Отговори
# 165
Я сега мамите, които ползват услугите на млечна кухня в София да споделят мнения. Писна ми с тея пюрета, както не веднъж съм писала бебо не яде и това е. До преди номера беше със здраво стискане на устата, а сега - с постоянно отворена уста, съответно пюрето се складира в устата и като се напълни всичко се избутва с езика навън и така го храня 100 часа, и по-голямата част разбира се отива в дрехите...
Искам да пробвам от другия месец, а от Нова Година - живот и здраве - си минаваме на държавната млечна кухня. С Галя бях супер доволна, дано да не са й променили качеството все още.
Благодаря!
Еми- понеже и ние не ядем пюрета , днес за първи път поръчах от http://www.ozi-food.com/index.php?page=shop&category=5 и хапна си детето  поне малко от всичко.
Момичета много ви благодаря за съветите - да на първо време явно с гледачка ще бъдем.Ама къде да намеря пенсионерка за да е по програмата на Социалното? Ето това се чудя.
Добре , че сте вие да си излеем мъката. Hug Hug Hug Heart Eyes

# 166
  • София
Еми, ние сме на това: http://juniormenu.com/...само да вметна, че слагат по много малко сол в манджите, но в десертите има доста захар...Анна и без това явно не си пада по сладкото! Освен това сме на алергично меню, че ми се изприщи от един детски йогурт на ХИПП и сега не смея да я пробвам пак, та ще зачакаме за обикновеното може би до 10-11 месец.

# 167
  • София
Та сънувам си аз Чара, цялата намазана с някакво масло за тяло и увита в найлони лежи на един диван и си почива Laughing На въпроса ми, дали това е някаква процедура за отслабване ми отговори "Не, имаме годишнина от сватбата и се разкрасявам за мъжа ми" Е сега ако ми кажеш, че наистина имате някакъв повод и наистина се разкрасяваш, ще си помисля че притежавам някаква дарба Mr. Green 

Определено имаш някаква дарба Grinning Докато си спала тази сутрин ние коментирахме с мъжа ми къде и кога да идем за една малка зимна почивка. Спорът беше дали да е в голям курорт или нещо по-тихо. Аз искам на по-спокойно място, където да има малка писта, че искаме да качим Георги на ски. А мъжът ми вика" Стига си мислила все за децата- аз искам  да има спа център и да идеш на процедури и масажи." Покрай бремености, деца и ремонти последните 4 години така съм се откъснала от всички женски глезотии и удоволствия, че отначало като чух аргумента му, чак се изненадах Grinning

А иначе, ако някой може да предложи не толкова шумно място, но с малка писта и спа център, моля да сподели. Ако пък някой се навива да идем заедно- още по-добре  Grinning Ние решихме да идем за няколко дни след Нова година Grinning

# 168
  • Sofia
Мисля че е време да си направим февруарски съновник.  Laughing
Чара, да цитирам и аз мъжа ти, Георги на ски ще го качите, спокойно.  Grinning

Дайте сега като ги размятате тези кухни някоя с доставка до дома, че хващането на работното време на пункта не ми е най-силната страна.
Еми, аз имам лоши спомени от държавната, готвеха гадно  Sick помня обаче, че струваше 4лв /забележете/ на месец. Може би пък за тази цена, толкова.  Laughing

# 169
  • София
Дайте сега като ги размятате тези кухни някоя с доставка до дома, че хващането на работното време на пункта не ми е най-силната страна.
Еми, аз имам лоши спомени от държавната, готвеха гадно  Sick помня обаче, че струваше 4лв /забележете/ на месец. Може би пък за тази цена, толкова.  Laughing
Вал, Ози разнасят срещу "скромната сума" от 5 лв. дневно

# 170
  • Sofia
Ех, времена, ех нрави... Mr. Green някога с тези пари месеца избутвахме.
Сега ако правилно съм разбрала 50лв на месец храната + 20 дни по 5лв доставка - 100лв за доставката /за мързеливите така, хак да им е  Twisted Evil/, обаче тя доставката повече от манджата бе.  Mr. Green
Някой да ме поправи ако имам грешка в изчисленията, моля.

# 171
  • София
Ех, времена, ех нрави... Mr. Green някога с тези пари месеца избутвахме.
Сега ако правилно съм разбрала 50лв на месец храната + 20 дни по 5лв доставка - 100лв за доставката /за мързеливите така, хак да им е  Twisted Evil/, обаче тя доставката повече от манджата бе.  Mr. Green
Някой да ме поправи ако имам грешка в изчисленията, моля.
Почти са ти верни сметките  Hug
Ози общо храна + доставка е 5 лв, а за след околовръсното е 6.

http://www.ozi-food.com/index.php?page=prices

Ето малко снимки и от нас:

току що роден гушнат от майка ми

на 1 ден

на 3м

на 7м

и сега

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 18:33 от anita7

# 172
Здравейте!
Честито на днешните месечинковци:Цар Калоян,Стефчо и Симона!
Еленийка,радвам се че сте по-добре!И по-честичко да я водиш момата в парка щом толкова се радва.На мен куклата ми прилича на теб! Peace
Ави,за теб!Да ти се вдигне кръвното!
Жани,стискаме палци fingerscrossed
Мери,мила отивай на зъбодоктор докато е време, че заболи ли става лошо!
Евелинка,успех с изпитите!
Бени,и аз си мисля че е по-добре да вземете жена да я гледа временно!
Кас,утре да се събудите с ново зъбче!

Доти,Кари с право е на корицата!
Оставям ви засега че дойдоха гости!Ако съм пропуснала нещо моля да ме извините!По-късно ако мога пак ще се включа

# 173

Честити месечинковци,да са здрави и много послушни

Ели радвам се че Стелка е добре,а и прилича на баща си.
Ави,бързо да се оправяш.
Жани,стискаме палци.
Евелинка,успех с изпитите.

При нас кухнята е по 1,05 на ден,супа,основно и десерт.Вили си ги хапва с удоволствие.
От вчера е много крив само хленчи,а днес гласът  му е дрезгав и мисля утре да ходим на док.

Горкото ми дете,няма играчки....

Така спим в единия край на леглото newsm78

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hugна всички и лека вечер

# 174
  • София
Еми, засега се раздвоявам между Ози и Хер Бебе, като везните за Хер-а клонят повече, тъй като имат консултант по храненето, а именно д-р Т. Мустакова, която е педиатър и е съпруга на небезизвестния алерголог -  д-р Т. Мустаков.
Вал, и аз така с времето, не мога да се оправя и това е. Затова ще почна с частната, пък ако е кофти, ще мина на държавна, поне около нас и двете кухни са читави. Само аз трябва да се организирам с взимането. Crazy
Мария, ти май беше казала, че Ози е солена. Thinking Исками се, в началото и Яна да е на диетично меню, но пък няма такава опция в Хер Бебе. Ози имат, обаче. Въобще май чуденката ще е голяма. Утре ще звъня в Хер-а, да видя как стоят нещата с диетичното меню, въпреки, че Яна няма проблеми, нали й предлагам чат-пат дуетите на Хип.
Вал, ето ценоразпис на Ози и на Хер.

# 175
Гледам коментирате кухнята. При нас цената е 1 лв. на ден, но искат 9 бр. буркани като тези, в които обикновено се слага компот ако се сещате, но наполовина високи. Малко странно го обясних  Embarassed. О къде ще ги купувам не знам. В смисъл ще търся някакви сладка, туршии в такива буркани и ще купя.
Днес излязоха резултатите от урината на Давид: E.Coli 10/5  Sad. Чакам утре педиатърката да си каже мнението. На мен не ми звучи никак добре  Confused.
Анита много е красив Боби, не че другите бебоци не са  Hug.

# 176
  • Варна
Момичета операцията е утре.Разчитам на вас за подкрепата и стиснатите палци. Praynig

# 177
Честито на месечинковците днес. Нека бъдат здравички и весели...
Жани, стискам палци, мила....Знам какво ти е...
Момичета, прекрасни снимки сте пуснали. МНого ви се радвам! Hug
Ченето чака новия си притежател Mr. Green, а каква ще е наградата за последното проходило февруарче, че нещо живо ме интересува. Вярвам, че поне в ТОП 100 ще влезем Laughing

# 178
  • София
Момичета операцията е утре.Разчитам на вас за подкрепата и стиснатите палци. Praynig

Имаш от мен! Praynig

Изида, не се тревожи, Яна също е от не бързащите. Тя само седи и се придвижва на дупе, от няколко дни ляга напред по корем и се връща до изходна позиция, на дупе. Simple Smile
Джой, не знам какво значат цифрите, но силно се надавам да е нормално всичко. Hug
ПС: момичета, напомням, че вече темите могат да изпълват 20 страници, със същия брой мнения. Peace

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 21:35 от GoldenEyeful

# 179
Хайде и аз да се разпиша...
Жани, моля се всичко да мине успешно Peace
Да живее кухнята  newsm74  Вече седмица папкаме от бургаската държавна кухня. Прекрасна е - много вкусна, безсолна и разнообразна Peace Алекс много я харесва feeding

NaughtyМоля, моля, накъде без мен в Голямата Британия. Ние пък с Чара докато пазаруваме дрехи за момчетата, ще си говорим за майстори, вар, киреч, камини, отопление, дворове и т.н... Казваха му едно време обмяна на опит search
Лейди, и ние в неделя ще правим прощъпулник на Алекс  Peace Смятам да се съберем у дома и да отчетем събитието със кафенце, тортички, сладки вкусни неща Peace
Ели, аз пък си мисля че Стела хубавела ти е одрала кожата! А при Мери - Ивка определно прилича на Иво, а Емма - на Мери Peace
Доти, Кари е прекрасна и много се радвам че ще е на корицата на 9 месеца Hug
Евелинка, успех мила на изпитите! Страшна си  Hug
Бубенце, Мери, Пухи  Hug
Божкеееееее, колко съм отнесена: Честити месечинки на прекрасните Бат стефко, Цар Калоян и принцеса Симона  Hug
Аз нещо съм с подуто коляно - и както моя мъж ме бъзика - ще складираме минерална вода в коляното ми... Ония ден се пребих по стълбите в офиса ми ( за 1 месец - 2 пъти)... и явно съм се ударила сериозно newsm78 Странна работа - аз по принцип само на равно се спъвам, но този път съм преценила че стълбите са един вид равнина hahaha Само да не стигна до тук  newsm27

п.с Уффф, Изабелка, размечтах се и се върнах месец и половина назад, когато отскочихме до Валенсия и Барселона  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 21:55 от rosi_bosi

Общи условия

Активация на акаунт