,Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 5,

• 73 830
  • 636
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
  Крачето е за двоен транспорт,за по-капризни или дебели материи.Аз моето рядко го ползвам.

Панталончето е много хубаво,браво,чудесно си се справила!
Сега ако можеш да ми обясниш какво е двоен транспорт...  Praynig Blush И при монтажа към машината правилно ли съм го поставила?

# 226
Благодаря ви момичета за отговорите  Grinning, ще ги имам в предвид при избора си.

А машината ще ми трябва за домашна употреба .Аз шия отдавна , от около 16 години.Преди време  шиех много неща за себе си и познати , но напоследък не ми остава много време , а и малкият ми син като ме види на машината и веднага започва да "помага"  Flutter

Детското панталонче по-горе е много сполучливо Peace

# 227
Момичета Здравейте.За съжаление не мога да се включа към вашия клуб защото и грам не разбирам от шев и кройка,но имам нужда от помощ.
Дъщеря ме ще бъде пролетта на тържество в детската градина и госпожата иска да е с рокля -дълга и разкроена,а пък аз реших че трябва да е зелена нали все пак е пролет.
Много ви моля за идеи и най вече в картинки ако е възможно,за да мога да си представя за какво иде реч.
Благодаря Ви предварително

# 228
http://lh3.ggpht.com/_6hr4_kO_U5M/SXuH7T1euEI/AAAAAAAAARI/cx5ETi … 77ff98dec58ae.jpg
виж това от 12стр. е може да ти помогне като идея

# 229
  • на втория етаж
  Крачето е за двоен транспорт,за по-капризни или дебели материи.Аз моето рядко го ползвам.

Панталончето е много хубаво,браво,чудесно си се справила!
Сега ако можеш да ми обясниш какво е двоен транспорт...  Praynig Blush И при монтажа към машината правилно ли съм го поставила?

Плата под крачето се придвижва със всеки бод назад,не само от долните зъби,но и от горното приспособление.Загледай се на бавен ход как отстрани се приплъзва,докато средната част на крачето е надигната.
  Ех,че обяснение дадох,дано си ме разбрала. newsm78 Hug
  Правилно е закрепено!

# 230
  • на втория етаж
Момичета Здравейте.За съжаление не мога да се включа към вашия клуб защото и грам не разбирам от шев и кройка,но имам нужда от помощ.
Дъщеря ме ще бъде пролетта на тържество в детската градина и госпожата иска да е с рокля -дълга и разкроена,а пък аз реших че трябва да е зелена нали все пак е пролет.
Много ви моля за идеи и най вече в картинки ако е възможно,за да мога да си представя за какво иде реч.
Благодаря Ви предварително

Не е дълга и разкроена,но много свежа туника.Разгледай и другите костюмчета,може да си харесаш нещо.

http://croco.ru/catalog/619.html

# 231
  • Бургас
lina kaz , благодаря ти!  bouquet

# 232
lina kaz ,Благодаря  bouquet
Ето това не е лошо като идея http://croco.ru/catalog/669.html
 и това http://croco.ru/catalog/188.html

Днес следобяд трябва да съм с идеи при госпожата така че чакам още предложения  Praynig

# 233
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Приемате ли още една ентусиастка при вас? Миналия ден най-после купих машина и ще ви следя по-редовно.
Голяма част от линковете на първа страничка не работят  Sad
И да ви попитам ползвате ли някакви програми за разкрояване? Че аз търсих и нищо не намерих (поне не и безплатно) и май ще трябва да ползвам Ауто кад

# 234
ползвам  PatternsCAD за базови кройки
недостатък ...много листчета А4 отиват
фрий версията прави само няколко нещица но и това стига понякога
не може да се моделира

# 235
  • Чехия
lubricant добре дошла... И аз това днеска гледах, но вече не може да се редактира..В новата тема ще трябва да се прегледат линковете.

# 236
Здравейте и от мен.

Може ли някой да ми каже как се слага ето такава украсителна капса?
Arrow http://www.elvip-bg.com/catalog/popup_image.php?pID=1114
Мерси. bouquet

# 237
             И аз от 10-на години не съм  пипала машина, освен за едни пердета и  няколко подгъва.  Истината  е, че машината " умря"  и е мъка с нея(( Та моля за помощ и съвет..    Кроя в момента калъфи  за ъглов диван. Не кухненски, а холов, с отделни модули и ъгъл.    Скроих, каквото скроих.. ooooh!, / оставила съм сериозни допуски, де.../
      пПтам...  Има ли и къде  " подсилване" със ширит  / например между седалката и облегалката/   дамаската ми е тънка, за да може да се пере в пералня.  При моята 3 годишна принцеса се налага често пране  и оригиналната дамаска  доби цвят на ирландско блато.  Някакави особености?   Кой каквото се сеща,   ще съм ВИ ужасно благодарна..  за първи път се хващам с това..
    И до края на седмицата трябва и да свърша.. Tired
Благодаря... с една дума можете да помогнете.
   подлакътниците също са ми проблем.. Praynig

# 238
Найка , съвет ... сложи достатъчно дълги ципове за по лесно вадене и слагане / ако се  налага и в Г форма/ .

# 239
  • ВАРНА
Момичета,нуждая се от помощ.За срамотиите чак сега изпробвам новогодишния подарък и естествено амбициозно се "бухнах" в нещо,което никога не съм правила-дреха от еластична материя.Проблем са ми конците-аз упорито исках да ползвам еластични(поне такива съм виждала по дрехи от такива материи),а в магазина ми казаха,че става с обикновени стига бода да е подходящ.Отивам с плата в кинкалерията и си искам еластичен конец,но и там ми казаха да купя обикновена макара.Пробвах хода на еластичен памук-не е ,както исках.Очаквам съвет от вас-имам ви доверие!

Общи условия

Активация на акаунт