Отговори
# 90
  • София
Еми, аз тъкмо се оплаках днес, че много ме болят ребрата. Бебо ме натиска много, но какво да се прави, още малко остана и ще си ги гушкаме Heart Eyes А за стриите ми препоръчаха това: http://family-bg.com/prX_1764.htm.

Деси, много е хубава количката! Със здраве да я ползвате  bouquet А за Quinny-то - също е хубава, но летния кош няма пълно легнало положение и малко кофти за спане на бебчовците. Аз ще ползвам такава, ама само зимния кош.

# 91
Илианка, макар че не съм записана, съм на линия за утре, защото вече наистина не остана време  #Crazy

Didi*, мерси, да ти се връща Simple Smile

# 92
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСКА НА САНЧЕС newsm10

# 93
  • София
Честита дъщеричка Ангелина на мама Санчес. Да расте здраво и умно дете, за радост на родителите си.   bouquet

Миленка очакваме новини и от теб.  Hug

# 94
  • София
И аз съм на линия утре за лекциите Simple Smile

# 95
 Ехееееееее честити бебоци на новите мами това е нещо прекрасно,което и нас скоро ни очаква Wink

# 96
Здравейте!
Пропуснала съм да отбележа, че терминът на моята девойка варира между 5-ти и 8-ти декември - може би и затова не съм посмяла да посоча никаква дата. Но нека бъде 5-ти - беше първата определена дата! 
Имам въпросче - тъй като ми свършва крема на Мустела против стрии се чудя Мустела ли да взема или МамаДона, че да го ползвам и сега и за след раждането. Някакви мнения? newsm78
Привет! От началото (мисля, че в 3-тия месец беше) започнах да се мажа с Мустела и си бях супер доволна. Като свърших опаковката, изприпках до аптеката, но там ми казаха, че вече не я внасяли (не знам дали е вярно). Тогава ми предложиха Мама Дона на Чико и си взех. Ми честно казано, даже съм по-доволна - по-леко се нанася и попива по-бързо, поне при мен. Мисля, че няма да сбъркаш ако вземеш него. А иначе ако помня правилно, и двете са подходящи и за преди, и за след раждане Simple Smile!

Честито на всички родили мамета - бъдете здрави, търпеливи и щастливи   bouquet!

# 97
Честита принцеска Ангелина на мама Санчес и щастливия татко. Да ви е жива и здрава и много да ви слушка. Мама бързо да се възстановява.

# 98
Бубабо каквото и да избереш няма да сбъркаш и двете са хубави, и честно казано си е до кожа аз се мажа с какво ли не по 4-5 пъти на ден от както съм в 9-тия, преди това по 2 пъти дневно и от около 10-тина дни ми се появиха стрии около пъпа Sad

Какво мислите да черпите екипа в болницата, когато всичко мине живи и здрави? Мамите които вече минаха през това нека споделят Simple Smile

# 99
Честито на мам Санчес!да е жива и здрава малката принцеса и да радва много мама и тате!!!

# 100
Честито бебе на мама Санчес и на всички мами преди нея. Пожелавам Ви кротки и здрави бебенца.
Някой знае ли какво става с Милена?
Аз днес бях на доки, мерихме тонове, изследвания и си имам дата за секцио - 11.12. Въпреки, че беб е слязъл много надолу и имам скъсяване на шииката и не се знае дали ще устискам. Засега му говоря да си остиска до датата, но да видим.

Леко раждане на всички бъдеши мами...

# 101
Meryl, ама задължително ли е да има човек на мястото ти или просто си си си в майчинство и не е нужно да те заместват?
Не е задължително да се назначи човек на мястото ти, по преценка на работодателя е.

# 102
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА САНЧЕС!  Да е жива и здрава Ангелина, много щастлива и послушна!  bouquet

Аз имам проблем със стриите по дупето. На гърдите също ми излязоха една две много малки, но те не са фатални за сега. Но дупето ми ....направо много се депресирам...хем се мажа с преварен зехтин от известно време а имам чувството че още са ми се появили... Sad

# 103
Честито  newsm30, Санчез!!! Много да ви радва Ангелина, да е здрава и щастлива! А на теб бързо възстановяване! newsm51

Invisible все се чудя и аз с тази почерпка?  ooooh! Но каго го знам моят мъж как ги мрази тези неща....а и ще му е само до това Joy

# 104
  • Бургас
Мерси мацки Hug
Мама Дона ще си взема, че е и по-евтин Grinning
За сега нямам стрии, дано не се появят Praynig Майка има само една на гърдата и то от кърменето. Иначе се мажа по веднъж на ден, вечер, ама хубаво Laughing, иначе съм с много суха кожа.

Общи условия

Активация на акаунт