Отговори
# 15
  • София
Добро утро и от мен!
kam4o, благодаря за новата темичка! Да, мястото за заглавие е малко, затова и предното го бях написала така слято. Само ме притеснява, че февруарчетата са две. Знам ли... Може пък бубето да помогне с по-късо заглавие на същата тематика.
Честито на днешните месечинки Марти, Анди, Пламен, Янина, Дон Тино, Велислав, Дени!

alex99, нямаше как да не топна пръст (няколко пъти, само към 20-тина) в този шоколдец! Мммм...
мирка ив. , че тя Габи не личи, че е новородена. И каква коса само ... Simple Smile
Лелеее, Мони какво дребосъче е била! Мисля, че не съм я виждала като новородена.
Мамо Пух, добре ме цакна! Шапката ви е по-хубава, ама май някой й е изял пискюла  hahaha
Хе-хе, и kam4o е яла торта с косми. Аме те по червен килим са минавали, брей!
Светльо е голям сладур Simple Smile

Хайде чао, че трябва да простирам

# 16
  • Варна
Лейди добре сме(имаме пак сополи,но вече свикнах).Не ми се пише понеже ми е много напрегнато тези дни.Баща ми замина за София и ще му правят операция и май е доста сложна.Затова само чета за да не развалям веселата обстановка в темичките ни.

# 17
Честити месечинки на Пламен на alex99, Анди на Сенди, Марти на lidia_dimitrova, Дон Тино на gotika и Велислав на memo1982f! Бъдете здрави, милички и много щастливи!

Аlex, много ме разчувства написаното от теб. Бременността ти беше свързана с много тревоги и ядове, но това, което имаш е наистина безценно. Пожелавам ти този малък силен мъж Пламен да притежава и силата на твоя характер
Еlenia, дано да не си искаш авторските права за излъчване - ако знаеш колко пъти се завъртя клипчето ви с песента на Васил Найденов. Много е свежо!
Жаси, пардон Жани, това нашето си е направо Възродителен процес JoyЧестит нов ник!
Лейди, много лъчезарно детенце е Ники, освен че е лекоатлетът на февруарската група.
Ави, това ми е представата за идеалните взаимоотношения между братче и сестриче. Мони ми се вижда много миниатюрна, сега е направо госпойца в сравнение с тези кадри.
Cattt, шапките са две. На тази с изядения пискюл имаше звънчета и аз като средностатистическа майка параноичка си представих как Калоян ги гълта едно по едно, затова сега е с разръфан край hahaha
Kam4o, мъжко ли е котето? Женските май се пазят по-добре от бурната бебешка любов. Виждам, че пълзенето му се отдава на малчо.
Joy, как е Давид? Hug.
До после!

# 18
  • Sofia
Честити месечинки на Пламен, Анди, Марти, Дон Тино, Велислав, Янина и Денислава живи и здрави да са!   bouquet
Кога изписахте старата тема не разбрах как се навъртяха 18стр? Rolling Eyes
Сега само се записвам да ви чета, после ще пиша, че трябва да излизаме.
Камчо, гледам Светли не изневерява на себе си, по обувка и чорап е все, сладур.  Grinning
Това шише много го изнервяше обаче.  hahaha
Алекс, много хубаво си го написала, но ми трябваше да го прочета 2 пъти, защото чак като стигнах края първия път разбрах за кой мъж говориш.  Grinning

# 19
  • Бургас
Честити месечинки на празнуващите днес!
Снощи забравих да поздравя за парвите стъпки красивата Анна. Браво на момичето!
Имахме тежка вечер. Стефко не искаше да засива, после да спи.
И на Мери исках да кажа, че във всеки един дом има недоискусурени неща. Това не е музей все пак. В къщи има доста маскирани зони. Просто отстрани чуждата къща изглежда по-добре. Ама не мирише на твоя дом. Не се взирай в недостатъците, радвай се на хубавото. Това е вашия дом, толкова желан, мечтан. С времето всички заедно ще допринесете къщата да стане наистина дом. Ако има наистина нещо ,което да ти вади очите, накарай Иво да разваля и да прави докато одобриш. Нека да разбере, че не си съгласна да се примириш. Нашата спалня например я връщаха 3 пъти плоскост по плоскост докато направят цвета какъвто го искам точно. Просто не бях съгласна да си отварям очите всяка сутрин и първото, което вида да ме дразни.
И да се похваля все пак с нещо, стига все съм хленчела за нещо, вчера си купих палтенце. Много съм доволна, че успях да намеря нещо, което не е черно и разгърдено, и да е под 150 лв.
ето ме тук в 5-ти месец. още нищо не подсказва как ще разцъфтя с 22 кг отгоре

и в 9-ти вече много изпъкнах напред

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 12:06 от vivi.vivi

# 20
  • Варна
Жани стискам палци всичко да мине бързо и по най-добрия начин с татко ти  Praynig
Алекс аз не знам защо съм пропуснал това, което си написала, може би шоколада ме е разконцентрирал   chef  Страхотно е, много ме впечатли. По хубаво не би могла да го каже една майка.
Пухи и твоя дундурко е много лъчезарен, хич не пада по долу от нас. Абе февруарчетата са най-прекрасните на света  Hug
Я да напарвим бърза проверка кой още е без зъби  tooth Борбата за ченето е безмилостно жестока  Joy
Вал нещо странно има с тези 18 страници, поста ми от вчера е преместен на друга страница, не знам какво се е случило  newsm78
Кат котката как я простираш, за ушите или за опашката  hahaha

# 21

Кога изписахте старата тема не разбрах как се навъртяха 18стр? Rolling Eyes

Не сме я изписали. Снощи като легнах беше 13та страница. Днес сутринта 18. Преди имаше по 20 мнения на страница, сега вече са по 15. Явно му тежат на форума нашите отчетни теми, с многото картинки и тем подобни.

Hug

# 22
  • София
Имаше ремонт на форума тази нощ, затова почти всички теми са преструктурирани и с повече станици( аз нали ставам рано и се пробвах да чета, но нямах достъп до форума).

МамаПух, Джуджанко е страхотен  Grinning

Кат и Камчо- достойна сватбена конкуренция на Пух.

Да са живи и здрави месечинковците  Grinning

Джой, как сте днес? Напоследък постовете ти са много лаконични...

Бубе, мислех за добро утро да те позравя с тази снимка в отговор на твоята за лека нощ, ама позакъснях малко Embarassed

Кат, после ще снимам Камен с костщмчето на джудже, че сега ще ядем Grinning

# 23
Я да направим бърза проверка кой още е без зъби  tooth Борбата за ченето е безмилостно жестока  Joy

Тук има един беззъб, който никак не страда от липсата на израстъци в устата. Майка му обаче е в дълбока депресия. Мислех си, че ще си карам без цикъл до дълбока старост, но не би Tired.

# 24
  • София
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE_BIG&IMAGE_ID=229458

Кат, това е костюмчето, качих го в тази папка, че подходяща не намерих, след няколко дни ще го изтрия.

Мислех си, че ще си карам без цикъл до дълбока старост, но не би Tired.

Мама Пух, помоли татко Пух и може да те излекува- поне за 9 месеца Mr. Green

Камчо, гледах клиповете- много готин Светльо Grinning

Две предложения за заглавия за по-натам

Февруарската банда прохожда без комада.

Февруари ще ядем торти всеки ден/ Февруари ще ядем торти с вкусен крем.

# 25

Здравейте и благодаря за честитките.  bouquetЧестито на всички,които са празнували или празнуват.
Честити крачета на тези които са си купили newsm68
Все  не успявам да пиша иначе ви чета. Embarassed
Поздравления за темата.
Всички са станали големи красавци и красавици.
За зъбите ние сме с два отдолу.Нощем не спим,а и през деня за около час и това е.Чак се чудя как издържа,аз направо съм гроги.
Ние вече сме 10,300кг и 75см.Все още пълзи и то здравата,крачки прави като се подпира някаде и като го дръшам,но в повечето случай гледа да седне.
От вчера вика МАМ-МАМ,дори сега е в другата стая и си мамосва. newsm62
Ами това е засега от нас. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug и лек ден на всички.

# 26
  • Sofia
Разцъфтяла била, я да си гледаш работата бе Виви, видяла си ти разцъфтяло.  Laughing
Разкошна си!  Hug
И тя годината си мина тъкмо запомни, че сме 2008-ма сега на ново ще трябва да мъчиш мозъчните клетки.  Mr. Green

Подозирах, че нещо гнило се е случило с форума, то трябва цяла нощ да сте таласъмствали, за да изпишете 5 страници, а като гледам не се оплаквате много, поспали сте си.
За заспиването не ми се говори, не ми пречи да и бутна цица за 30мин да я приспя, но кошмара идва после по време на самия сън /ако и когато го има  Mr. Green/, тя вечер яде 1468859 пъти, вече много схваната се чувствам.
Понеже Лейди спомена за смяна на бебета аз да ви кажа, че винаги ме е било страх да не ми подменят детето в родилния дом, много филми гледам сигурно но все съм си мислила че няма да си позная бебето и изпадах в тих ужас.
Да обаче като се роди каката и като ми я показаха веднага забелязах, че има на бузката нещо подуто, не бенка ами по скоро като подкожно, но определено си се отличаваше и само един поглед ми беше достатъчен да я разпозная измежду 30-те бебета които стоварваха в коридора през 3 часа.
А още докато бях бременна с Ева една вечер отивахме на гости у приятели и минахме през един магазин да купим вино, но на мен не ми се влизаше и останах вън да чакам, по едно време погледа ми се застопорява върху една щайга с грозде и без дори да се замисля си откъснах едно зрънце и си го изядох и забравих за случката.
На гостито обаче стана дума за родилни белези, петна и тем подобни и аз споделих, че съм си краднала едно зрънце и всички гракнаха по мен, че трябвало да отида и да си призная на продавача, че иначе бебето щяло да има белег. Казах им че не вярвам изобщо в такива неща, махнах с ръка и забравих.
Идва деня в който с Ева ще се запознаваме, ражда се тя, показват ми я и какво виждат очите ми...детето ми белязано от крадливата ръка на майка си. На едното ушенце тя има точно 1 зърно грозде, мъжа ми като я видя искаше да и го махаме оперативно, но аз се възпротивих казах му да е благодарен, че не си щипнах цяла чепка.  Mr. Green
За невярващите прикрепям и снимков материал:

A ето я и Ева няколко минути след раждането от тогава си е караконджул и не ги затвори тези очи да заспи.  Laughing

Ави, каква малка мишка е била Мони.  Heart Eyes

Хо хо Чара, джуджето е голям сладур!  Laughing
С този щепсел ми напомня на Блекота, Мекота и Пекота от Арабела ли бяха ако някой ги помни, дето си мушкаха щепселите в носа.  Laughing
Не я трий снимката, много е свежа, създава страхотно настроение.

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 13:21 от Valeria

# 27
Честито на всички днешни месечинки!

Чара , много е готин Камен в костюм на джудженце.Голям сладур!

Я сега, който има повече време , по- големи нерви и ако обича да ми каже как мога да слагам ГОЛЕМИ снимки . А пък ,ако не ви се ще ,не ме  #2gunfire

От няколко дни не смогвам да ви изчета, като фурии сте.

Симона пак не иска да спи, вечер се буди средно по 10-15-20 пъти, дано е от зъбите , че ако и остане такъв сънят,не ми се мисли CryИ да ви питам има ли някое бебе режим на хранене като нашия:кърма, кърма ,кърма ,кърма +2 лъжички пюре и после пак кърма ,кърма ,кърма  Shocked още сме 99,9 процентови кърмачета Laughing
 Hug на всички
Отивам да чистя, че утре баткото Стилян има имен ден

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 13:33 от pavi04

# 28
Това е кака Алекс на около 1 и половина

А ето и Вили сега

# 29
  • София
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Мислех си, че ще си карам без цикъл до дълбока старост, но не би Tired.
Мама Пух, помоли татко Пух и може да те излекува- поне за 9 месеца Mr. Green
  202uu
Чара, благодаря за снимката. Хубаво е костюмчето, мекичко изглежда. Аз мислех да шия за Вики, но може и да й купя. А щепсела като бонус ли ви го дадоха?  Wink
Темичките след промените пак ли ще са максимум по 15 страници?

Ето я и моята буболечка:
на 4 дни - щастлива, че има нокти:

и сега, почти на 10 мес. - щастлива, че има зъбче:

Общи условия

Активация на акаунт