Отговори
# 15
  • Ботевград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС! С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО  ЗДРАВЕ, ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И МНОГО БЕЗГРИЖНИ ИГРИ, ПОДАРЪЦИ И УСМИВКИ   newsm59 nbirthday newsm38  ura  bigdance2 newsm18  Party Time  costumed034 Tada newsm18  Party Time

SANTANGELA Злати е точно същата, както и ти описваш. От 1 година стои 11 килца и не мърда  Rolling Eyes иначе си има апетит, прояде вече плодове, кис. мляко не обича, супи яде, кухня яде, но не наддава. В същото време кипи от енергия, по цял ден тича и прави бели  Joy hahaha  Crazy така че не се притеснявам  Hug

Петя Честит празник! Да си жива и здрава, винаги обичана и обичаща и много щастлива  Hug

Дени, темичката е прекрасна. Благодаря
Специално кафе от мен за теб  Hug

# 16
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНИКА АЛЕКС!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ВЕСЕЛ!!!     ВЕРЧЕ, ЧЕСТИТО И НА ТЕБ!!!  Hug

ПЕТЯ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! БЪДИ МНОООГО ЗДРАВА, ВИНАГИ ЗАОБИКОЛЕНА ОТ ЛЮБИМИТЕ ХОРА И ОТ ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!!!

# 17
Честит рожден ден на чаровния Алекс!
Нека расте здраво, щастливо и безгрижно дете!

Верче, да ти е жив и здрав малкия мъж!

Честит рожден ден, Пете!
Пожелавам ти здравето, щастието, любовта, приятелството и разбирателството да бъдат твой спътник!
Весел празник!

Честит имен ден на всички малки и големи, които празнуват днес!
НАЗДРАВЕ

Момичета, карате ме да се изчервявам! smile3525 Благодаря ви! newsm51
Искам да кажа, че съм много затруднена в купуването на подарък за общия РД Thinking Ето на, днес пак ходих в няколко магазина и ...нищо Sad

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 12:24 от Дени4ka

# 18
Честит рожден ден на Алекс!   bouquet Да расте все таково умно и будно момче, да е много здрав и щастлив   bouquet!
Честит рожден ден, Петя   bouquet! Да си жива и здрава, винаги обичана и желана   bouquet!
Честит имен ден и на всички именици   bouquet! Да си носят името със здраве! Оля, да ти е жива и здрава именичката   bouquet!

# 19
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС!!!!!!!!!!! ДА ПОРАСТНЕ ГОЛЯМ МЪЖ!!!!!!!!!!! newsm59  Gift newsm59

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПЕТЯ!!!!!!!!!!! ЕДНА ГОЛЯМА НАЗДРАВИЦА ЗА ТЕБ!!!!!!!!!!!!!! nbirthday cheers nbirthday

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!!!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
[/color]

Малко остава до срещата. Дано устискаме, че с тази ясла вече ми дойде до гуша. Ники ходи 2 дни и от днес се събуди с лека хрема. Може и от зимната разходка вчера да е. Да не обвинявам яслата за всичко.

Вие сме в трескава подготовка за РД. Чудя се да нося ли нещо в яслата? Какво е разрешено? newsm78

Решихме да го кръщаваме в Дряново. По този повод да ви запитам - имане ли нещо против да поканим нашите кръстници на общия купон?

# 20
  • Отвъд алеята зад шкафа
Запис.

# 21
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПЕТЯ

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС

Дени -темата отново е страхотна

# 22
Честит рожден ден на рожденниците Алекс на Верчето и Мая на Ирина Simple Smile
Честит имен ден на Кати на Оля и .. още Кати-та ако има и на тях Simple Smile

# 23
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС И МАЯ НА ИРИНА!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ПОЖЕЛАВАМ ИМ ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!!!
ВЕРЧЕ, ИРИНА ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЕТЕ!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОГО ЛЮБОВ!!!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!

# 24
Верче, честит Рожден Ден на Алексчо!!!
Да ви е здрав, да расте умно и щастливо дете! Да ви носи много радост!

Верче, за тебе нежен букет
Петя, Честит  Рожден Ден и на теб!
Бъди здрава и много щастлива! Весел празник и много изненади!

Честит Имен Ден и на малката Кати! Да е здрава, палава, щастлива!

# 25
Честит рожден ден на Алекс!Да бъде здраво и усмихнато дете!
  Честит рожден ден,Петя!Здраве и успехи във всяко начинание!
Честит имен ден на всички празнуващи!

# 26
Аууууууууу, срамота!
  Честит рожден ден и на сладката Мая   bouquet! Да е жива и здрава и дано трудностите вече да са зад гърба и и да се радва на едно прекрасно детство изпълнено с много смях и игри   bouquet!

# 27
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИЯ АЛЕКС!НЕКА РАСТЕ ЗДРАВО И БУДНО ДЕТЕ,МНОГО ВЕСЕЛИ И НЕЗАБРАВИМИ ДЕТСКИ ИГРИ МУ ЖЕЛАЕМ!
ВЕРЧЕ,ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ПОРАСНАЛИЯ ВЕЧЕ МЪЖ!САМО РАДОСТ ВКЪЩИ ДА ВИ НОСИ!
ПЕТЯ,ЧРД!БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО,МНОГО ЩАСТЛИВА!БЪДИ ОБИЧАНА И ЖЕЛАНА СЪПРУГА И НАЙ-ДОБРАТА И ВСЕОТДАЙНА МАМА!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!САМО С ДОБРО ДА СЕ СПОМЕНАВА ИМЕТО ИМ!  bouquet

# 28
Честит рожден ден на всички рожденици, които съм пропуснала!
ЧРД, Алекс! ЧРД, Мая!

# 29
  • София
Мили приятелки, благодаря ви за пожеланията за моя малък рожденик!!! Много мило ми стана и се радвам от сърце, че ви има до мен в този прекрасен за мен момент. Почерпете се за здравето на Алекс!!!

Честит рожден ден и на чаровната Мая, и на Петя!!! Честито и на днешните именички!!! Весело прекарване на празника и много щастие и здраве на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт