Отговори
# 75
Честито ангелче на мама Санчес и на гордия татко   bouquet Да ви е жива и здрава и много да ви радва   bouquet
Чакаме новини за още бебенца...

# 76
санчес честита принцеска да е жива здрава и много щастлива

# 77
Честита мома на Санчес и щастливия татко!!! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!!!   bouquet  bouquet  bouquet
МИВ стискам палци и при теб всичко да мине като по вода  Peace

# 78
Честито НА САНЧЕС И ГОРДИЯТ ТАТКО!!!!ДА РАСТЕ И ДА ВИ СЛУШКА МАЛКАТА АНГЕЛИНКА И СКОРО ДА СЕ РАДВАТЕ И ТРИМАТА У ДОМА!!
fineti   Добре дошла!!!!
Какво ли става с Миленка?

# 79
  • София
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ И ТАТКОВЦИ:)))

И аз много се чудя за тази помпа и стерилизацията й, особено като прочетох за бактериите и мастита.... силно се съмнявам в болницата някой да се прояви такова разбиране и да я стерилизира вместо нас... а пък ако няма и топла вода става съвсем забавно.

Май наистина ще взема да приготвя във втората чанта и една кана за бързо завиране на вода Simple Smile все пак сме 21-век, страна от ЕС, всички болници са подписали за "подкрепа на кърменето" - хахаха. Само където нещо не ми е много смешно като си се представя след операция как си изварявам сама помпата в кана до леглото

# 80
Честита нетърпелива кукла Ангелина на мама Санчес и на щастливия татко, пу-пу, да им е жива и здрава и да стане красавица като майка си!  Hug Heart Eyes

Didi*, количката ни е Trio tour 4 - Chicco. Комбинирана е - лятна, зимен кош и кошче за кола, чувалче, дъждобран и раничка. Има големи колела и се движи много лесно, маневрена е, но пък не е от най-леките. Колебаех се между нея и някой от моделите на Quinny, които са на промоция до края на декември, но пък там кошчето за кола беше отделно и не бяха сигурни дали го имат в наличност, и в крайна сметка реших да е Чико, дано съм направила правилния избор.

ЛатиJoy Joy Joy

Поли, може ли да ме впишеш на първа страничка с дата за секцио 10.12.2008? Благодаря предварително! Hug Моят бебо си лежи все така хоризонтално, явно му е много удобно, и днес доки рече и отсече, че ще се режем. Иначе нямало никакви пречки да родя нормално, но при тази поза бебочев просто няма как да излезе...

Стискам палци на всички мами, които трябва да се отчетат днес с нови попълнения в семейството Simple Smile  Heart Eyes

# 81
Честито на мама Сан4ес и щастливия татко,да расте здраво и умно дете малката Ангелина    bouquet
fineti   Добре дошла!
yoyoana  Hug Hug
Чакаме някой мама вестителка с новини за  Миленка или таткото ще се вкючи!

# 82
Честито на мама Санчес и щастливия татко!!! newsm51
Аз си мислех, че сме прескочили 22 ама не - всеки ден се отчитаме newsm10

# 83
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честита дъщеричка на мама Санчес и гордият татко!!! Да е жива и здрава малката Ангелина и бързо прибиране на мама и бебе вкъщи!

Миленка  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Латка  Joy Joy Joy

Нас официално ни изписаха от МД и доктора каза да отида на 15.12 със сакчето и на 16-17 да режем. Да ама аз не искам да чакам толкова много. А той вика като неискаш на 1.12. спираш Магнерича и без това имаш много контракции и почваш секс, разходки и горещи душове и се молиш да реши да излиза по-рано  hahaha ама това приказка на доктор ли е?  newsm78

fineti добре дошла!  Hug

# 84
Честита дъщеричка на мама Санчес и щастливия татко, да ви е жива  и здрава и много послушна   bouquet  bouquet

аз от няколко дни опитвам с горещи душове и секс ама нещо не ми влиаят Rolling Eyes утре сме на тонове да видим какво е положението. А така ме болят ребрата, незнам защо вие имате ли такива оплаквания Thinking

Взех си контрактубекс за стриите, да пробвам да ги овладея четох че на някои им помага на други не поне да опитам ooooh!

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 14:38 от Invisible

# 85
Здравей те и от мен честито на всички нови мами и дано новините и от останали те днес да са добри. Ние с моя бебок сме добре днес реших да не излизам, че като гледам как е замръзнало всичко малко ме е страх, че съм доста нестабилна с корема. Ние сме на доктор на 3 декември и тогава ще ни кажат как ще раждам до тогава ще ходя само на запис на тонове тази седмица. Да ви попитам нещо има ли мами, които вечер се събуждат вир вода. Аз в момента в които заспя и започвам да се потя ужасно.

# 86
  • София
Честита дъщеричка на мама Санчес и гордия тате! Бъдете здрави и много щастливи! Simple Smile
а името е прекрасно!!!

сега очакваме отчет и от Милена. стискам палци!

Ники, вие как сте днес?

# 87
kabzi преди 1-2 седмици имах такъв период...като се отвия ми е хладно, като се завия и плувам във вода Rolling Eyes

# 88
  • Бургас
Имам въпросче - тъй като ми свършва крема на Мустела против стрии се чудя Мустела ли да взема или МамаДона, че да го ползвам и сега и за след раждането. Някакви мнения? newsm78

# 89
Честита принцеска на мама Санчес и на гордия татко! Много да ги радва малката Ангелинка!  Hug

kabzi, и аз съм така.Особено ходилата и дланите ми с мокри денонощно.

Утре с кои мами ще се видим на лекцията в ЦУМ?

Общи условия

Активация на акаунт