Коледата наближава, инат ФЕВРУАРСКИ продължава

• 16 642
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!! ЖИВИ ,ЗДРАВИ И С ГОРДОСТ ДА НОСЯТ ИМЕТО СИ!!!!

# 91
  • София
Честит имен ден,  Стефи! Да си жива и здрава и все така положително настроена!

Честито и на малките Стефчовци! Много да са здрави, послушни и да ви радват !

Боци, малкият е голям красавец и много прилича на батко си. Да са ти живи и здрави!  Hug

# 92
  • София, България
Привет от нас, Честито на именниците, да са живи и здрави (и мамите и дечицата)!!!
И нашия получи подаръци под много елхи, ама пак търси още!!!

Атракция, много хубава картичка, мерси!

Стефанийка, не са ли малки още за ски дребосъците  newsm78 И ние сме скиори и двамата (даже дядо Коледа ми беше оставил под елхата нови ски обувки) ама малкия ще го подкараме от догодина!

# 93
  • София
Радос, малки са за ски, ама кой ги пита   Crazy Кали ще я качим също около Нова година, пробно. Няма да я насилваме, тя засега има голям мерак. Правиме вкъщи сухи тренировки. На Стефи им пожелавам приятно пързаляне и чакам скиорски снимки  Hug
Ние с моят мъж преди малко се прибрахме, имаше ужасна катастрофа на Боровец със загинали и ми се развали хубавото настоение от деня...  Sad

# 94
Здравейте момичета,
Темата напредва, аз изпускам новини и клюкини, бремелинки, празници от ноември насам, но все не успявам да пиша. За жалост времето не стига за всичко.
Да започна с едно позакъсняло пожелание за Весела коледа и бъдете дарени с щастие, здраве и спокойствие , чааак до следващата Коледа, че и по-нататък  Hug
Коледата така здраво се е нанесла в нашия дом, че елхата ежедневно бива претърсвана  за още подаръци, коледните сладки и курабийки изяждани и един хитър поглед ме пита: а днес кой ще дойде....
Добре дошла и от мен на новата февруарска мама sisolinda.
Сега да споделя малко «градински» вълнения, нали Сашо е в 1-ва група вече. Не е при бебетата, както сам казва. Много съм доволна, засега. Поставянето му в конкурентна (в смисъл върастово) среда при по-големите според мен води до по-бързо развиетие. След като октоври всичите му другарчета отидоха в детска, защото са родени 2005, той бе започнал да се «вбебнява». Много се зарадвах като малко по-късно преместиха и него. В началото много плачеше и страдаше за песонала в яслата, искаше да ходи там , но свикна и сега плюсовете започват да личат. Ако не познавате професор Юлиян Вучков в ранна възраст, ние всяка вечер гледаме на живо, включително с песни и танци.....
Дядо Коледа задоволи и Сашовите желания - в градината Спайдърмен- прибра се безглав на втория ден, у дома –големи модели на МакКуин, Сали и Матю, всичките пеещи и светкащи, един влак с релси и гара и цял куп вредности. Някои вече пострадаха частично, на други едва смогваме на батерии. Нужни са ни и тапи за уши. От ден-два има нова страст – Хари Потър и дракони в най-различна форма. Мислех че ще го е страх, но в по-стряскащи моменти се сгушва в мен хваща ми лицето с две ръчички и казва „няма страшно аз те пазя, мамо!” . Снощи ми каза, че имам жълта коса и съм сладка .....
Ние сме „зимемразци” и въобще не разбирам студолюбието на скиорите......явно е фамилна черта, защото нашият дядо казва следното „Когото Бог намрази, го прави страстен скиор. Да пада да става да лази и да прегръща всеки бор...” Ако имах възможност всяка зима бих отивала някъде с палми....
Хайде много дълго стана .... да не досадя!

# 95
  • Пловдив
Момичета, включвам се набързо да ви пожелая:

Весело посрещане на НОВАТА 2009 ГОДИНА! Hug

harmony_broken, искрено се смях на твоят пост и ти съчувствам разбира се. При нас играчките са малко по-различни, много сме далече от Спайдър Мен и Маккуин. От Хари Потър пък съвсем, даже аз не мога да го гледам...но пък влакчета, коли, конструктори и всичко свързано с Мечо Пух и приятели обожаваме. Вчера обаче приятелите на Мечо Пух я "накарали" да си излее цялото шише с вода върху дивана и познайте - сега 2 дена сме без диван, докато изсъхне Rolling Eyes Малко преди това пък поръси и лаптопа с вода и още се суши. Crazy С тая вода голям проблем имаме - дали защото е водолей, много обича да разлива вода, да пресипва от канче в канче и т.н. Какво му става на това дете незнам, само бели почна да прави, а хич не ми се иска да се карам и да слушам ревове по празниците. Е, наоплаках ви се...Тук нямаме сняг, а така ми се искаааа...
П.П. И наистина Румяна къде се изгуби  newsm78 Трябва вече да е родила, дано всичко е минало добре. Praynig

# 96
  • София, България
Хармъни, включвай се по-често,  и аз всеки път се забавлявам искрено с твоите писания  Joy
Кате, и Деянчо, страшно обича да е до ушите във вода, да разлива, да пресипва, да мие чиниите (само ги преподрежда в мивката и прелива водата, докато стане мокър целия)

Аз вече се страхувам да не ни отпишат от детската ясла, дадохме бележка до 15,12,2008 и после забравихме да се обадим и да се уточним какво ще правим. Нашия сладуран сигурно ще е заточен на село и другия месец ... много е тъжно без него в къщи  Cry

Какви планове имате за новата година?!? Аз традиционно покрай всички празници се скапвам, никога нямаме никакви планове, ако решим пък нещо да се организираме, то става със страхотни усилия и гимнастики, и за този празник хич не сме се подготвили ... Дори не можем да сме си в къщи, защото ще си ходим при детенце и бабите му  Confused Весело посрещане на всички  Heart Eyes

# 97
О, за водата и аз имам какво да споделя - пълни си устата с вода и после я разпръсква силно. Взависимост дали надолу или нагоре има различно значение - нагоре правел дъжд, надолу гасял пожар. И това е поне по 100 пъти всеки ден. Друго забавление е да си мие колите като си полива със шишето на леглото или на килима.Подрежда ги една до друга и започва поливането.Миел гумите и джантите  Laughing

Весело посрещане на Новата Година на всички!
Hug

# 98
  • София
Привет, банда!

Как сте? Почнахте ли да приготвяте новогодишното похапване...? Аз имам да направя само баницата /с помощта на Рая естествено/, а половинката ще се оправя с основното ядене. Всичко останало е вече купено - салати, ядки, напитки, торти и т.н. Тази година ще сме си в нас. Мъжо иска поне една Нова година да си посрещнем в нас.

Радос - не знам как е във вашата ясла, но Рая не беше ходила повече от 6 месеца. нито бяхме се обадили, нито си бяхме платили февруарската такса...Не беше отписана. Взеха я октомври без проблем. Само й пуснахме нови изследвания.

Като ви чета за "игрите" на малчовците с вода, все едно Рая не е тази зодия. Тя обича да си мие ръцете и да се кисне колкото може повече в коритото, но поне не разлива вода играейки си.

Е, пожелавам ви весело посрещане на новата година. С по - малко пукотевици!  Wine Glass Nature Snowman

# 99
О, за водата и аз имам какво да споделя - пълни си устата с вода и после я разпръсква силно.
И Божидар е същия-все още му седи бебешкото шише с биба на масата, та като го подлепи-голямо преливане, миене на коли, кво ли не...

# 100
Da vi e chestita novata 2009 godina!Mnogo zdrave na vsichki,lubov i poveche shtastie vi pojelavame nie s Luchko1 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 101
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА,МАЛКИ И ГОЛЕМИ!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И УСПЕШНИ- КОЙ В КАКВОТО СИ ПОЖЕЛАЕ!
НЕКА НОВАТА БЪДЕ ПО-ДОБРА И СПОКОЙНА ОТ СТАРАТА!

# 102
# 103
  • София
Честита нова 2009 година!

Да сте живи , да сте здрави, весели и от щастие огряни!!!

# 104
Честита Нова Година!

Много здраве, щастие, любов и мир в семейството  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт