Кухни 16-та тема

• 72 448
  • 490
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
много сте изписали, пък аз сега чак се отчитам в новата тема...Срам. При нас още всичко е на вили и могили - кухнята....е имам нов уред - миялна машина, но нова кухня - нямам още. Това пък никак не ми пречи да се радвам на вашите идеи и да ги събирам с цел реализиране в далечното бъдеще на собствено проект за кухня....  bouquet

# 151
  • Бургас
Здравейте момичета  да ми препоръчате къде да си поръчам кухнята в Бургас   bouquet

# 152
И аз да следя темичката. Heart Eyes

# 153
  • гр. София
Здравейте момичета много хубави кухни имате, и аз чакам моята да пристигне до 15 декември,но имам един въпрос какви тръби сте си сложили на аспираторите,аз мисля от тези белите да си сложа ,но незнам откъде да си ги поръчам ,ако може помагайте

# 154
Здравейте момичета много хубави кухни имате, и аз чакам моята да пристигне до 15 декември,но имам един въпрос какви тръби сте си сложили на аспираторите,аз мисля от тези белите да си сложа ,но незнам откъде да си ги поръчам ,ако може помагайте

http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=3&i=15&c=16
Виж тук Hug

# 155
  • Варна
В Практикер има такива тръби. С по-малък диаметър са, но са доста по-евтини от тези в Лексгруп. Препоръчително е диаметърът да е по-голям, така че ти си реши кое ще те устройва.

# 156
 newsm10 newsm03 ILIV   и ние чакаме твоята кухня

# 157
Ето я и нашата кухня, все още в работен процес. Има още много работа по нея, но като я довършим ще публикувам по-добри снимки.

Надявам се ви харесва Simple Smile

# 158
# 159
Мелодия, много ми харесва вашата кухня! Понеже първо погледнах снимката и точно се чудех на кой е тази хубава кухня, а то се оказа твоята Simple Smile

# 160
melodya, много ми харесва кхнята ти! Имам 2 въпроса към теб- как се решихте на ламинат в кухнята и какъв цвят се водят вратичките и плотовете ти?
Предстои ни ремонт на кухнята и смепред дилема теракота или ламинат.

# 161
  • Бургас
Melodiya честито ,  харесва ми , със удоволствие да се задържаш в нея.

gicka пращам ти на лични телефона на моя мебелист,по предни страници бях пуснала някой снимки на моята, тия дни ще и пусна вече в завършен вид.

pazzza и ние сме така пред кухнята с теракот, а останалата част  паркет.

# 162
melodya, много ми харесва кхнята ти! Имам 2 въпроса към теб- как се решихте на ламинат в кухнята и какъв цвят се водят вратичките и плотовете ти?
Предстои ни ремонт на кухнята и смепред дилема теракота или ламинат.

Тъкмо щях да попитам същото, но видях че само пред кухненските шкафове е поставен теракот и то много оригинално оформено. 
Мелодия, извинявай миличка, но крада идеята   bouquet

# 163
  • Пловдив
Смятам, че не трябва да имам никакъв проблем със ламинат в комбинация с теракот или гранитогрес. и ние се спряхме на това решение - под печката миялната мивката и пералнята е гранитогрес, около половин плочка стърчи пред тях и от там нататък - ламинат. Много по-уютно е със ламинат...поне на мен така ми действа де.

# 164
момичета на мен дизайнерката на кухнята ми каза че няма никакво значение каква настилка ще слагаме-т.е. каквото си харесаме.Аз стигнах до извода че няма смисъл да разделям ламинат и теракот-ще слижа само ламинат навсякъде.На мен кухнята,хола и трапезарията са ми в едно и няма да ги разделям-слагам навсякъде само ламинат,пък да видим как ще стане! ще покажа! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт