АВГУСТовската дРужИнА не сЕ плАшИ от снЯг и лЮта зимА

• 15 969
  • 298
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Велмар като не можеш в неделя - тогава го местим за събота. Не я писах защото е Никулден, и обикновено всеки празнува с хубава риба на масата и при някой именник, ама сутринта нищо не пречи да се съберем - 10-11 ( за по-късно будните). 

# 16
Запис  Hug
Блу,Бланк,Кайли мерси за хубавата темичка   bouquet  bouquet  bouquet
После ще пиша повече  Laughing

# 17
 От мен само добро утро в новата тема.
Блу, Блан и Кайли  bouquet   bouquet  bouquet
Нямам никакво настроение за писане Tired, като се оправя, тогава ще пиша.

# 18
  • софия
запис

# 19
  • София
Привет!
Блу, мерси за темата!  Hug  Не е сложно да се пусне, ама аз все чаках някой от старите пушки да го направи  Laughing А Ния е страхотна! Браво!  Hug
И аз се опулих като видях 21стр  Crazy И реших че или някой е родил, или сте се хванали за гушите пак. Пък то - мир и любов  Laughing
За среща - нямам претенции нито за клубче, нито за дата. Е, часът ни е ранен, ама ще се доставим със закъснение  Mr. Green Само да сме здрави.

# 20
  • софия

И аз се опулих като видях 21стр  Crazy И реших че или някой е родил, или сте се хванали за гушите пак. Пък то - мир и любов  Laughing

и аз  Joy.по-скоро си мислех,за "гушите"  Laughing
лелеее ,ния направо е  Shocked. smile3501

# 21
  • София
 ooooh! забравих - Вст, произведенията ти са страхотни!  Hug Много ми хареса всичко! Браво за златните ръце!  Heart Eyes

# 22
Здравейте  Hug
Милички, много ви благодаря за хубавите думи   bouquet Embarassed Аз току що завърших поредната порция чашки и се яхам на метлите  Laughing Ама като гледам как се суети малката помощница около мен  Crazy май ще ги отложа за довечера  Laughing
Албенче, защо не ти се пише  Sad Hug Надявам се да не е станало нещо сериозно  Praynig
Аз пък ако не беше Блан хич и нямаше да забележа за страниците  ooooh! Embarassed Много съм зле  Crazy
За срещичка съм винаги готова стига да сме здрави  Praynig И аз като Елфчето нямам претенции за дата, място и тн...
Аз пък не мога да отворя клипчето на Ния - сигурно е от шантавия ми нет тези дни  Twisted Evil А съм любопитнаааааааа.... И Лорката много пее, ама как изговаря думичките, не е истина  hahaha В репертоара са ни - Зеленчуците, Мила моя мамо, една приспивна песничка, нови панталонки, червената шапчица. Може и да пропускам някоя, ама моето детенце определено обича музиката и много слуша  Peace Често ме кара и да й пея, което си е чисто наказание  Embarassed
Анди, не ги знам клюките от махалата  Laughing Татито ще е много щастлив, ако е нещо читаво, защото сега през ден са в Прасешкия  Laughing Лори си е като в градина там - сяда, събува се, казва чао и излита вътре. Игреа понякога повече от 2 часа и въобще не се сеща за нас  Sad А после ми разказва какво е правила  Laughing
Ох, какво включване му ударих, не е истина  Embarassed Съжалявам   bouquet

# 23
Здравейте от мен в новата темичка.  Hug
С благодарности за Блу и blanc.  bouquet

И аз се зачудих за страничките,но се усетих че сутринта в 6 и нещо не работеше форума заради профилактика. Сега до 20 стр. ли ще бъдат темичките?  bouquet

Блу много хубаво говори Ния.Браво на нея. Hug

Тони спа цяла нощ с кратки пробуждания и примрънквания,които спираха след като ме усетеше до него. Като го взема ще видя как е бил в яслата.
Време е да си свърша задачките,които съм планирала за днес.
Лек ден на всички! Hug

# 24
Преди няколко дни разбрахме че Алекс си бил поръчал подарък на дядо Коледа - една съседка го попита на улицата дали е писал писмо и дребното отговори категорично "да". Жената попита какво си е поръчал и той отговори "да ми даде машина шлайф".
От тогава като го питаш все същото нещо казва. Интересно дали някъде се продава детски шлайф? Joy

# 25
yanast, уби ме сладуркото с желанието си  Laughing Нямам идея дали се продава някъде.
Лори пък повече от месец го гледа дядо Коледа навсякъде из къщата, разпознава го, ама още не съм я светнала, че носи подаръци  Wink и тя милата само му се радва  Laughing Ама и аз не съм измислила какво ще й взимаме тази година  newsm78

Благодаря на виновниците за новата ни темичка  Hug  bouquet

# 26
От тогава като го питаш все същото нещо казва. Интересно дали някъде се продава детски шлайф? Joy

Joy Joy Joy

yanast, не знам и фреза ако поръча, тогава какво ще правите.... Grinning

vst_80 , хайде и още малко клюки - ще има и балетна школа за деца... Mr. Green

# 27
  • Бургас
Имате много поздрави и целувки от снежна Германия - Бахи.Hug
Те са добре,малкия Алекс ходи на ясли и щурее.

# 28
 Благодаря за темичката .
За среща на 8-ми сме ОК и Патетата ни устройват.
Ния е страхотна сладуранка,яслата явно си оказва влияние или Блу много я занимава. Wink
ВСТ-страхотни са  нещата,винаги много ти се възхищавам от къде,нерви,идеи и време за тях.Браво!
Албена Влади  Hug
Блан-Марти спи до 9ч,ама сериозно се замислям дали да не започна да я будя в 7,за да заспива по-лесно на обяд и вечер?Сигурно и аз полудявам,като до преди няколко месеца се молех Марти да се събужда в 9ч. Crazy ,ама снощи пак заспа в 12ч  #Crazy и аз с нея.

# 29
  • София

Твърде вероятно да има в Джъмбото, но ще трябва да се разходите до София. Там съм виждала всякакви инструменти - бормашина и други неща, така че може и шлайф да има.

Общи условия

Активация на акаунт