Кухни 16-та тема

• 72 485
  • 490
  •   1
Отговори
# 360
Някой поръчвал ли е кухня от "Абанос" Севлиево?

# 361
tincheto  , моите са 95 см и са ми много удобни. Всичко е индивидуално, по този въпрос странично мнение няма да ти е от полза Grinning Peace

# 362
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=315312&pid=9639562
това е моята кухня, има малко довършителни работи но не издържах да не я показвам повече..

# 363
Супер е.Малко се стресирах на първата снимка заради фладера.Но видях ,че е "Г" И СТРАШНО МИ ХАРЕСА.
Живи и здрави да сте и много вкусотиики да спретнете.

# 364
Честито! Много ми харесва.  Grinning Да си я ползвате със здраве и удоволствие. 

Съдомиялната тази ли е ? http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09023124 Питам, защото и аз съм я набелязала, но видях, че имаш луфт при цокъла. Какво ти казаха монтажистите?
Страшно ми харесват и столовете ти.  Embarassed Моля те да споделиш на коя фирма са и каква е цената им.

# 365
Съдомиялната е същата, не съм много доволна от  миенето и.
За луфта да не говорим въобще, понеже уредите са за вграждане, решихме да се доверим на "специалисти" за изработване на кухнята, и тези некадърници като не са знаели как се вгражда съдомиялна с открит панел това се получи, мъжът ми ще оправи този недостатък. Ако искаш да ти обясня за да нямаш и ти такъв проблем. Когато съдомиялната е с открит панел, както в моя случай, долу се оставя 15см перваз, за да може да се отваря вратата, ако е от тип затворен панел се оставя 10см, нашите са оставили 10см... #Cussing out
Столовете са на турската фирма Келебек, страшно са ми хубави, струват около 150лв, продават се в Пловдив.
Радвам се че ви хареса.  Hug

# 366
Благодаря за бързия отговор.   bouquet

# 367
murvet77 , страхотна ти е кухнята newsm10

# 368
  • Пловдив
murvet77 , страхотна ти е кухнята newsm10
и аз съм на същото мнение   bouquet

# 369
  • Някъде на път....
murvet77, много е хубава!  Peace

# 370
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=315312&pid=9639562
това е моята кухня, има малко довършителни работи но не издържах да не я показвам повече..

Леле smile3556-Страшна е! smile3521

# 371
Леле, днес се разрових и видях чудеса.Първо холове, а сега ахнах от кухни.Кво ли още ме чака?
Хора, имате страхотни кухни и въобще уютни домове.  bouquet

# 372
Леле, днес се разрових и видях чудеса.Първо холове, а сега ахнах от кухни.Кво ли още ме чака?
..
бани, спални,тераси, коридори Laughing

# 373
  • София/Осло
мървет -честита кухня и от мен ..дано бързо и без проблем се справите с несъвършенствата оставени от "майсторите"  Wink

# 374
как почиствате керамичните котлони??изкипя върху него и сега не мога за ги изчистярвие с какво се справяте??получина се нещо като петна върху единият котлон?? #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт