Кухни 16-та тема

• 73 023
  • 490
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Тути дали няма да е претрупано горе червено, долу венге , плот зебра малко не ми се връза. Все пак вие решавате. Hug

# 136
Да,и на мен ми изглежда малко Х какъв ще е крайния резултат,но важното е и на вас да ви хареса.Иначе черения лак е много споличлив.Мислили ли сте на гърба на работния плот да сложите оцветено стъкло?Мисля,че би паснало на стила на кухнята ви.И още нещо,вижте фирмата ,която ще прави кухнята да ви направят визуализация с избраните цветове да няма после изненади.А ако го е направила  newsm10,аз просто си вра носа в чужди работи  newsm47.
  Завиждам ви благородно за голямата кухня,а ако си мислиш,че е малка (само 9кв.м).,то моята каква ли ще да е - почти 3кв.м.  toothМалка ама събрахме всичко в нея ,само за хладилник не остана място.Ако бях ръгнала и него,сигурно за да си разбърквам супата трябваше да се качвам върху хладилника  Joy Joy Joy Всъщност това ми е бившия килер,ето я и как изглежда.

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 13:24 от sass

# 137
sass,много е готина.
Не мисля,че ще стане претрупано.Аз принципно имам малко
по-абстрактно мислене...Ще видите като стане.А цветовете
ще уточняваме в понеделник в офиса.Гърбът вероятно ще е
графит.Оцветеното стъкло много ще оскъпи.Аз предпочитам
да вложа повече средства в механизмите и аксесоарите.

# 138
  • Пловдив
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=315066&pid=9219714
то ва е моята кухня, правена е преди 5-6 години. Да ви кажа , вече взе да ми омръзва, ще трябва да я
ремонтирам скоро, за това следя темата.
( но пък е наистина голяма, и събира всичко).  chef

# 139
Сменяш вратичките с други цветове и нови механизми и ето  ти нова кухня! Joy

# 140
Сменяш вратичките с други цветове и нови механизми и ето  ти нова кухня! Joy

# 141
 Hug Тути,но мнението за "претрупано" не е мое.Имах предвид "Х" от гледна точка на това,че всяка промяна на цвят или форма може да промени коренно облика и идеята на дадено нещо,а в случая твоята кухня.Цветовете ,които са избрала ,са от любимите ми и не го казвам от лицемерие.Спалнята и хола ми са във венге,но в спалнята сглупихме и я направихме от БГ плоскости и малко не ми допада,а на мострата (едни такива мънини) ми хареса.Затова сега замислям да сменя само челата със зебрано  smile3508.А моята кухничка,нищо че не носи твърде индивидуални черти,много ми хареса.При нея се сдържах,защото е в дъното на коридора и се вижда още щом влезеш.А беше истинско изкуство от моя страна.Това което не се вижда е,че под микровълновата имам съдомиялна (45см.).Общо взето само хладилник не успях да напъхам  smile3503.Чакам с нетърпение да ти монтират кухнята и да ни я покажеш.За кога са ти обещали монтаж?

# 142
Принципно говорихме за Нова година,но той не ми обеща.
Каза,че ако не успее ще ми развали празника. LaughingНай-
вероятно ще е след празниците.Аз съм си правила при
него мебелите за студиото и съм много доволна.
Направи ги точно както си ги представях.Затова отново
се доверих на него.

# 143
Тути много ми харесва как изглежда кухнята, дано ти направят хубава изненада и за нова година да ти я монтират и да я покажеш.
sass и твоята кухня е направо идеална, толкава е малка и спретната изглежда много добре за  3кв.м

# 144
Ще видим.Съмнявам се,че ще стане толкова бързо,
въпреки че мебелиста си спазва сроковете.
Като е готова ще се похваля.

# 145
Да ви покажа докъде сме стигнали с кухнята ние Simple Smile
http://evabg.multiply.com/photos/album/5/kitchen#4
http://evabg.multiply.com/photos/album/5/kitchen#5
http://evabg.multiply.com/photos/album/5/kitchen#6

Още нямаме монтирана мивка (но си имаме съдомиялна), трябва да си купим хладилник. Ще има масичка под прозореца с 2-3 стола.
Също се колебая за пердета или някъкви щори, но ще питам в темата за пердетата Simple Smile

Като има някъкво раздвижване ще пусна пак снимки Praynig

# 146
  • София/Осло
Добре ,върви...нещо цветовете не ги долавям, за да се помисли за пердета..сигурно е от снимката  Peace

# 147
# 148
# 149
кой остана където не си е показал новата кухня?????????аз чакам моята с нетърпение Grinning

Общи условия

Активация на акаунт