АВГУСТовската дРужИнА не сЕ плАшИ от снЯг и лЮта зимА

• 15 963
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
  • София
абе аз ли съм луда кукувица или не....ама като че ли нещо става с форума .....нямаше ли едно съобщение от Dani777 ( първо си мислех, че нашта Дани) да гласуваме за нея.....сега не го виждам....дали не съм гледала друга тема  #Crazy

Ммилена 8-ми май е понеделник ( ставаше въпрос за 6 - събота).

# 31
Пух, нашата Дани има "к" накрая, иначе има още една dani777.
ВСТ, не е станало нищо лошо, просто ми е криво, но ще ми мине Peace
Бахи като праща поздрави, да вземе и да се включи Wink Скоро се сещах за нея Peace
И аз не можах да видя Ния Sad

# 32
Ето ме пак  Mr. Green
Вст,страхотни неща си сътворила отново  smile3501
Блу,браво на "кака" Ния,много говори  Peace,ние все още сме далеч от пеенето на песнички,Даяна като чуе песничката от TV на една реклама"мила моя мамо" и върви след мен и само повтаря мило,мило  Joy Joy
Оф тази хрема и кашлица на Даяна не спират  и вече се чудя какво да правя  newsm78,педито каза като оздравее ще ни изпраща на преглед за уши,нос и гърло,да видят евентуално за трета сливица  Rolling Eyes
Дани и Даяна е същата хитруша като Найа,но като ме ядоса и казвам че ще има шамари и тя онзи  ден в яслата разпервала ръката и викала на една леличка "мари,мари"  hahaha,ама мен не ме хвана срам,понеже си бях казала,че е много ината и доста и се караме и от време на време и шамарчета яде  Embarassed
Иначе и за се чудя какъв подарък да и купим за Нова година  Rolling Eyes
Ира,мерси за поздравите,а ти каза ли и на Бахи да се разпише подобаващо  Laughing
Хайде спирам засега,ще ставам да готвя  Simple Smile

# 33

Ммилена 8-ми май е понеделник ( ставаше въпрос за 6 - събота).

Embarassed  Embarassed  Embarassed Така,де и за 6-ти съм ОК.
Марти пък знае вече всичко за дядо Коледа/Мраз.Чака го всеки ден ,сега като наваля снега само за него питаше,защото и бях казала,че ще дойде като навали снега със шейната и т.н.Сега само ме подсеща:"Има няг,имааааа,ето го,дядо Коледа да дойдеееее,има няг"  Party И за подаръците знае- беше си поръчала  кукла до вчера  Rolling Eyes ,днес като я питам какво иска,отговаря Мики Маус. Joy А онзи ден в Хиполенда си хареса едно колелце триколка със пластмасови гуми, с педали(до които и стигаха крачетата и почти успя да ги върти) и без дръжка отзад за бутане на Дисни.И 3 пъти се връща при него,то май имаше някакви мики Мауси на волана-та си мисля това да и е подаръка от нас или от баба и.Само се чудя дали до пролетта няма да го израсте  newsm78,ама пък ,ако не е много снежна зимата и сега ще може да си го кара. Това са ми идеите за сега.

# 34
ВСТ, нещата ти са красиви, както винаги Hug  bouquet
И Деница чака "бадааци"/подаръци/ от Дядо Коледа, само че и тя не знае какви точно Laughing Лошото е, че и аз не знам Rolling Eyes

# 35
  • Някъде там...
запис

Hug  Heart Eyes

# 36
  • Sofia
запис

# 37
  • Бургас
Добро утро!
Хайде на кафето,не остана.

# 38
  • Бургас
Eliona,MimSss ,само с един "запис" ли искате да минете.Пишете нещо повече,как сте,как са малките сладкиши.

# 39
  • София
"Запис"  Laughing

Аз гласувах за Таласъмчетата, за датата както я изберете надявам се да се класираме този път, много ми е домъчняло  за всички ви , но не

смогвам с времето. Взеха че ни заринаха с реферати , курсови работи.... а дипломната работа Shocked. Татакаа....Марулче Rolling Eyes правилно ли

разбрах?сега ще потърся старата тема Party

# 40
Добро утро Hug Ира, вземам го кафето цялото, че току-що ставам Wink
Аз засега ще се въздържа от гласуване, първо ще видя как са нещата у дома. Вероятно ще съм за Патета, другите са ме много далече, особено пък за 10 ч. Но, ако дойда ще се съглася с мнозинството гласували Hug
Нори, като понамалят рефератите, пиши повече Peace Успех Peace Hug
Засега ви пожелавам хубав ден Hug

# 41
Добро утро Laughing
  И аз да пийна едно кафенце пред компа,че все  не мога да се уредя Mr. Green
  Ние сме добре,вече влязох в ритъм и се справям и с двамата палавници Wink Ники иска все на ръце когато не спи,даже и сега пиша с една ръка.
 Наско писа писмо на дядо Коледа и искал влакче.Но когато не слуша сам се отказва от подарък,защото знае,че е само за послушни деца Naughty
Блу,много е сладка Ния. Наско пя една вечер на бебето Зайченцето бяло,но мен ме кара,вече други песнички да пея и сега ще трябва да сядам да уча песни,че като се върне от баба си ще ме испитва Joy
  Лек ден от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 42
  • София
Привет!  Simple Smile
Днес май ще си висим вкъщи.  Rolling Eyes
Гледам анкета има, освен да пусна своя глас и аз.  Simple Smile
Едно поздравче от мен по случай времето днес  Simple Smile November Rain Heart Eyes

# 43
  • гр.София
 Привет.
 Пише,че вече темите ще са от по 20стр.

Чудя се как да гласувам-да сме здрави-ще се нагодя към общото решение. Но 10 часа сутринта ми се вижда трудно за достигане до мястото. Да е 10.30-11ч...

# 44
Добро утро  Hug
Елфче, благодаря за хубата песен  Heart Eyes Hug  bouquet
Нори, стискам силно палци и знам, че ще се справиш. Ще чакам да се хвалиш  Peace
И аз незнам как да гласувам, още се чудя, защото ми е все едно и датата и клубчето. Единствено 10ч. ме притесни, но и с него ще се справим - един път като се събуди по-рано поспаливката нищо няма да й стане  Laughing То добре че споменахте за анкетата, че аз нямаше и да я забележа  ooooh!
А за страниците в темите - четох някъде, че са намалили броя на отговорите на страница и затова се е увеличила старата тема.

Общи условия

Активация на акаунт