Отговори
# 225
  • София
Вени, да ти е честито новото бебе!!! Да е жив и здрав малкия юнак Иван!!! Да расте силен и умен и много да слушка и папка!!!

Честито и на всички именници!!! Май си имаме много Simple Smile

# 226

Вени, честито втора рожба Иван!!! Да расте здрав и силен, да има много късмет в живота и да ви радва! ДА е заобиколен от много любов и топлина!!!

А на тебе кураж и много да ти помагат!!! Бързо възстановяване!

# 227
ЧЕСТИТ СЛАДУР ИВАН НА ВЕНИ!!!! ДА Е ЗДРАВО, СПОКОЙНО И УСМИХНАТО БЕБЕ!

НА МАМА ВЕНИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

# 228
ЧЕСТИТА МАЛКА КУКЛИЧКА НА МИШЕТО!НЕКА РАСТЕ ЗДРАВА, КРАСИВА И ОБГРИЖВАНА ОТ БАТКОВЦИТЕ, ДА Е ВИНАГИ ЗАСМЯНА И МАМИНА ОТМЯНА!

ВЕНИ, ЧЕСТИТО ТИ ВТОРО ЮНАЧЕ, МИЛА!НЕКА РАСТЕ ЗДРАВ, СИЛЕН И ЖИЗНЕРАДОСТЕН И ДА ДОНЕСЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ УСМИВКИ В СЕМЕЙСТВОТО!

МИШЕ, ВЕНИ, ЧАКАМЕ ВИ СКОРО В ОТБОРА!ЖЕЛАЯ ВИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ  Hug

На бързо да се отчета...ние сме добре, но време почти не ми остава.Вясвам се в чата от време на време, а тук успявам само да ви изчета  Embarassed Но все повече влизъм в ритъм и успявам да нагодя режимите на двамата, така че се надявам скоро да имам повече време да пиша.

Теа много е пораснала на височина, чак изглежда отслябнала.Вече много говори и прави изречения и всичко повтаря.
За сметка на кака си Мони качи втория месец 1 400 гр.Та вече е 5 600 гр и 60 см.Много бързо ми порасна бебчето, еййй  Laughing

Днес сутринта заминавам за Лондон с Митко и ще се върна в петък веччерта.Ходи ми се, ама така ми е мъчно за децата  Cry макар и само за два дни.На Мони съм му приготвила "консерви"  Wink тоест кърма във фризера, та майка ще го храни с шише.А аз там ще се цедя и ще хвърлям, но се надявам за ден и половина да няма проблем .

Лека нощ, момичета!   bouquet

Лека нощ от мен!

# 229
  • Бургас
ВЕНИ, ЧЕСТИТА ТИ РАДОСТ!НЕКА МАЛКИЯ ИВАН Е МНОГО ЗДРАВ, ПОСЛУШЕН И ИГРИВ!МНОГО ДА ВИ РАДВА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО, НАЙ-ВЕЧЕ БАТИ ДАРКО!

# 230
ВЕНИИИ, ЧЕСТИТ ТИ СИН - ИВАН !!! stork-boy ДА Е МНОГО ЗДРАВ, МНОГО СПОКОЕН, МНОГО ЛЮБОЗНАТЕЛЕН, МНОГО УСМИХВАЩ СЕ !!!
НА ТЕБ, МИЛА, БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И МНОГО РАДОСТНИ ЕМОЦИИ С ТРИМАТА МЪЖЕ !!!
smile3525

# 231
             love001ВЕНИ,ДА ТИ Е чЕСТИТ,  ЗДРАВ И ПОСЛУшЕН ВАНКО,ДА ВИ НОСИ САМО РАДОСТ И ГОРДОСТ  love001 
    Ивиче,по повод бебешкия пубертет щях да ти звънкам днес!Моя ПУБЕР ми изкърти латекса на централно място в хола!И  на моята глава и хрумна великата идея да нарисувам нещо там,понеже ремонта го планираме чак есента,та до тогава трябва някак си да залича белезите от "синдрома на 3-годишните".Взех акварелна боя-тъмна керемидена,та щях да те питам дали един ден като реша да сменя латекса няма да избие тая боя.Ама вече е късно-мацах,мазах абееее.....май стана хубавичко. smile3515
     Та за тоя синдром мислех,че е само при нас ,ама малко ми поулека като чувам,че има и други страдащи.По повод играчките ,вчера от 8.30 до 22.30ч сме се карали да си подреди играчките ЕИИИ ГОЛЯМ ИНАТ-дадох любимата му котка на баба Ягода(баба Яга) И КАТО РЕВНА ТРЕПЕРИ,ПОчЕРВЕНЯ И КАКВО ЛИ НЕ обаче не си прибра играчките-СКОПРИОН.Т веднага щом заспа взех крайни мерки-всичко в торби и в мазето-няма никаква играчка-КРАЙ
     Толкова сме го пренаситили и отрупали с играчки ,че вобще не ги оценява,а днес просто има късмет ,че Коледа ще идва в яслата ,та ще има нова играчка.
      Още много ми се пише ама ще ви досадя та за това ще спирам!!!
        А ЕТО ГО И МОЕТО ТВОРЕНИЕ:http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9460543
    цункам ви

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 13:28 от klukarkata

# 232
Здравейте момичета и момчета, може ли с двугодишно закъснение да се запиша във вашата весела компания? Вече познавам някои от вас на живо и реших да се присъединя. Малко късно, ама по добре късно отколкото...по късно.
Аз съм Ива, дребния звяр от подписа ми е Александър, роден е на 30.10.2006г. И Алекс го тресе пубертета и в комбинация, че ходи на ясла, картинката в къщи е интересна. Ще ми е полезно да прочета как се справят "наборите".  Grinning

# 233
Шаманката, добре дошли с Алекс!

# 234
  • София
Вени честита радост миличка!!!  Да е жив и здрав малкия Иван!!!:bouquet:  bouquet  bouquetНевероятна си до последно и с двете момчета не спря да работиш Hug

Клюки адмирации за творението. Браво на теб много ми харесва Hug Hug Hug

И Алекс го тресе пубертета и в комбинация, че ходи на ясла, картинката в къщи е интересна. Ще ми е полезно да прочета как се справят "наборите".  Grinning

Ей това много ми хареса /добре дошла при нас Шаманке/. Вкъщи положението е същото - пубер+ясла картинката е ясна Laughing Но като чета, че май всички сме на този хал се успокоявам, че и това е поредния период, който ще мине.
Аз искам да се похваля, че Митко свикна вече с яслата. Онзи ден им беше тържеството с Дядо Коледа, който уж много чакаше, но като го е видял на живо е ревнал и се е изплашил LaughingСледобед пък сестрите поканиха родителите да празнуваме заедно уж Бъдни вечер.Много се бяха постарали жените и беше наистина мило. Закъснях и като отидох почти всички родители бяпа там, а наш Митко се насадил на масата и яде ли яде. Не ми обърна много внимание LaughingВярно то тогава всички деца хапваха, но после започнаха да тичат и играят, но Митко не се отдели от масата Laughing Има си и гадже, с което се прегръщаха и целуваха Маги, но пък на тръгване (тръгнахме чак когато реши, че вече достаътчно се е наял вечерта в нас изобщо не пожела да яде) нашият започна да се умилква на една руса мадама Laughing
Ето малко снимки да ни видите на маса Laughing http://picasaweb.google.com/simonamarkova78/20081218#5281101386942056562

# 235
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ИВАН !!!ДА РАДВА МАМА , СЛУША ТАТЕ И МНОООГО ДА  ОБИЧА БАТЕ  Wink !!![/color]
ВЕНИ , ЛЕКО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И БЪРЗО НАГАЖДАНЕ ВКЪЩИ НА ДРЕБНИТЕ Hug

# 236
Здравейте момичета и момчета, може ли с двугодишно закъснение да се запиша във вашата весела компания? Вече познавам някои от вас на живо и реших да се присъединя. Малко късно, ама по добре късно отколкото...по късно.

Амиии.. .добре дошла Simple Smile

# 237
Благодаря на всички за топлия прием  Grinning
Алекс днес има тържество в яслата, ще разказват сигурно как е минало. Хич не знам как ще възприеме живия Дядо Мраз, до сега не се е сблъсквал от близо. При това е убеден, че това е Баба М(р)аз  Mr. Green Идея нямам защо е решил, че е баба, ама нищо не може да го убеди в противното.
мама МОНИ , много ти е готин младежа, пък и момата е сгодна, добре се е ориентирал  Wink

# 238
Много е пораснал Митко и по всичко личи, че се чувства добре в яслата.

# 239
Шаманката,, добре дошла в отбора! За протокола, Боил казва Вава Коуа или Баба Коуа на Дядо Коледа. Така и не пожела да каже думата дядо  Laughing!
Мони, Митака супер си е изкарал на тържеството. Боил много му се радва по снимките!
Клю, много ти е хубаво произведението! Браво! Аз едва ли бих се справила така добре   bouquet!
Радиииииии, хубаво да си изкарате в Лондон / вие сигурно вече сте там Simple Smile, ама аз да си кажа  Joy/!

Общи условия

Активация на акаунт