никакви килограми..........

За РД има време.

Ако ме няма мен, предпочита сама да заспи, но не и с баща си. А през целия ден си играе с него и се катери върху него като по катерушка, борят се, строят, не го разбирам това нейното
И на таткото му става малко тъжно от тоя факт, ама какво да направя, само мен иска и като се прибера ми се лепва като ваденка. И до 00 ходя с нея, даже последния път с нея се къпах, не щяла да си играе, щяла да стои при мен в банята
. /Windows - а ми е за преинсталиране, ама като не му разбирам..../