Коледата наближава, инат ФЕВРУАРСКИ продължава

• 16 629
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
Ей, Краси, много е красиво във Варна, супер ... Аз обикалям от няколко дни, търся ферма за Деянчо, мислите ли че е подходящо за наште малчугани, вие имате ли, децата забавляват ли се с тях!
Дикси / Митко подариха на Бужи за миналия рожден ден - чак сега се заиграва качествено с нея. Хубава играчка е  Peace Остава да намеря къде съм скътала животните. Аз гледах Лего - пак ферма, с влакче...релси, животинки, онази е дървена .

# 76
Здравейте момичета!
Отдавна не съм се появявала тук. Аз започнах работа отново, но само за поняколко часа, колкото да не е без нищо. Трудно ще е с двете, а за градини и ясли немога да мисля, много е скъпо и неоправдано с моята недобре платена работа. Харесва ми де си гледам децата и не ми се иска да ги хвърля на някоя гледачка, а аз да ходя да се трепя за жълти стотинки, които ще ми остават. По-добре засега да изкарвам малко, но да си стоя с децата.
Обсъждате подаръци. Аз вече ги купих, дори Маги получи една час от тях. Татко и и подари ски вчера и е голяма еуфория. Днес ходихме в парка да се учи. Завидно добре се справя за възраста си. Ето и снимков материал. http://media.snimka.bg/1633/009522127.jpg  http://media.snimka.bg/1633/009521879.jpg  поръчала си е още лап топ детски и шевна машина. Да видим дали ще слуша и ще си ги получи.
С подреждането на играчките май и при нас има подобрение, без да сме вземали драстични мерки. Почна да оправя като на игра, а аз и помагам. Дори се кара на Мони като почне да дърпа играчките и да разхвърля. Но мисля че всичко е на периоди. Веднъж слуша, после неслуша и пак така. Сега сме в затишие, не се оплаквам Laughing Спря и да тормози Монито след като една приятелка каза че ще вземе Мони в тях и няма да я върне и Маги се сепна нещо и каза че не я дава и била неината сестричка и стана пак мила с нея.
Atrakcia, Краси, много хубави снимки. Hug
Къде се загуби Руми, не е писала скоро.

# 77
Ех, Невенска, идваме на сняг  Laughing Стягай ските  Party

# 78
Наистина, колко много сняг  Party Уж, тези дни и тук го дават да понавали, пък да видим  Rolling Eyes

Руми, вярно се загуби  #Crazy Как си  newsm78

# 79
  • София, България
Привет,
 и аз да дам отчет за подаръците. На мъж ми - парфюм, на мама и тате - стол за компютър, на Дуди - ферма (намерих много хубави в Хепиленд - ето да я видите  http://www.kasidabg.com/ecoiffier-products_id-8367.html?osCsid=k … 72ah6m05mupi4ee94  ). На братлето - принадлежности за плуване .... а на цялата рода поръчах по една чаша със снимка на Деянчо и поздравителен надпис. Скъпичко удоволствие, но пак е по-евтино, отколкото да им купувам отделни подаръци ...Дано да са станали хубави, днес ще ида да ги взема  Praynig

Невенска, а все пак кой гледа децата докато си на работа  newsm78 Вие по българските традиции ли ще си празнувате или ще вземете нещо и от канадците.

Ей, Мама Нина, много хубаво ще си изкарате. И аз много обичам тоя начин на празнуване, много хора, песни, танци ... (абе като на сватба) ... А моя мъж не е голям привърженик и никога не сме празнували така  Sad То вярно, че е и много скъпо по заведенията  Confused

# 80
Привет мили мами и сладки душички   bouquet Hug  bouquet,
не ми остава никакво време ,но ви чета така се поуспокоявам малко Embarassed,
при нас нещата вървят добре Коки расте и дебелее, Боби расте и дивее Mr. Green ooooh!,
искам да ви пожелаем приятно посрещане на Коледа весела и щастлива, всеки да получи подарък от сърце за ,които тайничко си е мечтал!  Hug  Heart Eyes Hug
пуснах ви малко снимки във албумчето на Константин , ако желаете да го видите малкото дяволче!
всичко най добро   bouquet

# 81
  • София

Честита Коледа! Желая ви от всички хубави неща по много!

# 82
Chestita Koleda  mili mami i dechica,mnogo zdrave,lubov vi pojelavam i izjiveite nazabravimi migove po tezi prekrasni praznici newsm51

# 83
  • София, България
Честита Коледа и от нас, как мина празника, слънчицата одобриха ли подаръците. Нашия беше много въодушевен, но от бъдни вечер насам всеки ден пита: Нали, дядо Гойеда пак ше донесе подайъци?!?  Joy

# 84
# 85
  • София
Честито Рождество Христово!Желая Ви щастие, любов и най - вече ЗДРАВЕ![size]   santa2

Рая си получи бебето кукла, което пишка, ака, има памперс, биберон и т.н. Много е щастлива и на всеки го показва. Майка ми й даде малко нейни бебешки дрешки и само ме кара да го обличам и събличам. Да не говорим, че памперса ми вече не става за нищо.

За Коледа бяхме при нашите в Стара Загора. Изкарахме екстра, е ако не броим преяждането /нещо нормално за празниците/.
На нова година още не знам дали ще празнуваме в нас, или в приятели. Зависи дали половинката ще е на работа, и как точно ще е на работа.

# 86
  • БГ
ВЕСЕЛА КОЛЕДА, мили мами и сладки дечица!!!
НЕКА ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ
ДА ВИ СЪПЪТСТВАТ И ЗАНАПРЕД!!!

И при нас желанията са изпълнени - Дядо Коледа остави във всички къщи по нещо и Марти е страшно доволен - бормашина в комплект с инструменти, още от любимите кубчета за още по-големи строежи, писта с колички, кола с дистанционно и много лакомства. В яслата получи така желания трактор, а сега търсим и валяк!!! Бях му взела чудесен комплект от малки, но метални - багер, бетонобъркачка и камион, но след като го видях как се щура и се чуди кое по-напред да подхване се отказах да ги оставя под елхата и засега са резервен вариант за нова година.

Успяхме, макар и за кратко, да отскочим до Пловдив, за съжаление днес и утре съм на работа, така че радостта ни беше кратка.

Разгледах всички снимки и както винаги съм очарована от Варна, жалко че няма как да я посетим на този етап! По нова година ще сме на планина и смятахме да качим Марти на ски. nevenska, браво на Маги, надявам се и ние да постигнем същия успех.

botzi, имаш чудесно мъжко трио, да са ти живи и здрави, много да те обичат и да ти помагат!!!

Приятна вечер и весели празници!!!   bouquet

# 87
  • София
Честит имен ден на Стефко на Черешка и Стефко на Тонита 76! Честит имен ден и на Стефанийка! Бъдете много здрави и щастливи! 

# 88
ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА! МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ.
 santa2 Nature Snowman
Искам да честитя на именниците днес празника и да ви почерпя виртуално послучай именния ден на моя син Стефан.  Gift cook cook beer3 Wine Glass Искам да му пожелая да е мноогоо здрав и щастлив и да стане поне малко по послушен. Laughing

# 89
Честито на имениците! Живи и здрави!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт