ЗА МНОГО ГОДИНИ!

) . Чувам лоши работи за времето У СофЕТО
Децата ми са здрави, усмихнати и весели
По цял ден са или навън с мен, или вкъщи с баба и дядо, които много добре се грижат за тях. Да ви кажа, че никога и на никого не съм поверявала Костаки за повече от 2часа (естествено, звънейки през 20мин да питам как е ). Сега има дни, в които и по 5-6 часа е горе при баба и дядо - е, не се качвам даже да видя какво става! Знам, че ще го нахранят, прочетат книжка, ще поиграят с влакчето, ще гледат детско филмче, ще го гушкат и учат на песнички и нови думи - и всичко това с много любов, търпение и грижа 

Аз няма да купувам нищо на Габи конкретно за повода, но тя така или иначе ще получи нещо, защото терминът ми е 12-ти, а рожденият й ден на 13-ти и не можем да минем без подарък за рожден ден разбира се, но в никакъв случай няма да е примерно нейна кукла бебе или нещо такова. И аз мисля, че тя ще се радва много повече /поне в самото начало/ на истинското бебе. Сега като ходим по моловете и види малки бебета, винаги ми казва с умиление, че и тя си има едно в корема на мама и го прегръща обезателно.

и да прибирам счупените. А вашите деца имат ли вече желания за РД. 
. Имахме си дои Дядо мраз и Маги беше неуписуемо щастлива като го видя. Беше сигурно единствената която вярваше в дядо Мраз и докато пееше песничката седнала на коленето му, очичките и блестаха от радост. Аз много се развълнувах.