Гоблени-35

• 40 253
  • 372
  •   1
Отговори
# 210
  • в зоната на здрача
Аааа, тоя с зелената верно все едно шие.. Joy Joy
dons,aaaa Joy

Това е за Гери:

http://s51.radikal.ru/i132/0811/0b/1b531077c341.jpg   Hug

# 211
хубава срещичка - хубави произведения - браво на всички майсторки и поздравления за търпението и усърдието на Здравчето да се захване с Тайната вечеря  Peace.
Поздравления за Кетри, която ни направи своевременно съпричастни със срещичката!  bouquet (защо тебе никой не те снима?)

Ще следя кога ще бъде срещата на варненки - ще ми бъде приятно да се видим на живо.

# 212
  • Съвсем в края на света
Sissak ме изпревари Simple Smile
Аз пък се успокоих като ви видях така облечени, а се оплаквам че е студено /седя боса/ не ме е срам!
Мечтая си да дойда и аз на такава среща, ама с моите три ваденки, не ми се вижда реално Simple Smile

# 213
Ей, сладурани и малки сладуранчета - радвам се, че сте си изкарали добре на срещичката Hug
Здравче - тоя чарчаф верно много голям бре  #Crazy Това си е цял подвиг да се ушие, ама и ти много си напреднала!!!
И други красотички видях ушити - чорапчета, графики и едни черно-бели дечица на Rommi, дето са ми любимци и други още в кутийките - поздравления за майсторките!
Само баницата и пирожките нещо ми се губят  newsm78 ... сигурно сте ги излапали бързо-бързо  hahaha тя и Здравчето нещо папкаше на едната снимка и се криеше да не я видим  Joy

Хехе, отдалеч се познават рамките  Laughing 35 лева за трите неща - мечоците и двата морски.
Alexandra - ти направо ме разби с тези цени  #Crazy на мен тука ми искат 50 лева само за една рамка 35 на 35 см., а имам 3 за рамкиране с такъв размер  Confused Че то в един момент по-евтино ще ми излезе да дойда до София да си ги рамкирам  newsm78

pepi_r - дано успееш до Коледа! Гобленчето е много хубаво!  Peace

# 214
Това Здравче,чудя се аз защо толкоз рядко се включва пък тя се завива с чаршафа и шие та се пушек вдига.Бре да му се не види то мен вече ме е срам да кажа докъде съм стигнала или не съм.....  Embarassed
И аз изпращам подаръка другата седмица купих го преди да разбера за кого ще бъде но се надявам да се хареса   newsm78

# 215
Ето това се казва да си изкараш хубаво времето с дружки на кафе и лафче и пак красотички сте показали, браво на вас!
Драго ми стана да ви погледам на снимки Heart Eyes а се надявам и някой път да мога и аз да се присъединя към компанията.  Hug Откакто се включих при вас и почнах да пиша такъв ентусиазъм ме е обзел, че искам от работа направо да хващам гоблена и само разправям нагоре - надолу какви красоти творите и разглеждам всеки ден и така запалих бабата на мъжът ми че си е купила женицата някакво щамповано гобленче и ще и помагам да се научи.
Много сте готини  всички love001 !

# 216
  • в зоната на здрача
leidi_l ,снимаха ме ,ама само на 2-3 снимки. Confused
Не за друго ,ама после обработката с фотошопа е много играчка.
Гледам сега Иваничка  е сложила 2 снимка,за какво мислиш се забави толкова,
докъде оправи бръчките,па сенките под очите,бая работа си е имала милата... Joy Joy

намерих си правописна грешка. Blush

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 16:16 от ketri

# 217
  • София
Хм... ей Кетриииии, я не се бъзикай така  Laughing
Едва намерих време, да ги сваля тея снимки, нали съм на работа все пак Simple Smile Пък и след такава обедна почивка трябва да наваксвам  hahaha Joy hahaha

# 218
И аз сега добавих моите 5 снимки....... Wink  Laughing

Ама верно Кате! Как си ми снимала гоблена....... на две снимки за да се види целия!  hahaha

Малеееее...!  doh Сега видях!  Embarassed Поне да си бях сверила датата на фотоапарата........... Sick

Дъмперрр имашееее!  newsm44 Получих си Коледния подарък от Донси!!!  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 16:34 от Здравка79

# 219
а подаръци имаше ли?

# 220
  • Бургас
Все хубави неща показвате Heart Eyes

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 21:41 от pyypi

# 221
Ау, убавиците кви чаршафи размятат . Браво , и аз завиждам лекинко за срещичката.

Здравче, как си се навила въобще да я почваш, за мен това е най-голямата класика в жанра , ама не се захващам. Засега де... Hug

# 222
Здравейте момичета!
Много благодаря на всички за поздравите и красивите пожелания. Специално на Кетри за музичката, както прочетох не си развеселила само мен Laughing.Много се зарадвах на всичките ви поздравчета.Ето който иска може да види мен и мъжете на живота ми family http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9127481
О, сладурани само как ми се иска и на мен да бях при вас на срещичката smile3518 ама то наше село далечко. Трябва да си организираме една национална среща Laughingвъпреки че незнам как ще стане с тези ремаркета slingсамо мечта smile3506 и така радвам се че сте изкарали страхотно и много красотички сте показали smile3501

# 223
  • София
Момичета, елхичката с кръстат бод ли се шие или гобленов? 1:4 е, тъй като я гледам на схемата...  Mr. Green
После и аз ще се отчета с 2-3те снимки които направих Simple Smile

# 224
  • в зоната на здрача
Момичета, елхичката с кръстат бод ли се шие или гобленов? 1:4 е, тъй като я гледам на схемата...  Mr. Green
После и аз ще се отчета с 2-3те снимки които направих Simple Smile
С кръстат ,нали си взела Аида 14.. Peace

Общи условия

Активация на акаунт