Отговори
# 240
Еййййййййййййййй КЛю, голям художник си, браво!!! Flutter Flutter Flutter

Мони, а Митко наистина как сладко си похапва, да вървят все така гладко нещата с детската!

Аз сега съм на Коледна вълна, замесих и щоленското тесто и ще точа и бам в печката  chef  chef  chef... Laughing

Цунки на всички

А, да, Mr. Green, Шаманката добре дошла! Чувставй се удобно! Hug  bouquet

Радииииии и от мене да се порадвате на другия свят максимално!

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 17:08 от drebna

# 241
  • София
Ей браво на Ради завиждам за Лондон LaughingА Монката добре папка явно Laughing
За Митко всички знаете притесненията ми покрай него, но видях, че вече се чувства в свои води в яслата, а и ми казва вече че си има приятели - Сашо, Максим, Кали, Маги. Няма рев, няма драми. Слави не се бой ще сватосаме младите ама нека си походят докато им е време, та като се вземат да са си седнали на задниците и да няма миткане нагоре-надолу:lol:
Ей пак сте се развихрили да готвите вкуснотии. За пореден път ме засрамвате Embarassed Ми смилете се над мен неможещата тези неща и метнете малко и насам Praynig

# 242
     Радвам се момичета ,че ви хареса моята измислица и да ви кажа ми олекна,че и на мъж ми му хареса даже ме кара да се вихря из целия хол Joy
     Мони радвам се ,че Миташки  свикна и сега и ти си спокойна,а какъв е сладурчо само на купонаааа....
  Добре завърнала се и на  новата ни мама  bouquet
   Рениии браво на твоя батко -страхотно постижение ,а ти се фукай защото има за какво Heart Eyes

# 243
Клю, супер ти е произведението, чудесно се връзва с всичко и прави пролетно настроение, поздравления!!!

Племенникът ми миналата година и той наричаше дядо Коледа "баба"... сигурно заради дрехите, знам ли...
Данни още не вдява съвсем за какво иде реч, но аз упорито го тренирам с една сурвачка да вика "сурва, сурва година" и да тупа, че да изкара некой лев детето  Joy... той и след рождения си ден се научи да духа свещи и да пее песничката- т.е. мисля, че първо трябва да го преживее, пък после ще го разбере...

Шаманката, голям симпатяга имаш!!!

Абе, майки на момченца, само моят ли си върши все още работите в гащите?

Днес нещо не ни е ден, или малката реве, или големия, или и двамата..., пробвах да ги изведа, ама по- лошо стана... добре, че дребната се успа в люлката, та успях да нахраня баткото и засега сме в равновесие, незнам докога.

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 18:18 от [sfkbfk]

# 244
Sofko, знам че това е тема която особено те вълнува  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green но ще те успокоя - не е единствен Данни Simple Smile

# 245
Софко, споко, и Марто е още с памперс. Не иска и да чуе нито за гърнето, нито за приставката за тоалетна - и двете ги крие постоянно под леглото и не дава да ги вадим. Понякога се обвинявам, че съм мама-мързелана и че въобще не настоявам да го науча на гърне и имам чувството, че ще си ходим с памперса и ще си цокаме поне до 3 годишни. Ама после се успокоявам, че рано или късно сам ще узрее за идеята и няма цял живот да иска "тити" и да ака в гащите.
Клю, поздравления, страхотно си се справила!
Мони, много е сладък Митко - помня как доскоро се притесняваше за адаптацията му в яслата, а той толкова бързо свикна.
Шаманката, добре дошла!
Ние сме замислили между Коледа и Нова година да прекараме в с.Чифлик само двамата с тати и казано честно ми е доста притеснено как ще понесе раздялата Марти. Много е свикнал много с баба си, през деня няма да има никакъв проблем, но нощем си цока н-пъти и не знам как ще се справят.

# 246
  • София
Софко споко мацка и Митко се присъединява към отбора на памперс маниаците LaughingАмаи не се притеснявам честно казано. А пък аз питам друго - как са пишките на вашите? Имали незабелени като на моя? И мерси за хубавите думи за гарджето ми Hug

# 247
мама МОНИ,
нали миналата година след връщането ни от БГ урологът тук ни каза ако искаме (без да е задължително) да го мажем 3 пъти на ден по пишока с едно специално кремче и съвсем нежно и леко, без насилие да подръпваме междувременно, ... алтернативата беше да не го пипаме изобщо, което и правех допреди 2 седмици- не го пипах, но реших, че напредък никакъв не виждам и затова го започнах с крема.
На Тарикатко му е кеф да го мажа и познай какво ми демонстрира всеки път като правим "процедурата"   Outta Joint Laughing
Даже, като му кажа "ела, маме, да мажем пишока" и той идва и се настанява с доволна усмивка до мене и чака... което за сетен път ме убеждава, че за други работи си прави оглушки (а, аз бях започнала сериозно да си мисля, че не ме чува)...

Струва ми се, че някакъв ефект забелязвам определено, но е минимален засега.

# 248
  • София - Дианабад
Аууууу, че хубави новини долетяхаааааа  Grinning

ЧЕСТИТ СИН ИВАН, ДА РАСТЕ ЗДРАВ, УМЕН И ВЕСЕЛ, А БАТКО ДАРКО ДА ГО ОБИЧА И ПАЗИ И ДА БЪДАТ НАЙ-ДОБРИТЕ ДРУГАРЧЕТА В ИГРИТЕ!!!!
[/size]  

ВЕНИ, ЧЕСТИТО!!! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, ЧАКАМЕ ТЕ ДА РАЗКАЗВАШ И МНОГО ЩАСТИЕ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!!!

Мони, страшен е Митето   Peace! Радвам се, че се адаптира безпроблемно  Hug!
Миленче, абе много хубаво си го направила това! Направо професионална работа - отварям аз снимката и се чудя какво да  гледам  Mr. Green Браво, супер си  Hug!

Спирам, че около мен се върти опасен "композатваряч"  Wink

Целувки на всички!  Heart Eyes

# 249

Миленче, по-добре, че не ми се обади. щях да ти кажа, че ще избият и нямаше да направиш това прекрасно творение. Laughing сериозно, много ми хареса и създава особена атмосфера в хола ви. бравос !!!
   bouquet

Мони, много е пораснал Митко и доволен изглежда в детската градинка.

Шаманката
, ми добре си ни дошла. що чака толкоз дълго, а? а? ако знаеш какви купони изпусна.....  Whistling

днес в гардинката при Яя идвал дядо Коледа, на когото тя казва Койеда дядо. много беше впечатлена, разказа, че са имали театър и са пляскали, ето така () () (), че Койеда дядо и подарил кукла, имал бил нос и такова /вероятно мустаци и брада, съдейки по жестовете Joy/. бил голяяяям и добър.
 при нас в началото на годината решиха да съберат повечко парички, та освен за нови матраци, WC-хартия и слафетки, се оказа, че сме събрали и за еднакви подаръци - да ен се били сърдели децаъа, ако на някое е по-голям подаръка. това много не го разбрах, защото те така или иначе трябва да се научат, че нещата не са еднакви за всички, но за да не съм вечната черна овца, реших да не гоправя на въпрос. хубаво щеше да бъде, ако и го бях запомнила, за да си спестя търсенето на кукла-бебе, ама......то за мен е нормално да не съм в час. добре, че поне съм в час с домашните на Макка, та днес са я похвалили за "сурвакницата", която занесе.
сега имаме едно бебе в повече,но  все ще влезе в употерба. Grinning

къде е Дени4ка, тази тема навъртя 17 стр.
  newsm78

# 250
  • Бургас
Привет  Grinning

Шаманката
, добре дошла!  bouquet
Мони, много се радвам, че Митето свикна.Надявам се и ти си по-спокойна вече. Simple Smile
Клю, страхотно произведение.Наистина много ми хареса. PeaceКакто е казал мъжа ти, трябва да се развихриш.Може и из другите стаи.

Софко, Велизар е без памперс, ама пък пишката му е на половина забелена.Нашето педи я гледа миналата седмица.Каза че е много добре и ако не се отвори сама до 4 годишна възраст, тогава вече ще ни прати уролог.И аз не пипам.Отварям съвсем малко само, за да го измия нищо повече.

Иве, аз знам, че това е прословутата криза на двете години или бебешки пубертет и четох доста.Ама като, чета всичко ми се струва толкова лесно, а в действителност...Дано преминава по-скоро, че моите сили са на изчерпване.И в работата сме затрупани, ще работим и част от празниците...Абе стига съм се оплаквала.

# 251
iviche , мотам се аз наистина, все действам в стил "след дъжд качулка"  Mr. Green Подвизавах се за кратко при октомврийчетата, ама нещо ми доскуча. А jenny_b все ви хвали колко се забавлявате тук, та реших и аз на клона.
За памперсите, аз най неочаквано успях да ги махна памперсите на Алекс когато беше на 1,6м. Започнахме да препикаваме храстчета и цветенца, стана му забавно и взе да си казва. Е, и до сега има инциденти, но нищо страшно. За мен важното е да става без зор и насилие, ако не беше станало толкова естествено и лесно, още щеше да е опамперисен дзвера.
Да ви се оплача малко, в яслата на Алекс имаше поръчки за календари със снимка на детето ти. Е, поръчахме си ние за бабите по календар и вчера ни ги доставиха. А на снимката, която са избрали Алекс плаче  Confused Може ли да ми продадат календар с ревящото ми дете, то така цяла година ще се депресирам. Ама парите са си взели, това е важното.
Иначе Алексчето вчера разказа за тържеството само как са пели "Сува, сува сува одина" и "Чичи пелс", в превод Сурва година и Джингъл белс.

# 252

къде е Дени4ка, тази тема навъртя 17 стр.
  newsm78

Тук съм, тук съм Mr. Green Не ви изпускам от очи search Ама за да не ви развалям коледното настроение, се включвам само за поздравите...
Понеже вече вместо 20 мнения на страница вече са по 15, та и темите вместо по 15 ще са по 20 страници yes

клю, страхотно си се справила Peace аз ако бях на мястото на Ивко, бих се постарала цялата къща да изрисуваш Crazy
Мони, наистина Миташки е много пораснал и явно в яслата му е добре...струи спокойствие от него Simple Smile
Шаманката, добре дошла сред нас!  bouquet

За памперсите - Тедката ходи с памперс гащи, но сяда на гърне...не всеки път казва, когато има "пиш" или "ако", но пък аз периодично си го слагам, а и не смятам, че зимата е удачен период да го пускам по слипчета и да се разхожда мокър...
За пишата - преди година и нещо ходихме на лекар, който каза, че съвсем малко му трябва и го "оправи" без мед.инструменти...но в момента пак сме в същото положение...от едната страна му е леко залепнала, но той въобще не дава да го пипна там...
Софко, кое е това специално кремче?!? newsm78 Кажи да го взема, че и Тедката да се кефи, няма да остава по-назад, я Joy

# 253
Дени4каHug

момичета, моля вижте тази тема : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=357124.0

# 254
Хайде и аз да се разпиша в края на темата, че напоследък имам време само да честитя хубавите поводи.
Ей, и ние сме явно в този пубертет, ако не беше Iviche, щях да си мисля, че е от времето- има дни в които не излизаме. То предполагам и това си оказва влияние. Иначе и ние тръшкаме, кривим се и само повтаря " Чакай БЕ, чакай БЕ". Това чакай добре, ама това БЕ не ми харесва. А в магазини сме фурии, бяга и като я взема и почва да вика " Помощ". Хем ми е смешно, хем се ядосвам, хем бера срам Rolling Eyes Но най важното е да е здрава, другото все ще го изтърпим Praynig
Шаманка добре дошла и от мен. Тук е СУПЕЕЕЕЕЕЕЕЕР Hug
Клю справила си се страхотно. Ето ти идея за бизнес - интериорен дизайн Money
Софко , Джуджанка е много, много сладка, пу пу.

На всички да се пазите за празниците, и хайде гонете го това кофти настроение, не че и мен не ме хваща, и кажете Здравей на дядо Коледа santa2

Общи условия

Активация на акаунт