Гоблени-35

• 40 252
  • 372
  •   1
Отговори
# 195
Ха здравейте от още една изумена  #Crazy Кога преполовихте темата бре... аз още не съм се разписала...
Неличка - Честит рожден ден и от мен!
От все сърце те поздравявам -
здраве и любов ти пожелавам!
Нека винаги си в настроение
и да правиш всичко с вдъхновение!

Тия дни имахме проблеми с нета  ooooh! - идваше на "пресекулки" - нещо кабелите се бяха повредили и от време на време хвърлях по едно очо, ама пак докато изчета всичко бая зор видях Whistling . За хвалене сте всичките, ама няма да ви изброявам, че ще пропусна някой, ама да знаете, че направо ми останаха очите в някои работи. Видях и хубави подаръчета и разказчета за срещички прочетох и се посмях от сърце - абе с вас винаги ми става едно весело на душата  Hug
Аз нямам много време тия дни, само се скатавам от време на време и боцкам по мъничко, ама засега няма нищо да показвам  Wink  И аз вече съм приготвила подаръчето за моята "жертвичка", ама ще го пусна през Декември, за да е по-коледно  Flutter
Все повече започвам да се заглеждам по черната панама, което никак не е добре, защото имам други планове засега, а и три Дименшъна в запас, ама много хубави стават бре...Сега и калиите като видях на аnt... И бебето на Кетри и Здравчето преди време... и готиния кон огън и лед, дето сина ме врънка за него... Я кажете някой не го ли почна в червената гама да видя как става?
И да ви кажа, че най-благородно ви завиждам за срещичките. Иде ми да се метна на буса и да ви изненадам, ама няма кой да гледа малкия дивак  Laughing От друга страна се радвам, че съм далечко от София и от хубавите магазини, дето има всичко за душата на гобленарката, че иначе сигурно щях да се разоря... Вие как издържате на тези изкушения незнам  Crazy

Продължавайте да творите със същия хъс  Peace

А вие болничките - бързо да оздравявате и да се възстановявате и после от здраве да не се оттървете  Praynig  Hug  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 23:42 от vvvitality

# 196
  • в зоната на здрача
Алоуу,отидохме на втора страница Laughing
Готови ли сте за срещата ,аааа..аз взимам фото,някой да  донесе баница и пирожки.. Wink
и боза.

# 197
  • София
Всички са в трескаво приготовление - маникюр, прическа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А аз за съжаление съм на работа Simple Smile

# 198
  • София
А, за мен една голяма кока-кола, ако обичате...  Mr. Green
И аз взимам фотото и една схема, че ще искам консултации  Mr. Green

# 199

Добър ви ден,момичета! newsm51Много ми е драго,че внасям цвят и настроение в позасивяващите вече зимни дни....и ,че вие го оценявате! Hug....
petjah,това е много хубава новина! (че се "нахъсваш за Момичето на скалата" Peace....) А ,освен,че ми е отдавнашна мечта този гоблен, при теб се получава страхотно!!!!  newsm10 ( аз ще кача моите схеми -ей тук ....а дали би могла да им хвърлиш по едно око и да ми кажеш по тях ли шиеш? Praynig....ако са тези схеми,може ли да ми дадеш ключ за тях ,защото нямам....) 
unchita,браво! Супер са станали! Peace ....А по въпроса за рамката,щом са си за теб (а не за друга къща),много зависи къде ще ги сложиш....ако мислиш да са в една стая с "Майчино щастие" ,би могла да избереш и същата рамка....иначе ,бих ти препоръчала да се съобразиш с цвета на стената,на която ще ги сложиш....Те са толкова хубави ,тез орхидейки,а и гамата в която са ,предлага много комбинации за рамка....може и снежно-бяла с лек златен кант,за да подчертае "невинното"-бяло  на цветята,но това само в случай,че стената не ти е в бяло иначе ще се позагуби ефектът....Може и нещо в кафеви тонове,в сиви,със или без златист кант....Трябва да ти кажа,че рамката ,наистина, е много важна за общото излъчване ,но на толкова хубав гоблен,аз бих избрала по-семпла рамка (като ми идват гости да възкликват:"Ах! Колко хубави орхидеи!",а не :"Ах,колко хубава рамка!"  Laughing ) Hug
Дуданка,браво за трогателно-сините виолетки!  Peace....Тук,май, всички сме болни от твоята болест  Joy....хубавото и е ,че доставя красота и удовлетвореност!
Goody, Hug ! И аз така! Падам от стола като ми се боднат двата Дзъба на donsita.... Joy
ina221,дано да минат бързо "точките" ви! fingerscrossed  stopuu....Не вярвам да си объркала нещо.По-скори Дядо Коледа е "изпръхнал"от вятъра hahaha....то,нали знайш,че големи скорости се развиват с вълшебната шейна....
Лилия Проданова,ами аз само този ключ имам  Thinking....(дето съм го дала в  #118  сряда, 26 ноември 2008, 15:59 - от 8 стр. на тази тема).... newsm78 ....Да не би да питаш за моите "стъкмистики"?! Ако е така,ей сега ще напиша....ей  тук ги качих,че да не спамя много темата.... Blush....(брех! докато се сетя като как да ги кача и то мина сутринта Tired)

Дъмпи, newsm18 .... newsm57 ....сега вече я загазих! icanfly ....иска ми се и това "бижу" да направя за Коледа.... ku-ku   ....
....Аз, даже, и педикюр си спретнах....и в нова роклА са премених....newsm03 ....ииии от пуканките на Goody-евата ще си зобам  newsm47....потривайки ръце със задоволство (в очакване на щастливите ви физиономии!)  smile3509 .... 

# 200
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
чЕкам, чЕкам ....
ей толкова спокойно   261uu   чакам отчета от срещата  Mr. Green

# 201
  • Варна
Дойде и моят ред за голям отчет  Grinning
Първо - нови рамки тук и тук, както и Мечоците най-сетне рамкирани, тук.
Трите кончета, за които благодаря на Здравчето: http://lexi81.multiply.com/photos/album/4#42
И лигавничето, докъдето съм стигнала: http://lexi81.multiply.com/photos/album/4#43

Купих и подарък за жертвичката ми, така че плана ми е преизпълнен  Laughing

# 202
Здравейте момичета  Grinning
Alexandra -Толкова много неща си показала.Всички са страхотни,но мечоците най ми харесаха.Май никога няма да ми мине слабоста към детските неща  Laughing
И на мен ми остават само едно две бодвания и слънчогледите ще бъдат готови.Обаче приятелят ми ги видя и каза че иска да му ги подаря...как да му откажа.Много ми е трудно да се разделя с гобленчето...ама поне отива при някой,който ще му се радва  Heart Eyes
Исках да ви питам някоя от вас случайно да има схемичка на зодийката Везни.Благодаря предварително   bouquet

# 203
  • варненка от София
Дойде и моят ред за голям отчет  Grinning
Първо - нови рамки тук и тук, както и Мечоците най-сетне рамкирани, тук.
Трите кончета, за които благодаря на Здравчето: http://lexi81.multiply.com/photos/album/4#42
И лигавничето, докъдето съм стигнала: http://lexi81.multiply.com/photos/album/4#43

Купих и подарък за жертвичката ми, така че плана ми е преизпълнен  Laughing

Алекс, пушка си! Много хубави рамки и лигавника е супер. Мечовците май са ходили на ул. Кюстенджа, а? Колко ти излезнаха ако не е тайна? Много ми харесаха нещата, браво, браво!

А пък софиянки не се траят, то не бе среща, не бе чудо.  Чакам снимки от папараците Crossing Arms  Mr. Green

# 204
Отчет и от мен.
Шия това
Стигнала съм дотук
Това ще ми бъде собствения Коледно-новогодишен подарък. Надявам се дотогава да го изкарам, че и в рамка да го сложа  Simple Smile

# 205
  • Варна
Хехе, отдалеч се познават рамките  Laughing 35 лева за трите неща - мечоците и двата морски.

# 206
  • в зоната на здрача
Айде дойдех си ,взимайте пуканките и сядайте да гледате:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=313101

Среща за чудо и приказ, да ви кажа..страхотно беше .
Посмяхме се ,пообсъдихме някой гобленарски въпроси и не само.
Казвам "не само",защото обсъдихме и на Марулева розово-лилавата рокля. Joy
На  neznainata -баницата и пирожките и на donsa-шишарките, който не ми донесе. Wink.
Сега някой отидоха в ДМЦ-то и ще чакаме да покажат какво си купиха.
А аз отивам да шия малко ,че да не ми е празен деня,гледам вие не се помотвате шиете,рамкирате,браво  на вас. Hug

# 207
  • варненка от София
Пепи, дано успееш с подаръка, имаш да пошиеш още, обаче. Аз едва сега обърнах внимание, че шиеш с обратен наклон.

Алекс, то мирише на хубаво от тези рамки, за това ги усетих. Много са хубавки. А мечешката рамка е много удачна, познах я, тя Майчето даде тласък с нея. Аз мислех да рамкирам буйките със същата рамка, но после я смених, за да затопля нещата. Винаги обаче мога да изкарам нещо, за да рамкирам с нея, не съм я разлюбила.  Hug

Кетрева, ти надписа ли картичките бе, душа? Чакам да ги покажеш. Отавам да гледкам снемки. За това ли от сутринта ми се гади и повръщам, а то сте ми обсъдили одеждата и хавата. Аз планирам идване януари, февруари, в София, та тогава ще ви сгащя аз вас!

Тойзи сладкиш със зеленото блузе тук, кво бродира бе мацки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=313101&pid=9124487, от не сте ни го представили  Mr. Green
Много сте готини, направо ме е яд, че не съм си у Софето, че и аз да бех там, ама нищо, ние и на варненска територия ще се сберем и тогава ще се покажем, че сме убави и стока.

Кетрева, ти па детето мъчиш да пише, едно кафе да му беше взела  Joy или гобленче да му беше дала.

А па Здравчева скоро ще им тури и лицата на апостолите, браво бе.

Гери, драго ми е поне виртуално да те видя. Оф, размечтах се за долапа.

Лили, принцесата е много сладка!

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 14:40 от marulka_s

# 208
и мен ме заинтригуваха гобленарите на последната снимка  Mr. Green пратете един насам  Embarassed

# 209
Да си изплюя отровата - знаете ли как ви завиждам,че се събирате  Tired Искам и аз пък  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт