Рибке, и нашите подаръци са още в магазина. Трябва да купя и подарък за детската градина, който ще остане в групата, трябва и подарък за под нашата елха...Но кога ще намеря време да пазарувам...и аз не знам.
А с твоята девойка е много забавно. И Рая казва, че имало някакъв Дени в яслата, с който са "били като женени". Единия ден даже ги сложили да спят в едно легло /и аз не разбрах защо, май пак не са стигали леглата/. Рая го целунала по устата, а той се засрамил и се завил до носа с одеялото. После пък той понечил да я целуне, ама тя се завъртяла и той й цункал носа. Баща й й казва, че ще му скъса ушите, на този келеш, дето налитал на дъщеря му /макар, че подозирам, че Рая е тази дето налита/, а тя му вика "Нееее, той слуша".
Радос - как сте в къщи? Деян оправи ли се?
Май отдавна не съм се вясвала, ама времето нещо напоследък не ми стига и незнам колко още дълго ще издържа на тези обороти?!?

Хубаво е, че всичко си споделя все пак ... дано не изгубят доверието си към нас малчовците и да продължат да ни споделят така
Иначе Деянчо е добре вече (след Метилпреднизолона /урбазон/). Сега сме го пратили на село и до Нова година поне ще го виждаме само през почивните дни. Искаме да му ограничим всякакви контакти, за да закрепне малко, че сега вече ако пипне нещо и сигурно ще го довърши, много им била крехка имунната система след всички тия лекарства дето се изпиха 
Мен най ме е яд, че Деян ще пропусне тия седмици в яслата, точно заради тия преживявания - дядо Коледа, програми, стихотворения, подаръци ... ама няма как. ЧРД на вашто тати, жив и здрав, да се грижи за вас и да се обичате

Тия дни ще се поразходя из магазините...
полудявам направо-ще си счупя краката някой ден (особено частите на строителя...)Какво ли не съм опитвала-АБСОЛЮТНО ВСИЧКО СЪМ!Е само чувам-"Доб,е бе,сега....само да.... 
/някои са успели, а за другите се моля всеки ден
И при нас с пребирането на играчките е голяма мъка.Аз ги прибирам понеже моя звяр отказва.Според мен няма смисъл да се ядосвам,всичко с времето казвам аз.
Досега сме били само на Коледа,а на нова година сме извън града.Но тази година нашият тати държи да сме си вкъщи с тайфата