Коледата наближава, инат ФЕВРУАРСКИ продължава

• 16 632
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добро утро!

Рибке, и нашите подаръци са още в магазина. Трябва да купя и подарък за детската градина, който ще остане в групата, трябва и подарък за под нашата елха...Но кога ще намеря време да пазарувам...и аз не знам.
 А с твоята девойка е много забавно. И Рая казва, че имало някакъв Дени в яслата, с който са "били като женени". Единия ден даже ги сложили да спят в едно легло /и аз не разбрах защо, май пак не са стигали леглата/. Рая го целунала по устата, а той се засрамил и се завил до носа с одеялото. После пък той понечил да я целуне, ама тя се завъртяла и той й цункал носа. Баща й й казва, че ще му скъса ушите, на този келеш, дето налитал на дъщеря му /макар, че подозирам, че Рая е тази дето налита/, а тя му вика "Нееее, той слуша".

Радос - как сте в къщи? Деян оправи ли се?

# 61
  • БГ
Привет и от мен!!!    bouquet    Май отдавна не съм се вясвала, ама времето нещо напоследък не ми стига и незнам колко още дълго ще издържа на тези обороти?!?

Марти миналата седмица беше с бронхит и естествено пропусна яслата, да е жива и здрава майка ми, отново откликна и си го гледа цяла седмица, а аз нямаше как да отсъствам от работа. Разминахме се без АБ, само със сиропи, тази седмица ще е на хомеопатия и дано устискаме, че в петък Дядо Коледа ще е в яслата!   Laughing  Взех за яслата таткор (трактор), защото в стихотворението, което ще казва се иска точно това!!! Снощи му показах миналогодишната снимка, от яслата, на която е разплакан в скута на дядо Коледа и той ме пита "той защо плаче", аз му обяснявам, че "сигурно го е боляло коремчето", а той ми отговаря "е, сега няма да боли!", дано този път не се изплаши, че и на тази снимка да е разплакан.

В събота ни беше фирмения годишен купон, не вярвах, че ще се справя с организацията и реализацията му, но всичко си вървеше по график и в крайна сметка си изкарахме чудесно, посрещнахме и изпратихме колеги от други градове, с някои дори не се познавахме, а всеки ден си говорим по телефоните.

Днес татито ни има РД и довечера пак сме на ресторант, той не знае и искрено се надявам да не го разочаровам. Освен в неговата, почерпка има и в моята фирма, а Марти като ни видя сутринта с пълни чанти, поиска и той да занесе в яслата. Голямо шоу бяхме сутринта госпожата приема бележката от доктора, чантичката с пижамата и при вида на втората чанта и почерпката в нея се изумява, а Марти щастлив подскача "тати има рожден ден" и го повтаря 100пъти!!!  Grinning

Катерина78, много сладък аватар! Честита ви нова придобивка, сега ще имаш постоянна връзка с нас!

Хайде, чао от мен, с пожелания за приятен ден и успешна нова седмица!!!   bouquet

# 62
  • София, България
Привет и от нас  lovekiss

Иринополис, голям купон е у вас, гаджетата вече навлизат с пълна сила във филма  Joy Хубаво е, че всичко си споделя все пак ... дано не изгубят доверието си към нас малчовците и да продължат да ни споделят така  Tired Иначе Деянчо е добре вече (след Метилпреднизолона /урбазон/). Сега сме го пратили на село и до Нова година поне ще го виждаме само през почивните дни. Искаме да му ограничим всякакви контакти, за да закрепне малко, че сега вече ако пипне нещо и сигурно ще го довърши, много им била крехка имунната система след всички тия лекарства дето се изпиха  Weary

Стефанийка и у вас е голям купон  smile3521 Мен най ме е яд, че Деян ще пропусне тия седмици в яслата, точно заради тия преживявания - дядо Коледа, програми, стихотворения, подаръци ... ама няма как. ЧРД на вашто тати, жив и здрав, да се грижи за вас и да се обичате  bdbaloni

# 63
  • Варна
Здравейте,мацки! Hug
И аз не съм се вясвала скоро-нямах никакво време тия дни...Малката беше болна,но пак се спасихме от антибиотици благодарение на изопринозина! Praynig
Още не съм купувала никакви подаръци(е,аз наскоро получих за рд-то си,мъжът ми и той 2 седмици след мен  Grinning) за КОЛЕДА!А време не остана ooooh!Тия дни ще се поразходя из магазините...
Малката дивачка ме побърква с това неприбиране на играчкитеееее #Cussing outполудявам направо-ще си счупя краката някой ден (особено частите на строителя...)Какво ли не съм опитвала-АБСОЛЮТНО ВСИЧКО СЪМ!Е само чувам-"Доб,е бе,сега....само да.... ooooh!Вашите човечета как са в това отношение?
Желая ви само усмивки!  bouquet

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 22:33 от sisolinda

# 64
Сисолинда, като чета думите ти и си спомням моите реакции с първото детенце. Много й се сърдех, връзвах й се, но в крайна сметка нямаше ефект. Единственият начин е да се дава пример, със всеки изминал ден човечето копира нашите навици и започва да ги придобива, няма друг по мое мнение и опит  Mr. Green  Малката ми дъщеря, особено напоследък, забелязвам, че е започнала да спазва някои правила - знае, че не обичам чорапи да се хвърлят за пране наопаки, знае къде си държа четката за коса /и днес ми я прибра от бюрото на мястото й  Mr. Green / и такива някакви битови подредби. Каката и досега ми е доста разхвърляна и обикновено предпочита да не си играе с играчките, че да не й се налага да ги прибира после  hahaha

Гледах досега Шоуто на Слави за двойките с репродуктивни проблеми и поредната нескопосана депутатска глупост  ooooh! Ще го оставя без коментар.... Оказа се, че около мен вече има 5 много близки за мен хора, които са с подобни проблеми  Cry  /някои са успели, а за другите се моля всеки ден  Praynig Господ да ги дари с дечица/.
Отивам да подремна, че ще ставам рано! Лека нощ!

# 65
  • София, България
Сисолинда, тая война е предварително загубена. Прибираме ги заедно. Той ми помага, или аз на него, или казвам: Дай да ги приберем, да има място после да играем на ... коли например. И прибираме ... Еднакви зодиийки са ни децата, сговорчиви трябва да са горе-долу.

Рибке, и аз имах 5-6 приятелки с такива проблеми. Повечето успяха слава богу и сега имаме здравички и хубави бебоци. Останаха още една двойка, за която се моля да успеят  Praynig Те май мислят и за осиновяване, хубави, млади хора, дано бог да им прати детенце.

# 66
  • Варна
 ooooh!Аз като започна да й помагам,се оказва,че АЗ прибирам всъщност!Стои и ме гледа ей така Mr. Green LaughingАко й кажа да ми помогне нещо в домакинството(да нарежда дрехи върху сушилник мноого обича)явно представлява интерес за нея и ми помага,но тия играчки....Баща й ги е събирал и й е казвал,че ще ги даде всичките на някое дете,което си няма и което ще ги прибира и ще се грижи за тях,а тя-Айде дай ги на дуго дете! Mr. Green

# 67
Здравейте,банда! Grinning
Браво на всички дечица,които вече са оздравяли и дано вече да няма разболяващи се,че идват най-хубавите празници.Та по този повод да ви се оплача,от вчера сме отново в карантина.Този път скарлатина.Дадоха на всички деца бележка за педи да ги прегледа.Тази сутрин минахме през педи и засега сме добре.Изписа да пием пет дни Оспен и да се надяваме,че ще се разминем.В петък ще е и нашето тържество.Чакаме го с нетърпение.И те ще казват стихотворетие,Чечо да бърза да го казва и направо го изпява.Непрекъснато му повтарям по бавно ама той си знае неговото.Ще им подаряват на момченцата полицейски джип,а на момиченцата някакви кукли.За тази година ще му е последно ходенето тази седмица после чак догодина.Смятам да си го гледам по празниците.Водих го предната събота да послещаме дядо коледа на летището понеже там имаше тържество.Беше много щастлив,защото ходихме чак до самолета да го посрещаме,имаше куклен театър и подаръцииииииииии.Така се превъзбуди,че чак не можа да спи после. Joy Аз вече купих част от подаръците,другата част до края на седмицата ще трябва да ги купя,че после няма кога.Тази година ще сме скромни откъм подаръци,няма  как. Simple Smile И при нас с пребирането на играчките е голяма мъка.Аз ги прибирам понеже моя звяр отказва.Според мен няма смисъл да се ядосвам,всичко с времето казвам аз. Grinning
Мамета,вие къде ще сте по празниците? Ние за първа година в къщи и на двата повода. Sad Досега сме били само на Коледа,а на нова година сме извън града.Но тази година нашият тати държи да сме си вкъщи с тайфата Cry Cry/всичко ще е на мойта глава/ и за първа година ще празнуваме с Чечо. Joy Хайде,че сигурно ви досадих,пак ще пиша. Hug

# 68
  • Варна
Ние 2 години си посрещаме с детето Нова година и Коледа-с приятели и роднини,но сме си вкъщи поне до 12(в новогодишната нощ)Тази година на Коледа ще сме при моите родители(живеят в др град близо до Варна).Живеят в еднофамилна къща,където на единия т етаж е баба ми, на др.чичо ми и семейството му и на 3-тия са нашите.Много е весело винаги защото сме пълна къща-братовчеди,внуци и т.н.Баба ми умира от кеф като се съберем! Grinning
Иначе Нова година ще я посрещнем тук във Варна,понеже се нанесохме в нов дом и трябвало първата година да си я посрещнем вкъщи!Пак с приятели в приятна компания!

# 69
  • София
Честит рожден ден, Игси! Жива и здрава да си и много успешни сделки да имаш в туй кризисно време!  Laughing newsm59

И аз почти съм готова с подаръците, вчера ходих и до Джъмбото, имаше над 1000 човека сигурно и нито едно дете  Laughing

Тони, дано леко да я изкара и до празниците да е здрав Чечо!  Hug

Олимпия, как е положението при вас, излизате ли на разходки, спокойно ли е във вашия квартал? Като гледам репортажите и ми настръхва косата  #Crazy

Приятна вечер лейдис!  bouquet

# 70
Привет!Все попрочитам по малко, но не пиша, да не вярваш.
ЧРД , Игси, много здраве!   bouquet
Бужака се задържа здрав почти 2м, после изкара ангина предната седмица, сега е със зверска кашлица, прихваната от нас.Като цяло се развива ОК.
На дневен ред са тържества в ясли, ще го водя и при мен в училище.
Сега снимки , клип 1, клип 2
С подаръците почти съм готова, остана основния за Коледа, иначе всякакви дребни съм му накупила.
Хубав ден на всички  Hug

# 71
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Игси! (на патерици) Да си жива и здрава, много щастлива и обичана мама!

Ооо, Бужака пак болен! Sad Да оздравява, че празници идват!  Grinning

Миналата събота обикаляхме по магазините за играчки и от толкова народ нищо не можах да харесам, само се изнервих. Нали уж нямали пари, пък магазините пълни - възрастни, деца, бебета. Мамо, искам това! Я виж онова! Абе направо лудница  ooooh!
Таткото мина през седмицата и купил каквото харесал, аз не можах да се измъкна от работа, така че поръчах през нета туй онуй и това ще са подаръците. Все пак и за РД-то трябва да останат идеи  Wink

ooooh!Аз като започна да й помагам,се оказва,че АЗ прибирам всъщност!Стои и ме гледа ей така Mr. Green LaughingАко й кажа да ми помогне нещо в домакинството(да нарежда дрехи върху сушилник мноого обича)явно представлява интерес за нея и ми помага,но тия играчки....Баща й ги е събирал и й е казвал,че ще ги даде всичките на някое дете,което си няма и което ще ги прибира и ще се грижи за тях,а тя-Айде дай ги на дуго дете! Mr. Green
Това все едно че аз съм го писала (то в предишните теми бях писала наистина по този въпрос де Wink). Реших да се включа, за да кажа как се справихме, защото има явен напредък. След като 2-3 дена с молби нямаше никакъв ефект, взехме 3 чувала и "изхвърлихме" всичко, което не беше прибрано. Въобще не рева, никаква реакция, даже викаше "Хвърляй!". Обаче на следващия ден почна всичко да си го прибира и то без никой нищо да казва, за да не го изхвърлим. Мина време забрави, пак не искаше да прибира и пак извадихме чувалите, обаче с мрънкане и реване всичко си прибра и после доволна каза "Ей нищо не можа да изхвърли мама" Laughing Аз от време на време подхвърлях, че дядо Коледа ще й върне играчките, ако му се помоли и обещае да ги прибира. Да, ама миналия петък бях на фирмено парти и таткото не издържал да я гледа сам и без играчки и казал "Ако обещаеш да си послушна и да си прибираш играчките, ще помолим джуджето на дядо Коледа да ти ги върне". Върнал й ги е, но всичко се прибира, за да не ги вземе пак джуджето  Grinning

Лек и спорен ден!  bouquet

# 72
Здравейте, мамета!
Честито ви Игнажден, внимавайте какви гости каните днес, че какъвто е госта такава ще е годината.  Wink
Честит рожден ден, Игси! Жива и здрава да си и много обичана!
Атракция, много са хубави снимките!
И аз искам да ви пусна малко снимки, да видите как е украсен нашият град, много е красиво, от снимките не е чак толкова ясно, но все пак се вижда част от прелестта. Вчера децата имаха тържества и после ги водихме да ги снимаме, бяха много щастливи, Мони каза, че дядо Коледа не бил страшен, той му казал стихче, а добрият старец му подарил кола. Каката е разкъсана между това дали да вярва или не. Много е смешна какви заключения си вади и как само разпитва и й светят очичките, аз й казвам, че щом го дават по новините сигурно съществува и тя се чуди та чуди. Обаче е бая хитра, каза, че щом и родителите купували  и Дядо Коледа подарява значи трябва два еднакви подаръка да получи.
Хайде весел ден!
Опс, забравих да добавя линка  Embarassed
 http://s150.photobucket.com/albums/s111/krasykm06/nova%20godina/

# 73
  • София, България
Ей, Краси, много е красиво във Варна, супер ... Аз обикалям от няколко дни, търся ферма за Деянчо, мислите ли че е подходящо за наште малчугани, вие имате ли, децата забавляват ли се с тях!

# 74
Privet mameta  bouquet
Ne mi ostava vreme da pisha pokrai tezi praznici i po-tochno podgotovkata im,i na rabotata sme dosta busy,horata pazaruvat kato za posledno,banici,karlovski lukanki,'Moreni" i mnogo drugi neshta.Tuk se pochita mnogo Koledata,ne chak tolkova Novata godina i zatova magazinite sa palni s hora,nie slojihme elhata,no ne moga da ostavq ot sega podaracite,zashtoto Luchko shte gi iska po-rano,a az iskam da si gi otvrqme na samiq 25.12.,napravihme ogromna elha(shte vi pratq po-kasno snimki).Tuk poznatite,koito iskat da podarqt podarak na decata gi nosqt nqkolko dni po-rano,za da se ostavqt pod elhata i na praznika se otvarqt.Luchko veche ne izdarja i otvori 2 ot tqh,mnogo beshe shtastliv,neznam kato vidi vsichkite drugi kutii pod elhata ..kakvo shte bade :35:Za Noiva godina shte hodim s drugi balgari(okolo 70 choveka)v edin turski restorant,nadqvam se da bade hubavo.Shte zaberem Niki s nas,a Luchko shte bade s bab si v kashti,malko mi e gadno ,che shte go ostavq,no i nie imame nujda ot malko svetski jivot,osobeno tuk...
Tuk ima mnogo snqg,vchera se bihme s topki,tarkalqha se po snega,golqma igra padna,shet se opitam da vi pokaja snimkite (ako ne stane te s v albumcheto),
Radost,neznam za kakva ferma tochno govorish,no Luchko iam  mnogo jivotni i te sa mu lubite igrachki,krava,konche,....i dr.mnogo se zanimava s tqh,dori si mislq da mu kupq podobni oshte,za da go zalajem za Nova godina,pritesnqvam se che shte plache,kogato izlezem Embarassed
haide chao vi i do skoro Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт