Отговори
# 105
                                   santa2
                                  madnoel  madnoel
                              Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman
                        madnoel  madnoel  madnoel  madnoel  madnoel  :
                  Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman :
              People Santa People Santa People Santa People Santa People Santa People Santa People Santa People Santa People Santa
       Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman
Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas:
 Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman

честит рожден ден на Йолинкаааа...здраве и много щастие и желая от сърце    bouquet
Който има 5 свободни минути.... newsm56

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 19:15 от бубето 29

# 106
Здравейте,

Благодаря за честитките за месечинката на Ирена и честито на "наборчетата" Simple Smile
Аз чета редовно, но рядко пиша... понеже сме от най-малките и рядко сме първи с нещо а и не съм от опитните, рядко мога да помогна със съвет. Затова се зарадвах на поздравите.

По въпроса с чашите - и аз имам такава идея, намерих това:
http://www.fotobravo.com/?p=party_gift
но не съм го пробвала, колебая се още. А, докато писах anita7 ме е изпреварила.

И още 1 съвет: за да не ви изчезне поста, преди да го постнете, го копирайте в клипборда (Ctrl-A, Ctrl-C). Ако изчезне можете да го възстановите с (Ctrl-V). Знам че е писано, но напоследък се случва често... даже пропуснахме някой и друг разказ заради този проблем, а само това си заслужава да се повторя Simple Smile . Същото може да се прилага и в мейла, в случай че свърши сесията.

За протокола - и ние с мъжа ми се запознахме в Интернет (ICQ). Успокоих се че явно това е масово и не сме някакви странни птици Wink  Все пак оригиналното е че той ми е "вносен"... ето че не сме лишени от авантюризъм.

Името Ирена таткото го изнамери ... познайте... пак в Интернет  Laughing  Искахме да е интернационално, да няма проблем с транскрипцията с букви като ц,ч,ш,щ,ъ,ю,я...  да не е от най-често срещаните (в това май сме успели, няма други като нас поне тук Wink ). Обаче на мен не ми звучи да и казвам по име и си има много прякори, повечето от които са вариации на Пухи (Мама Пух, радвам се че имаме толкова забавна съименничка  Laughing).

Нашите умения са следните: пълзене (светкавично), ходене с помощта на мебелите, изправяне за няколко секунди без опора, пляс ръчички (по моите само), боц, "мама" когато ми се кара... и 2 зъбчета отдолу. Бяхме тайни кандидати за ченето, но отпаднахме Wink
От леката категория сме - 7.800 кг на 11 ноември. Ръста не чух, беше заглушен от  рев :-/.

Ето снимка, как стоим на крачетата:

Не се сещам за другите теми... Много е забавно напоследък тук, направо ми е сухарски поста в сравнение с другите... но ако се развихря ще стане много дълго Simple Smile
Лека вечер!

# 107
  • Sofia
Троли, вяра ми нямаш нещо.  Mr. Green
Ще снимам освен на родителя бръчките за друго не се сещам, а за помпата така си е с прахосмукачка се теглят.  Laughing
Като се включи някоя вечер на Голдънчето комшията да се оплаква ще разбереш.  hahaha

Бубе, какво ги накаканиза тези, като се стопят човеците ще им паднат кратуните.  Laughing

aaa73, как да ти викам на галено?  Laughing
Много е сладка Иренка!   bouquet

# 108
  • София
Една приятелка я има тази помпичка, аз някак не мога да си представя в 2-3 посред нощите да ставам и да пускам прахосмукачка, за да тегля сополи  Mr. Green доволна е иначе, върши и работа според нея страхотна.
Аз имам една дето ми изтръпват бузите да смуча  hahaha но и тя върши работа и е далеч по-безшумна.
Имам и от обикновените Чико, Нук, Хук, Мук, пълни боклуци са.
То е като да си духне носа детето, не знам Яна ще стои ли мирна докато и ги теглич, но ние се овъртяваме целите в сополи докато трае манипулацията.
Да не си попаднала на някакви памперси менте та така се зачервява?

Тенкю за отзивите за помпата! Hug
А за памперсите, хм....Вал, ми цял пакет употребих, останаха последните бройки и оттам нататък стана тя, каквато стана. Ама направо са ужасни на вид дори, тези пъпки..... Sick Поне не плаче, явно няма проблеми, освен като се изпишква, да издава едни странни звуци, а аз се чудя, нощем има странни реакции..... newsm78 Rolling Eyes

Яна отново не яде! Naughty Кажете ми какво да правя вече?! newsm78 Сега правих пица на домочадието и Яна така се точеше на шунката, че отнесе малко парченце. Mr. Green Явно не иска тези пюрета, мюрета, каши и т.н. Да я записвам ли на кухня, че много ми е жал вече да съм лоша и като ме види с лъжицата и да подскача. Rolling Eyes Confused
Дени, към теб конкретно имам въпрос, понеже двете фукли Mr. Green се "движат" горе-долу заедно, а именно, Анна на диетично меню ли е все още? Хапва ли от кухнята меню, което е с мляко?
Много Hug на всички засега!

# 109

aaa73, как да ти викам на галено?  :lol

ХАхаха, Valeria, викай ми ааа83 например... така ще ме подмладиш (умалиш) с 10 г.   Laughing

# 110
Здравейте момичета!
Извинявайте, че нахлувам във вашата тема, но моля за съвет - все пак сте минали вече по този път. Аз съм от Юлските мами и ми предстои захранване. Спряла съм се на оризова каша (в същност не на 100 % - или зеленчуково пюре) и моля тези от вас, които са захранили с такава да споделят мнение на лични и каква марка ползвахте.
Благодаря и извинявайте

П.П разгледах малко снимки - много прекрасни дечица - да са ви здрави и само да ви радват  Hug

# 111
  • Sofia
Голгънче, явно детето ти показва, че вече трябва да махате памперса.  Mr. Green
Сега сериозно ама какъв е звука все едно вдишва шумно на вътре ли? Вземи я заведи да я погледне дерматолог само на такъв не си казвала че сте ходили скоро, че такива неща там трябва да се лекуват.
А за яденето ние сме същите, но от няколко дни и давам да си гризне от кроасана ми, ми много е щастлива, сияе все едно майка си след целодневно отсъствие вижда.  Mr. Green

Ааа83, разбрахме се.   Laughing

# 112
  • София
...Сега сериозно ама какъв е звука все едно вдишва шумно на вътре ли? Вземи я заведи да я погледне дерматолог само на такъв не си казвала че сте ходили скоро, че такива неща там трябва да се лекуват.
А за яденето ние сме същите, но от няколко дни и давам да си гризне от кроасана ми, ми много е щастлива, сияе все едно майка си след целодневно отсъствие вижда.  Mr. Green.....

Вал, ами някак странно изпищява, но не е будна, вече не иска и толкова да суче нощем..... Sad Оф, наистина на дерматолог не сме били... Confused
Хрис, аз съм пристрастна към кашите на Милупа, т.е. дъщеря ми е, тя само тях признава. Иначе, избор голям, пробвай на ред. Peace

# 113
Вал,аз нарочно ..като се стопят ще ми падне тогава онзи дето маха най-отгоре .... hahahaДа му припомня да мине и през нас...  Laughing
ААА83....голяма е сладурка Ирена ...манекен... Flutter

# 114
  • Sofia
Тролипен, специално за теб!  Laughing
Вярно с оригинала!!!

Голдънче, какво те притеснява нощното сукане, мислиш, че има общо с това ли, някак ме съмнява.
А за изпищяването понякога като се престарая да почиствам с мокрите кърпички и винаги след това следват странни звуци като пишка, а пъпките само външни ли са или и на вътре?

Бубе, той за това е толкова ведър и нахилен, не знае какво му мислиш.  Laughing

# 115
  • София
Голдънче, от антибиотика е Peace. Детето е гъбясало...това не е от памперси. Все пак питай педи. Иначе, да, на алергичното сме все още, но то също е много вкусно, само дето няма мляко и белтък. Ще позачакам аз поне 10-11 месеца да навърши. Нямам време да пиша повече, исках само това да вметна.
ааа73-83:))), Ирена е страхотен бонбон Heart Eyes Hug
Вал, а вие да  нямате полтъргайст...нещо определено  си е намяткало енергията пред теб hahaha. Гуш на куклите Мена Ботка и Ечо клечо Laughing Hug. Имам спомени, че първите снимки, които ни показа на Ева бяха доооооста фини Thinking newsm78.....та ти май и се притесняваше даже, така ли беше?

# 116
Йолинка,честит рожден ден!!!Много здраве ,щастие и любов ти желая!!!

Голдънче,и аз мисля е от АБ зачервяването Rolling EyesАспиратор за нослето имам на Чико и помага,но не съм го ползвала много Peace
Валерия,ще ме умориш от смях hahaha Joy,а двете ти щерки си приличат страшно много Heart Eyes
Дездемонка, Мони се събужда сутрин към 7,30 ,после заспива навън към 10,30-11 часа ,спи по 2 часа(понякога и повече Rolling Eyes), после спи следобяд от 14,30 до 17,30-18 ч и вечер заспива към 21 часа.Май моята е най-голяма поспалана Laughing
ааа73,много е сладка Иренка Hug
Доти,Кари заслужено е спечелила корицата,голяма е красавица Heart EyesА ти си много чаровна бременна.
После пак Wink

# 117
ЕЛЕНИЯ...къде си днес,как сте ..драсни някой ред...И..има една твоя снимка от онзи ден....много си свежа с тази прическа..  bouquet
ВАЛ........олала....каква е тази невероятня прилика .. Shocked Уауууу......направо не е за вярване..
А ако се окажем съседи със сестра ти ....може да пийнем заедно по едно винце  Party Wink Mr. Green
Аз нямам в момента снимки за сравнение,но те са на хартия и ще трябва да ги преснимам някакси... някога.. newsm78

# 118
  • Sofia
Ефросинка, не помня от кога пиша в темата, но ако е било от март определено са и били и снимките финни и притеснена съм била, защото беше качила само 500гр и лекарката ме беше ошашкала. Та от тогава като започнах да я тъпча та до сега се не спрях.  Laughing
Завидна памет имаш, ей!  Laughing
А полтъргайста направо си насвятка енергията пред мен, серсемина му неден.  Mr. Green

Голдънче, аз пропуснах че сте пили антибиотик и че може да са гъби. Ева имаше гъбички след изписването, защото аз пих два антибиотика почти едно след друго за възпаление и за мастит и тя цъфна веднага. Лекувахме ги с Дактарин, което ми беше много странно защото все си мислех че той е само за уста.  Grinning
Кажи какво е като се разбере, че тук вече боб ще започнем да хвърляме.  Laughing

Ави, мила мамо  Mr. Green давай да си сменим децата докато е време, гледам Мони е с моя режим и аз мога и обичам да спя по 2 часа, през 2 часа.

Бубе и червени мезета викам да допълня, говори ми!  Mr. Green

При вас не знам как е ама при нас толкова силно вее, че дърветата ги очаквам всеки момент да навлезнат през прозореца. newsm43

# 119
 Ееее не е честно...тъкмо изчетох старата тема и си викам сега още 1-2 странички...а вие  Shocked цели ОСЕМ и всичко интересно не мога по диагонал да ги карам...утре ще ви дочета. Сега само някой неща ще отбележа:
 Честито проходила малка Ефросинка
 Честита нова къща на Руфинка и нанасяне на Мери
 Честит рожден ден на Йолинка.
 Честито на месечинковци и всички други с поводи.
 А Еления определено ме развесели с видеото за събуждане.
 А и Камен много сладко маймунче е ...
 Абе всички снимки...гледах гледах и нямам думи...всички са страхотни и сладки и мили...
 Виви това с не знам нито кой ден сме нито коя дата ми е много познато...всяка седмица съм изненадана че вече е сряда (ден за купоните за кухнята) няма да се учудя и новата година да ме изненада  Sick
 Айде аз утре ще опитам да наваксам.

Общи условия

Активация на акаунт