Коледата наближава, инат ФЕВРУАРСКИ продължава

• 16 645
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
ЧЕСТИТА НОВА 2009г.! ДА БЪДЕ ЗДРАВА, СПОРНА И УСПЕШНА!
ЗА МНОГО ГОДИНИ!

# 106
ЧЕСТИТА НОВАТА 2009 ГОДИНА!
НЕКА ВИ ДОНЕСЕ МНОГО щАСТИЕ И РАДОСТ!!!

# 107
Чстита Нова Година!

Здраве, щастие, любов и много успехи!

# 108
Честита нова година! Да е спорна и спокойна новата 2009-та! На малки и големи много здраве, усмивки и сбъднати желания!

# 109
  bouquet  bouquet  bouquet
За Новата година -
здраве до амина,
шарени торбички, пълни със парички,
и гърненце с мед - да е на късмет!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 110
Игси, видяхте ли се с Рени, как са тя и малкият синеочко?

# 111
  • София
Честита Нова година! Бъдете много, много здрави, весели и щастливи!

Като гледам скоростта, с която изписваме темата ще изкараме с нея и рождните дни на дечицата май.  Grinning

# 112
Като гледам скоростта, с която изписваме темата ще изкараме с нея и рождните дни на дечицата май.  Grinning

Laughing  Laughing  Laughing
Дано не си права!
Аз пиша вече от моя комп и мога да се олея  Embarassed
На съпруга ми лаптопа е с БДС, а съм забравила отдавна да боравя с нея - все пак курсовете за комп.грамотност и работа с интернет изкарах преди точно 10години...
Днес бяхме на кафе НАВЪН с мъжа ми и малките, седяхме до детската площадка близо два часа - на слънчице и топличко (с якета, естествено, да не се заблудите че съм правила тен по бански на шезлонга  Sunglasses) . Чувам лоши работи за времето У СофЕТО  Mr. Green
Щастлива съм тук, момичета  Peace Децата ми са здрави, усмихнати и весели  Heart Eyes По цял ден са или навън с мен, или вкъщи с баба и дядо, които много добре се грижат за тях. Да ви кажа, че никога и на никого не съм поверявала Костаки за повече от 2часа (естествено, звънейки през 20мин да питам как е ). Сега има дни, в които и по 5-6 часа е горе при баба и дядо - е, не се качвам даже да видя какво става! Знам, че ще го нахранят, прочетат книжка, ще поиграят с влакчето, ще гледат детско филмче, ще го гушкат и учат на песнички  и нови думи - и всичко това с много любов, търпение и грижа  Heart Eyes
Към мен се държат изключително добре, предвид че гледат и децата на дъщеря си (диваци 3броя). Както се държат с нея, така и с мен, каквото има тя - имам го и аз, каквото пазарят за нейните деца - имат го и моите деца, имам изключително бащинско  отношение от страна на свекър ми и приятелско от свекърва ми.
Нито за миг не съжалявам, че дойдохме тук! Скоро и Джулката ще дойде тук, в гръцко училище, и ще сме си всички заедно пак  Heart Eyes
Мъжът ми ме изненада с нов фотоапарат с малко принтерче за снимки и сега ще ви пускам периодично да гледате мъничките ми сладурчета - една рибка и едно водолейче във ваната - няма такова забавление  Laughing
Чакаме да ни пуснат бърз интернет скоро и ще мога да качвам колкото си искам снимкииииииииии!
Чао, целувки  на всички - и големи, и мънички Hug

# 113
  • Пловдив
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА и от мен!

Amaryllis, радвам се за теб! Като си оставях детето първите няколко пъти и аз звънях през 20 мин. и накрая винаги се оказваше, че са скрили нещо от мен и нещо не са направили както трябва. По-добре от мама и тати никой не може да ти гледа децата. Сега вече не ми пука толкова...не се вълнувам, дали е спала, дали е яла и т.н., само да е жива, здрава и невредима гледам.
А най-голямото щастие за мен е да видя радостта в очите на детето ми, предполагам, че като станат две, радостта ще е двойна, а твоята е тройна  Laughing
В София, както и в Пловдив има сняг, което не е чак толкова лошо, особено за дечицата. Аз пък чух лоши работи за Гърция, имало земетресение  Confused

Да разкажа малко за нас...и без това имаме да изписваме темичка  Mr. Green

Още в началото на новата година малко ми се помрачи настроението от една играчка-плачка. Мъжа ми и свекър ми гърмяха батерии, ракети, римски свещи и какво ли не на една тераса. Обаче по едно време мъжо вика бягайте, че едното топче от римската свещ вместо нагоре паднало долу. Той грабна Румяна и изтича вътре, аз погледнах да видя какво става и нещо ми фръкна към окото и после гръмна... Румяна писна и аз така се уплаших, а като видях и една голяма черна дупка на шапката й и то точно до ухото, направо  Shocked В крайна сметка се разминахме само с уплаха, това на шапката незнам как се е получило, имаше и малко опърлена коса отдолу, както и едно червено петно на крака, но това беше всичко. А на мен ми стана едно червено петънце отдолу под окото, като от струшка, вече почти ми мина. Нооо....казах на мъжо повече никакви такива изпълнения, фоеверките ще се гледат през прозореца. Naughty

На 2 януари се качихме към хижа Здравец да търсим сняг, защото в Пловдив валя, но не натрупа. Наиграхме се в снега и правихме снежен човек - сложила съм снимки тук http://good-times.webshots.com/album/569137526BDMqGL?start=12
Вчера вече имаше и в града доста натрупал сняг, но пък беше сух и не ставаше за снежен човек. За сметка на това пък дадох на Руми една лопата и тя цял ден ринеше сняг като снегорин. Хвърляше го нагоре и викаше "Вали сняяяг". Голяма радост беше, върна се цялата мокра. После подгони баща си да го зарива, та и той се върна целия мокър, пък аз нали съм като балон вече и малко по-настрани стоях да не стане беля.

Четох за вашите премеждия с "водата" и много се смях. Да са живи и здрави само, ще ги изтърпим. Аз съм прибрала шишето за вода, вече пие само от чаша, но се притеснявам, че остава жадна. Пие само по 1 глътка и не щяла повече, а с шишето като че ли пиеше повече  newsm78
Днес трябваше да подавам документи в градината, ама се улисах и забравих Embarassed Та утре сигурно...
Хайде чао за сега, пак ще пиша...

П.П. Да ви се оплача коремчето вече много ми пречи, сега ми е толкова голямо, колкото с Румяна 9 месец, то и кг са почти толкова, вече съм 10 отгоре.  Embarassed По този повод вече сериозно се замислям за предстоящото раждане и искам да питам мамите с 2 и повече деца:
Купували ли сте подарък за по-голямото дете на връщане от родилния дом? На курсът ни дадоха този съвет, ама на мен нещо нелогично ми се вижда, защо ще й нося подарък, нали й нося сестричка  newsm78

# 114
Честита Нова Година и от лятна НЗ!!! Пожелавам на всички ви здраве, пълни и щастливи къщи и много детски смях!

Позагубихме се малко, защото имахме дълга почивка около празниците и не се спряхме. Не сме ходили никъде по-специално, но постоянно бръмкахме насам-натам и за нета въобще не ми остана време.

Катя, аз последно като се теглих бях +13,5 кг, но не си го слагам въобще и така да си харесвам коремчето - точно като топка е /за другото няма да коментирам като какво е Laughing/. Всъщност като се замисля не ми е толкова тежко докато съм в движение, но като се поизморя и седна, ако река да стана съм малко като стара баба. Понякога и мъжо помага за вдигане на морното тяло.  Grinning Аз няма да купувам нищо на Габи конкретно за повода, но тя така или иначе ще получи нещо, защото терминът ми е 12-ти, а рожденият й ден на 13-ти и не можем да минем без подарък за рожден ден разбира се, но в никакъв случай няма да е примерно нейна кукла бебе или нещо такова. И аз мисля, че тя ще се радва много повече /поне в самото начало/ на истинското бебе. Сега като ходим по моловете и види малки бебета, винаги ми казва с умиление, че и тя си има едно в корема на мама и го прегръща обезателно.

# 115
Здравейте, мили другарчета! Честита нова година!

Изкарахме празниците във Видинския край, не беше лошо. Но там беше най-студено от цялата страна  Mr. Green  Все пак оползотворихме времето с разходки и покупки без деца  Mr. Green  Дори и студено, добре ми се отрази.
Кате, питаш за подарък...  Аз не съм й взимала нищо на каката. Тя имаше нужда само от мен, защото като ме беше видяла на прозореца в родилното как гушкам бебето и така изревнува, че веднага запрегръща баба си. Никога няма да забравя как ме погледна. Затова като дойдоха да ни приберат, качихме се в колата и аз сложих бебето в скута на Сузи да го подържи, тя беше много щастлива и се почувства специална и вече кака. Труден период беше за нас, да не говорим, че и сега често има изблици на ревност. Мисли, че трябва да се държи като малката си сестричка, за да й се обръща внимание, обяснявам, че от нея се изисква повече, защото е по-голяма, повече разчитам на помощта й, на по-зряло мислене от това на сестричката й. Но все едно си говоря на стената... При твоите дечица, живот и здраве, разликата в годините ще е по-малка от тази при нас и се надявам да бъдат по-леки ситуациите и емоциите. Подарък не сме й взимали на Сузи, но тези, които идваха да се запознаят с бебето не пропускаха да донесат нещо и на каката, за да не се почувства отблъсната /за което съм им много благодарна/.

Мен сега ме чака пак учене, дойде ред на последните ми лекции  Mr. Green  и съм като в унес, треска и нервоза. Времето изведнъж ме пришпорва, мисля си дали ще смогна с изпити, проекти и други подобни... Иска ми се на първа дата да си взимам всичко и да мога бързо да си защитя Дипломната работа  Mr. Green  Тази седмица ще се гледаме с Рони вкъщи, че да не лепне някой вирус преди лекциите ми, че няма кой да я гледа болна, пък аз сега съм в отпуск и си каним гости  Mr. Green и хич не ни е скучно  Laughing

Не че нещо, ама ми е много странно, че говорите още за шишета  Rolling Eyes  Ние от мнооого отдавна приключихме с тях /така да мразя да ги мия  Mr. Green /, не съм купувала чашки с накрайник, нито нищо, направо от обикновена чаша или пълня вода в малко шише от минерална вода, че да може сама да си се обслужва. Много са различни двете, със Сузи не съм смеела нищо да оставям на масата, защото всичко събаряше само и само да направи беля, а Рони не прави така, много е разбрана.

Улях се в приказки, но така е човек като е в отпуск  Laughing  Целувки и гушки на всички!!!

# 116
Оооо, шишета - моята болна тема...
Костаки пие вечерното си мляко в шише, прясно мляко (тук има разнообразие на детски пр.млека с витамини), като изпива 2-3 шишета по 250мл   Shocked Съответно се сещате, че сме на нощен памперс, който към 01часа тежи 2кг  Embarassed Сменяме го и до сутринта още един тежък памперс...Той не спи следобед и спи непробудно нощем по 11-12часа.
Иначе вода пие от чаша, мляко или сок на закуска също. Обаче вечерният ритуал (извършван изцяло от тати) с къпането, обличане на пижамата, пиене на мляко не се променя по никакъв начин - имам предвид шишето  Rolling Eyes
Катя, аз подарък не съм купувала на Костаки...вниманието е най-големият подарък, от който има нужда детенце, което става кака или батко  Peace

# 117
Здравейте и от мен,

Сашо също все още пие от шише ве4ер мляко, а понякога и през деня сок или пак мляко. Иначе пие без проблем от чаша, от сламка, от бутилка, но се глези в леглото преди заспиване. Даже има претенции кое шише за какво е - с "буквите" за мляко, с "влакчето за сок" Също е с нощен памперс за по-голяма сигурност. Повечето пъти сутрин е сух, но ако е мокър, то е наквасен направо Simple Smile

Вчера, в най-големия сняг тати отиде пеша на пазар и се върна с вериги и шейна-корито. Всекиму според нуждите. Сефтосахме за час -два най-белите преспи в Западен парк.
Ето така

После нямаше сухо място по него. Апреските се напълниха отгоре, имаше сняг и в джобовете дори. Но беше весел и изморен, между впро4ем и ние също. Ние се движехме като с джип в малките улички и като каруца тракайки по раз4истения асфалт.

Да повдигна една предстояща тема. Коледните играчки у нас окуцяха  и малкият хитрец ве4е ме търгува...."Ако слушам ще ми купишлил за рожден ден...." .... и изрежда десетина неща. Определено мисля, че има вкус, защото иска желязна кола с дистанционно, мноооого голям камион да сяда в него, дъска магнитна с букви и за писане (това май баба му го е подкокоросала), дървен влак-строител, болид от формула 1 и писта с колички..... на мен остава само да изпълнявам желания Simple Smile и да прибирам счупените. А вашите деца имат ли вече желания за РД.

# 118
  • София
Здравейте!

Amaryllis - много се радвам за теб, че си щастлива в Гърция! Няма нищо по - хубаво от това децата ти, а и ти самата, да сте заобиколени от любов и разбирателство. Пожелавам ти в най- скоро време да дойде при вас и Джули и щастието ти да е пълно!

harmony_broken и Рая вече се пазари какво да й се вземе за рождения ден. Иска голям строител и много книжки с картинки и пъзели.
Постоянно ме пита кога ще я водя на кино и пак на театър.
 Днес запазихме клубче за рождения й ден. Сега чака с нетърпение да си види поканите/баща й ги в зел на път за нощна смяна, и ще ги види чак утре вечер// Иска две три дечица от групата й и те да дойдатма празника, а аз не познавам родителите им, нито знам самите дечица как изглеждат.  ooooh!

# 119
Здравейте момичета и Честита нова 2009 година! Нека да е успешна, щастлива и изпълнена само с детски усмивки!
Хаиде и аз да помогна малко за иаписването на темата.
Радост, празнуваме по български разбира се. Канадците и без това немогат да се веселят като нас. докато съм на работа се гледат с татко си, но аз ходя само за по няколко часа вечер да не се претоваря много-много Laughing
Празниците ги изкарахме чудесно, с много приятели, ядене и пиене и разбира се веселба до зори. Ако някой ме слуша няма да повярва че съм с две малки деца, но те се извъдиха такива купонджии, че не искат да лягат да запиват. На Нова година Маги стоя с нас до 5 часа и не се спря на едно място. Малката издържа до 2, но дремна на няколко пъти. Бяха много добри деца не се оплаквам, а и изглежда се забавляваха. Аз се чувствах малко виновна, че се съгласих да се събираме на шумно парти, въпреки че имаше условия за децата да спят. Помислих че ще ги изтормозя, но въпреки претесненията ми всичко беше много добре. децата получиха много подаръци, най-вече Маги, защото присвоява и тези на Симона. Wink. Имахме си дои Дядо мраз и Маги беше неуписуемо щастлива като го видя. Беше сигурно единствената която вярваше в дядо Мраз и докато пееше песничката седнала на коленето му, очичките и блестаха от радост. Аз много се развълнувах.
За рожденния ден Маги няма желания, изпълниха и се всичките за Коледа и още не са и омръзнали играчките. Аз обаче и взех една ветеринарна болница (болни майчини амбиции, носталгия към професиата или каквото друго го наречете). Много е готина. има си като клетки за животните, има малки плюшени животинки, спринцовки, слушалки, термометър и такива подобни. сигурна съм че много ще и хареса. тя няма докторски комплект, а много иска, а е луда за животни и на всичкото отгоре и обича всякакви плюшени играчки.
Много са ви хубави снежните снимки на всички. тук големия сняг се стопи и сега остана само лед и студ. Плануваме да ходим на ски към средата на месеца, ще разказвам Маги как се е справила. Нarmony_broken много се смях на твоето изказване за скиорите.ха-ха, аз не карам ски, само мъж ми. Laughing
Кате, и аз не съм купувала нищо специално на Маги, макар и педиатъра да ме посъветва. тя сама си взе една от неините кукли и започна да я третира като нейно бебе. Аз също смятам че внинието е най-важно, подаръците нямат такава стойност.
Руми, малко ти остана, започваш ли да тръпнеш в очакване на новото човече. Аз по това време миналата година вече нямах търпение да се запоная с палавата маймунка в корема ми. Колко бързо се изниза тази година, не е за вярване. Ето Мони вече се опитва да ходи и да бърбори разни неша, вече си играят двечките, направо е страхотно да ги гледаш как растат и се развиват със всеки изминат ден.
Направих малко лирично отстъпление, но ми стана едно такова готино и си пиша ли пиша тук, стига да има кой да ме чете. Grinning
много гълго стана, за коетот се извинявам. Имах и още да пиша по темите, но хайде друг път пак.

Общи условия

Активация на акаунт