ВарненкИ са в супер настроение в очакване на Коледното забавление!

• 14 516
  • 202
  •   1
Отговори
# 135
  • морето и сините вълни :)
В Младост душа Peace.Която е на детския кът до училище"Гео Милев"
Инъче в МОЛ-а била тефлонова,нямам си и на идея  за какво иде  на реч обаче леда си е лед Peace
Аз ходихи втори път...беше без падания  тоя път.И пак ми се ходи Crazy Crazy Crazy

Вале,последните сесии на пързалката са от 5  и от 7 Peace

# 136
Ани,аз имам предложение да не ходим 4ак до младост,в морската градина също има,там където е езерцето,вътре са направили пързалка Grinning е не е толкова голяма като в малдост,но е ледена Laughing

# 137
хммм,ти май нещо ме будалкаш ми се струва Thinking Twisted Evil

# 138
честно бе жена,не те лъжа ,има пързалка ,снощи я видях,бяхме на разходка тримата,даже много се изкуших да се попързалям,ама после ме хвана срам Crazy такаче ,ако си навита ще ходим заедно Mr. Green

# 139
Ти луда ли си ма??Как щЪ исрам бе?От кво?Отиваш нахулваш кънките прИбиваш са кат кучка  ставаш отупваш са и си заминаваш Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Аз първия път долу горе тъй напрайх hahaha hahaha hahaha hahaha
Втория път вече бях обучена и само се кикотех който падне hahaha hahaha hahaha hahaha

Ми няма кой да гледа децата,инъче  няма проблем.... Peace

# 140
Офф, писах, писах и ми се затри поста ooooh!

Сега накратко,

Тополчице, сещам се за боб, червен вълнен конец, паричка, кравайче. Украсата на сурвакницата трябва да отразява поминъка.

Мериголд, за количката аз съм с Джордани Компакт /от м-н Слънце в Образцов дом/. Води се лятна с напълно легнало положение, но не на всеки би му била удобна /по-скоро е за дребни мамчета като мен Wink/ Иначе универсална количка за мен, особено ако не сте си взели и столче за кола е Чико Кортина Дуо /за мен е важно да не е триколка, да е с единични задни гуми и двойни предни, да е с цяла дръжка и да не е тежка/. Подобен модел имат и Крафт, но не знам колко са маневрени и стабилни.
За педиатър, ние сме до Автогара при Каролина Златева. Доволна съм, защото винаги си вдига телефона и дава адекватни съвети. Обаче има страшно много пациенти и ако не си записвам какво искам да я питам, съвсем проформа ще минават.

# 141
  • Варна
И аз знам че вече има пързалка в морската градина и мъжо ми вика айде като си идем във Варна за нова година ще се пързаляме  smile3532  Голям смях ей,аз с тоя ми ти голям бременен корем да се кача за първи път на кънки и да се пребия   newsm62
 Така че смятам да пропусна. 

# 142
Сега запалват светлинките на елхата на центъра Simple Smile
Ние сме при педиатър Жанета Стилиянова в Окръжна.Има много пациенти, доволна съм за сега, но не сме я търсили много,много, дано не се и налага.
Лека вечер на всички Hug

# 143
Ани до 10 вечерта работи пързалката 5 лв на час Flutter като приспим дечурлигата може тогава да отидем да се пързулнем Mr. Green

# 144
Данинка, новото решение на правителството за 1 година платено майчинство ще важи ли при заварено положение, имаш ли инфо?

# 145
Честит имен ден на всички именници!
Вчера видях елхата и дави кажа честно не ме впечатли особенно Rolling Eyes миналата година сякаш по ми харесваше Peace

Хубав ден ви желая и весел празник  bouquet

# 146
аз видях елхата по новините,мноог кич беее Crazy не ми хареса и на мен

# 147
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!!
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА СИ НОСИТЕ ИМЕТО  С ГОРДОСТ!!
  bigdance2 Tada

# 148
Гали08, дано не важи за заварено положение - защото получаваш 90% от заплатата но въз основа на дохода, върху който си се осигурявала 12месеца преди това - не 6 както беше досега. аз мн се надявам да ме хване завареното положение - нали от 3-4дни съм в майчински....

честит имен ден на всеки, който е именник или някой с повод в семейството. и ние като морски си празнуваме - нали е защитник на моряци и рибари Simple Smile

лек ден

# 149
Мериголд, на мен всеки месец ми вземаха по 1/3 от заплатата, докато работех, т.е. осигуряваха ме на пълна заплата, така че ми се ще да важи за заварено положение. То май и избраниците ни в правителството и парламента не са много наясно с промяната, която направиха. Ще следим темата Peace

Общи условия

Активация на акаунт