Отговори
# 270
Мишеееееееееееееееееее,уникални снимки!Никъде не видях "свръхтлъсто"джудже,ВИДЯХ една прекрасна щастлива снежанка с три малки и едно по-пораснало джуджета!Нямам думи да опиша колко много ви се радвам!!! Hug Hug Hug Hug Hug-по една за всички от нас!!!
Хубав ден на всички!

# 271
Мишенце, очакването си е струвало  Heart Eyes Hug. Всеки път като погледна русата косичка на принцеса Анна, я сравнявам със златото и коприната- прекрасна е!!! Да е здрава и послушничка ти желая...  А, много сте хубави всички Коледковци, и малки и големи!!!  Heart Eyes Wink

# 272
Мишенце,страхотни сте,цялото семейство ви грее от щастие.Важното е,че всичко е минало вече .На теб пожелавам бързичко възстановяване,а Анна- сладурана да папка много и да е супер кротко бебе Hug Hug Hug.Страшно хубави джудженца сте Hug Hug Hug.

# 273
  • София - Дианабад
Мише,  страхотни сте всичкииииииииииии! Да ги нацелуваш малките джудженца! А малката принцеска е много сладка и очарователна  Simple Smile.

# 274
  • София
Мише като прочетох разказа ти за раждането направо настръхнах, но пък като видях снимките разбрах, че както казват хората струвало си е на 100 % Hug Hug HugСтрахотно семейство сте - всички сте чудесни. И ти, и таткото и трите ви прекрасни дечица Hug Hug Hug След тези снимки ми се приповдигна настроението и наистина ми стана коледно и празнично, за което ти благодаря от сърце  bouquet

# 275
Здравейте момичета!

Мише, страхотно семейство сте! Снимките са разкош  Hug

Момичета ние довечера сигурно пътуваме към бабите и няма да ни има доста време. По план ще се връщаме на 04.01. Затова от сега искам да пожелая:

Да имате най-хубавите подаръци, най-вкусната трапеза и най-приказната Коледа.
Годината, която се задава  с шепи радост да раздава, да бъде мирна, плодовита и за вас да е честита!
Много здраве пожелавам на малки и големи, незабравими мигове по празници! И не само ...

# 276
  • София
лелеее писах, писах и се затри ooooh!
айде наново
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МИШЕТО И ВЕНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НА АННА И ИВАН ПОЖЕЛАВАМ ДА СА МНОГО ЗДРАВИ ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!!!!!!!!!!!! ДА СЛУШАТ МАМА ТАТИ И БАТКОВЦИТЕ!!!!!!!!!!!!!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!!!!!!!!!!!!МНОГО ХУБАВО ПОСРЕЩАНЕ НА КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА!!!!!!!!!!!!ПОЖЕЛАВАМ ВИ ИЗПЪЛНЕНИ С ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ ДНИ И ДА СЕ ЗАРЕДИТЕ С ЕНЕРГИЯ ЗА НОВАТА ГОДИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мише, още не съм разгледала снимките, защото нямам достъп до сайта, но от отзивите тук разбирам, че са прекрасни, в което не съм се и съмнявала Hug Да нацелуваш "домашните" джуджета и най-вече прекрасната АННА  love001  love001 Радвам се, че всичко е минало благополучно и ти желая бързо възстановяване.  bouquet

Ние сме добре. Утре пътуваме за Разград и ще останем там за Коледа. За съжаление на 29 и 30 съм на работа Rolling Eyes
Аз бях малко болна тези дни, но покрай ходенето на работа и коледните партита Mr. Green не го усетих.
Ники е добре. Този месец не сме го пускали на ясла и резултатът е налице. Понапълнял е доста Mr. Green Вече бърбори много. Знае няколко книжки наизуст. Любимите са му Мързелан и Мързеланка, Медената пита (Баба Меца е съдита, че синът и няма пита/ Баба Меца е сърдита, че синът и без да пита - превод), За джуджетата (Снежанка и седемте джуджета),Тотарака в чизми (Котарака в чизми).

Пускам снимки от РД на Ники. Късно Embarassed, но............
http://picasaweb.google.com/KMNYordanovi/NIKI_RD2?authkey=NiHna56tyJc#
ето една представителна извадка. С детето на кумовете опустошиха една торта

http://lh6.ggpht.com/_IQ5DbGLMFLI/ST2Y4ebL4FI/AAAAAAAAAQw/wsrzyC … IKI%202%20116.jpg

# 277
Страхотна хубавица е Ана! Да ти е жива и здрава, Сбъдваща мечти! И още много мечти да сбъдваш и да ти се сбъднат Simple Smile И Румен много хареса бебето, сочи с пръст, гледа и се хили Simple Smile
Вени, честит ти новоизлюпен младеж. Да е послушен, да си хапва, да е здравичък и мноого да ви радва Simple Smile
Крео, голям купон е бил този рожден ден!
Аз не съм писала отдавна. Гледам, че си говорите за памперси. От края на лятото аз окончателно махнах всички памперси, с изключение на нощния, защото се случва да пишка през нощта. Буден ли е обаче, си казва. В интерес на истината от яслата много ме подкрепиха, неговите сестри са по-възрастни и не са много привърженици на памперсите, та бяха съгласни да нося повечко дрепи за смяна. Но инциденти имаше рядко, вече няма изобщо. Иначе детето свикна с яслата, яде напълно самостоятелно, опитва се и да се облича сам (с променлив успех), но доста боледува. Както досега не знаех какво е болест, така сега през седмица е болен. В момента пак кашля, при това се чуват единични хрипове, та правим постоянно инхалации, защото не искам да давам антибиотици. Истина си е, че яслата е инкубатор. Но нямам избор. Първият работен ден на януари пък трябва да подавам молба за градина, дано не стане фал, че незнам какво ще правя иначе.
Румен не разбира още каква е функцията на дядо Коледа. Не му беше интересен стареца (идва в моята работа), но подаръкът взе Mr. GreenДаже имаше пререкания кой от двамата да го носи после. Битката спечели...той Simple Smile
За говорене - не говори много, но има определен напредък. Не мисля да се притеснявам за това. Ако нямам време да пиша повече, ви пожелавам весело прекарване на Бъдни вечер и на Рождество, много радостни мигове, хубави подаръци и мнооого почивка. Всички имаме нужда.

# 278

Общи условия

Активация на акаунт